NEWS OF THE WORLD (26/5/22)


• To άτιμο, κόβει την ανάσα. Θαυμάστε το πικ απ (turntable) που έδωσαν σε δημοσιότητα οι Metallica σε συνεργασία με την Pro-Ject Audio Systems. Η τιμή στην Αμερική αγγίζει τα 1599$, κι εδώ δεν θέλω να το σκέπτομαι. 

• Επιστρέφουν μόνιμα στο κτήμα τους στο Buckinghamshire, στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Ozzy και η σύζυγός του Sharon Osbourne. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι το καινούργιο άλμπουμ του είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. «Είναι απασχολημένος στο στούντιο. Γράφει΄ ολόκληρα τα τραγούδια κι αυτό τον κάνει χαρούμενο… Δεν θα σταματήσει ποτέ να τραγουδάει και να γράφει. Του έχουμε φτιάξει ένα μεγάλο στούντιο στο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να μπορεί να τα κάνει όλα στο σπίτι», είπε η Sharon.Το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το σβέρκο του ο Ozzy δεν λέει να τελειώσει και ετοιμάζεται να κάνει νέα εγχείρηση. «Δεν μπορώ να περπατήσω αυτές τις μέρες, κάνω φυσιοθεραπείες καθημερινά και περιμένω όσο τίποτα να βγω πάλι στο δρόμο."
Τα προβλήματα ξεκίνησαν στις 8 Δεκεμβρίου 2003 στα γυρίσματα των The Osbournes. 

• Ακόμα ένα τραγούδι παρουσίασαν οι Journey, μετά το «The Way We Used To Be» από το καινούργιο άλμπουμ τους  Freedom. Πρόκειται για το “Let it Rain” που μπορείται να ακούσετε πιο κάτω.


• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών , η Susan Jacks τραγουδίστρια του Pop καναδέζικου συγκροτήματος των Poppy Family. Η Jacks νοσηλευ΄λοταν σε νοσοκομείο, μετά από προβλήματα με τα νεφρά της (περίμενε μεταμόσχευση). Η Susan Jacks ΄ήταν πρώην σύζυγος του Terry Jacks.

• Λόγοι υγείας δεν επιτρέπουν στο ντράμερ των Yes, Alan White να παίξει στη περιοδεία τους και θα αντικατασταθεί από τον Jay Schellen
• Σύμφωνα με τον τραγουδιστή των Answer, Cormac Neeson, το συγκρότημα ετοιμάζει καινούργιο δίσκοι που θα κυκλοφορήσει το 2023.
• Οι καθόλου καλές σχέσεις των Jeff Scott Soto και Yngwie Malmsteen είναι γνωστές, με τον κιθαρίστα να απειλεί σε να ακυρώσει τη συναυλία του την Πέμπτη το βράδυ 19 Μαΐου στο Agoura Hills της Καλιφόρνια, όταν έμαθε ότι ο πρώην τραγουδιστής του ήταν παρών.Ο J.S.S. έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Φίλοι μου, ορίστε ένα διασκεδαστικό μικρό γεγονός για εσάς! Πήγα στο Canyon Club απόψε, το στέκι μου τα τελευταία 21 χρόνια, όπου χαιρετάω τους πάντες και όλοι με ξέρουν με το όνομά μου…Πήγα πραγματικά να δω ένα από τα support συγκροτήματα που ήταν εκπληκτικό επ’ ευκαιρία, δίσταζα να πάω γιατί το πρώην «αφεντικό» μου ήταν πρώτο όνομα, αλλά δεν σχεδίαζα να μείνω ούτως ή άλλως…όταν  ήρθε η ώρα του, ήμουν ήδη έτοιμος να γυρίσω στο σπίτι και μου είπαν ότι δήλωσε πως όσο είμαι εκεί, η συναυλία θα ακυρωθεί…!» «Έφυγα όπως το είχα σχεδιάσει, αλλά είναι κάπως αστείο όλο αυτό, έπρεπε απλώς να μοιραστώ αυτή τη γελοιότητα που συνεχίζεται ακόμα το 2022, γελούσα μέχρι το σπίτι! Ο Malmsteen με τη σειρά του αμφισβήτησε τα λόγια του Soto, γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook: “Νομίζω ότι κάποιοι φτιάχνουν ιστορίες για να είναι ξανά στην επικαιρότητα. Παιδιά, μην πιστεύετε λακαμίες από ανθρώπους που προσπαθούν να παραμείνουν στα ΜΜΕ! Δεν υπήρχε πιθανότητα να ακυρώσω την συναυλία μου και να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου. Από την άλλη πλευρά, ο ατζέντης μου είπε ότι μπήκε κρυφά χωρίς να πληρώσει, οπότε η ασφάλεια τον πέταξε έξω. Κάποιοι φτιάχνουν ιστορίες…». Απευθυνόμενος δε στον  Soto, έγραψε: “εμφανίστηκες στην συναυλία μου, σε έδιωξε η ασφάλεια επειδή μπήκες κρυφά στον χώρο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, μετά γύρισες και  έφτιαξες μια ιστορία για να προσπαθήσεις να τραβήξεις την προσοχή των μέσων ενημέρωσης… μερικοί άνθρωποι είναι άρρωστοι. ΣΤΑΜΑΤΑ να με καταδιώκεις και ζήτα βοήθεια». Για γέλια και για κλάματα….
•   To video του “Tube Snake Boogie” έδωσαν στη δημοσιότητα οι ZZ Top από το επερχόμενο καινούργιο live άλμπουμ τους Raw που θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου. Η κινηματογράφιση είναι πριν το θάνατο του Dusty Hill που θα τον δείτε να παίζει στο τραγούδι.

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Bob Neuwirth, βασική προσωπικότητα της αμερικάνικης folk σκηνής της δεκαετίας του 60και συνεργάτης των Bob Dylan και Janis Joplin. Ο Neuwirth ήταν συνσυνθέτης της επιτυχία "Mercedes Benz" της Janis Joplin.

• Δείτε το νέο video από τους 1000mods με τίτλο Lucid Dream, σε συνεργασία με τον Nίκο Βελιώτη και τον Άκη Ζώη των Villagers of Ioannina City. Οι  1000mods, ετοιμάζονται για το δεύτερο σκέλος της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας η οποία θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου στο Kuba Open Air στη Jena της Γερμανίας και θα συνεχιστεί  με shows σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Για την Ελλάδα έχουν προγραμματιστεί συναυλίες στις 28 Ιουνίου 2022 στη Θεσσαλονίκη, στις 9 Ιουλίου στο Σχίνο, στις 10 Ιουνίου στην Καβάλα, την 1η Αυγούστου στα Χανιά, στις 9 Αυγούστου στη Σάμο, και στις 10 Αυγούστου στην Αθήνα.

• Οι Queen, Elton John, Rod Stewart και Duran Duran είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη γιορτή των 70 χρόνων στο θρόνο(!)της Βασίλισσας Ελισσάβετ.  
• Ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις των Aerosmith στο Las Vegas λόγω εισαγωγής του Steven Tyler σε κέντρο απεξάρτησης, μετά από υποτροπή της κατάστασής του. Μετά από χειρουργική επέμβαση στο πόδι του για να προετοιμαστεί για τις συναυλίες και να διαχειριστεί τον πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, πρόσφατα υποτροπίασε και μπήκε οικειοθελώς σε πρόγραμμα θεραπείας για να επικεντρωθεί στην υγεία και την ανάρρωσή του.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου