ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: MANOWAR/ KING’S X/STEVE HACKETT

 

Σε ψηφιακό EP με τίτλο The Revenge Of Odysseus (Highlights) που κυκλοφόρησαν οι Manowar, θα ακούσετε την ιστορία που εμπνεύστηκαν από την επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκη. Για την ολοκλήρωση του έργου, ο Joey DeMaio είχε έλθει πριν μερικούς μήνες στην Αθήνα και είχε συναντηθεί με τον ηθοποιούς Κώστα (πατέρα) και Κωνσταντίνο (γιό) Καζάκο που έκαναν την αφήγηση, με τη μετάφραση να γίνεται από τον Σάκη Τόλη. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Manowar στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος εμφανίστηκε στη σκηνή, υποδυόμενος τον Τηλέμαχο (ντυμένος σαν αρχαίος στρατιώτης). "Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με τον Κώστα και τον Κωνσταντίνο Καζάκο, τον Σάκη κι όποιον άλλον συνεργάστηκε σε αυτή την προσπάθεια» είπε ο DeMaio. "Αποκάλεσα τον Κώστα Καζάκο (πατέρας).'Έλληνα  Orson Welles', όχι μόνο γιατί και οι δύο ηθοποιοί έχουν ένα τεράστιο ταλέντο αλλά και για το πάθος ερμηνείας και αφήγησης τους».
"The Revenge Of Odysseus (Highlights)" track listing:
01. Athena's Theme (00:57)
02. Telemachus - Part I (with Konstantinos Kazakos and Sakis Tolis) (Ancient Greek) (02:42)
03. Where Eagles Fly (with Chiara Tricarico) (03:27)
04. Odysseus and Calypso - The Island of Ogygia (with Kostas Kazakos) (Ancient Greek) (00:45 )
05. Immortal



Απτόητοι συνεχίζουν οι King’s X (Doug "Dug" Pinnick, Ty Tabor και Jerry Gaskill) κυκλοφορώντας στις 2 Σεπτεμβρίου το 13ο studio άλμπουμ τους που είναι το Three Sides Of One. Πρώτο video single, το "Let It Rain". Το Three Sides Of One θα κυκλοφορήσει σε CD digipak, βινύλιο με 2πλό εξώφυλλο 180g 2LP που θα περιέχει και το CD κι ένθετο.


Ο πρώην κιθαρίστας των Genesis, Steve Hackett συνεχίζει το ταξίδι του στη μουσική του παλιού του συγκροτήματος, αυτή τη φορά κυκλοφορώντας το Genesis Revisited Live: Seconds Out & More. Η κυκλοφορία του cd και dvd θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου ενώ του βινύλιου, στις 25 Νοεμβρίου.

Η κυκλοφορία του Genesis Revisited Live: Seconds Out & More θα γίνει σε 2CD + Blu-ray και περιορισμένη έκδοση 2CD + DVD και οι δύο εκδόσεις με 5.1 Surround Sound, documentary και promo videos. Το βινύλιο θα είναι 4πλο και θα περιλαμβάνει 2πλό cd!

6/7/22



   

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου