ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ:CANDLEMASS/ BILLY IDOL (EP)/GODFATHERS


Το διάδοχο του The Door To Doom(2019) έχουν έτοιμο οι Candlemas.Το καινούργιο άλμπουμ τιτλοφορείται Sweet Evil Sun, θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου και πρώτο single είναι το "Scandinavian Gods". Σύμφωνα με τον Leid Edling, o ήχος του "'Scandinavian Gods' είναι ένα κράμα Slayer, Queen και Judas Priest. Πάντως σαν κομμάτι καλό είναι και μπορείτε να το ακούστε στο video που συνοδεύει την ανάρτηση.
Ένα mini EP με 4 τραγούδια και τίτλο Cage έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει ο Billy Idol στις 23 Σεπτεμβρίου. Η κυκλοφορία του Cage θα γίνει σε cd και βινύλιο και στην κιθάρα τον συνοδεύει ο Steve Stevens.


Τρία σχεδόν χρόνια μετά το «This Is War! The Godfathers Live!»(2019), οι Λονδρέζοι Godfathers επιστρέφουν με καινούργιο studio άλμπουμ που τιτλοφορείται ‘Alpha Beta Gamma Delta’ και θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου Το συγκρότημα ήδη έχει ξεκινήσει να παρουσιάζει τα καινούργια τραγούδια του από το Μάρτιο στις συναυλίες του, ενώ οι ημερομηνίες για την Ευρώπη αναμένονται πριν το τέλος του Αυγούστου.

Προσέξτε τα ελληνικά γράμματα στο εξώφυλλο με τους 16 κύβους. Το συγκρότημα έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία ενός EP με 4 τραγούδια, τα «Midnight Rider» που είναι κι ο τίτλος του EP και τα ‘OCD’, ‘When The Cowards Fall’ and ‘Fade Away’ με τα 2 τελευταία να μην περιλαμβάνονται στο άλμπουμ παρά μόνο στο EP!


 23/8/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου