ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ: BOX SET BOUND FOR HELL ON THE SUNSET STRIP/ALICE IN CHAINS-DIRT


Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί ένα box set με συγκροτήματα από την πρώιμη glam metal σκηνή του Λος Άντζελες. Το 4πλό (συν bonus μια κασέτα) Bound For Hell: On The Sunset Strip περιέχει όλα εκείνα τα ονόματα που αναδείχθηκαν όπως Armored Saint, Black 'N Blue, Steeler (του Yngwie Malmsteen), Hellion και Lizzy Borden αλλά κι άγνωστα συγκροτήματα όπως τους Reddi Killowatt, Angeles, Max Havoc, SIN, Lisa Baker, Jaded Lady, Leather Angel κ.α.
H Sunset Strip (λεωφόρος του Λος Άντζελες) ήταν το μέρος που αναπτύχθηκε η glam metal σκηνή της δεκαετίας του 80 και φυσικά περιελάβανε ονόματα όπως Mötley Crüe, Poison, Quiet Riot, Ratt κ.α. αλλά η λογική του box set Bound For Hell είναι να παρουσιάσει κι όλα τα μικρά κι άγνωστα συγκροτήματα που έστω και λίγο το καθένα έπαιξε το ρόλο του κι έγραψε ιστορία. Το box set συνοδεύεται από 144σέλιδο βιβλίο με σπάνιες φωτογραφίες και κείμενο της Katherine Turman. Το Bound For Hell θα κυκλοφορήσει σε 4πλό βινύλιο και cd όπου και οι δύο εκδόσεις θα έχουν bonus κασέτα.



 Side A
1. Stormer - Going To The City *
2. L.A. Rocks – Cocaine
3. Max Havoc - Bound For Hell
4. Jaded Lady - Rock N Roll Ain’t Pretty *
5. Steeler - Ready To Explode
6. Lizzy Borden - No Time To Lose
 
Side B
1. Sin - On The Run *
2. Black ‘N Blue - Give Em The Old 1, 2, 3 *
3. Bitch - Damnation Alley
4. Romeo - Feelin To Rock
5. V.V.S.I. - Savage Kind of Girl *
 
Side C
1. Hellion - Up From The Depths
2. Angeles - Blade Of Steel
3. Knightmare II - Cold Reception
4. Witch - Cinderella (In Black Leather)
5. Reddi Killowatt - Liquid Lady
 
Side D
1. Armored Saint - Lesson Well Learned
2. Leather Angel - We Came To Kill
3. Rough Cutt - Take It Or Leave It *
4. Lisa Baker - Fool Of Lies
5. Odin - Judgement Day
 
Bonus Cassette
1. Black ‘N Blue – Rules Were Made To Be Broken *
2. Lisa Baker - Every Girl’s Got A Fantasy
3. Stormer – Driving *
4. Odin – Midnight Flight
5. Leather Angel – Need Your Love


Το ιστορικό άλμπουμ των Alice in Chains, Dirt που έκλεισε 30 χρόνια …ζωής, επανακυκλοφόρησε στις 23 Σεπτεμβρίου σε πολλές μορφές και μια εξ αυτών σε box set (περιορισμένη έκδοση 3.000 αντιτύπων). H συγκεκριμένη έκδοση θα περιέχει 2πλόLP βινύλιου, cd remastered, 5 μικρούς δίσκους βινύλιου με τα τραγούδια "Them Bones", "Down In A Hole", "Rooster", "Angry Chair" και "Would?", 80σέλιδο ένθετο, αφίσα 2 όψεων,  φωτογραφίες του συγκροτήματος, set list των συναυλιών, 4 αφίσες συναυλιών  καθώς και το πάσο των συναυλιών. Η σύνθεση του συγκροτήματος ήταν Jerry Cantrell κιθάρα, Sean Kinney ντραμς, Mike Starr μπάσο και Layne Staley τραγούδι. Όπως συμβαίνει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, το Dirt θα κυκλοφορήσει και σε 2πλό βινύλιο και remastered cd.

   
29/9/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου