NEWS OF THE WORLD (7/7/22)


• Οι υπεύθυνοι της οργάνωσης της συναυλίας των Kiss στην Βιέννη της Αυστρίας, μπέρδεψαν την Αυστρία με την Αυστραλία κι έτσι στο τέλος της συναυλίας στο Wiener Stadthalle της Βιέννης, την Κυριακή 26 Ιουνίου, στις γιγαντοθόνες του χώρου μαζί με το μήνυμα «KISS LOVES YOU VIENNA» εμφανίστηκε το λογότυπο του συγκροτήματος με την σημαία της Αυστραλίας!
• Τα 40α χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου ιστορικού δίσκου των Asia θα γιορτάσει το συγκρότημα με μεγάλη περιοδεία στην Αμερική. Εκτός από τα 2 αρχικά μέλη, Carl Palmer ντραμς και Geoff Downes πλήκτρα, φωνητικά, στη μπάντα θα συμμετέχουν και οι Billy Sherwood μπάσο, φωνητικά και Marc Bonilla κιθάρα, τραγούδι.
• Oι Depeche Mode ανακοίνωσαν την αιτία θανάτου του Andrew Fletcher, αποδίδοντας τον σε αορτική ανατομή, (μια σοβαρή πάθηση στην οποία το εσωτερικό στρώμα της αορτής, το μεγάλο αιμοφόρο αγγείο που διακλαδίζεται, σχίζεται από την καρδιά).
 • Δείτε το video single των Queensryche για το καινούργιο τραγούδι τους "In Extremis", από το επερχόμενο άλμπουμ τους Digital Noise Alliance που θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου.
• "Charlie's Good Tonight: The Authorized Biography Of Charlie Watts" είναι ο τίτλος της επίσημης αυτοβιογραφίας του ντράμερ των Rolling Stones Charlie Watts, εγκεκριμένη κι από το συγκρότημα. Μάλιστα οι Mick Jagger, Keith Richards κι ο παλιός manager/παραγωγός τους Andrew Loog Oldham, έχουν γράψει σημειώσεις. Το βιβλίο γράφτηκε από τον Paul Sexton και θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου από τις HarperCollins Publishers.
• Με την αποχαιρετιστήρια περιοδεία να μην λέει να τελειώσει, οι Kiss ανακοίνωσαν το Kiss World που είναι ένα μουσείο στο Las Vegas, με memorabilia από την 50η καριέρα τους! Η έκταση του μουσείου είναι 1500 τμ.και περιλαμβάνει ότι χωράει το μυαλό σας.
• Και ξαφνικά, ο Tommy Lee έπαιξε σε ολόκληρη τη συναυλία των Motley Crue στο Bank of America Stadium στο Charlotte, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα με τα σπασμένα πλευρά. Εννοείται ότι ο Tommy Clufetos περίμενε στα παρασκήνια….   
• Παρ΄΄όλα τα συνεχή προβλήματα, ο Paul Di’Anno παρουσίασε το καινούργιο συγκρότημά τους, τους Warhorse και το video single για το τραγούδι, “Stop The War" ονομάζεται το νέο τραγούδι τους.
• Κατέρρευσε στη σκηνή ενώ έπαιζε ο 74χρονος κιθαρίστας Carlos Santana. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Pine Knob Music Theatre στο Clarkston του Michigan και αιτία της κατάρρευσης ήταν η θερμική εξάντληση και αφυδάτωση. Μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου και είναι καλά. Περαστικά!
• Έφυγε σε ηλικία 80 ετών ο συνιδρυτής και πρώην κιθαρίστας των Nazareth, Manny Charlton.  Ήταν μέλος τους από την πρώτη ημέρα, έχοντας παίξει σε όλους τους δίσκους τους από το πρώτο ομότιτλο του 1971 έως και το Snakes 'n' Ladders(1989).  
• Αλλαγή χώρου για τη συναυλία των Marky Ramone’s Blietzkrieg, Bad Movies και Bad Habits. Η συναυλία θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουλίου στο Κύτταρο Live. Ώρα προσέλευσης 20:30, ώρα έναρξης 21:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :— περιορισμένη προπώληση : 14€
— προπώληση : 17€
— ταμείο : 20€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :
— viva.gr (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Wind (πανελλαδικά)
— Metal Era

• Οι Metallica βλέπουν το 8λεπτο κομμάτι τους “Master Of Puppets” να ανεβαίνει στο chart του Spotify κι αυτό γιατί ακούγεται στη δημοφιλή σειρά Stranger Things. Το συγκρότημα εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τη σειρά και τους παραγωγούς της για τον τρόπο που χειρίστηκαν το τραγούδι τους.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου