ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022: ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

 

Μετά από δύο καλοκαίρια χωρίς συναυλίες, αλλά και 2 αντίστοιχους χειμώνες, η πανδημία υποχώρησε και οι ανακοινώσεις νέων μεγάλων και μικρών συναυλιών, έπεσαν…βροχή.  Ήδη ο μεγάλος κύκλος των φετινών συναυλιών  άνοιξε το βράδυ της 20 Μαϊου από τη Θεσσαλονίκη με την εμφάνιση του Bill Merzioti ft. Gary Moore Band. Στον Καλοκαιρινό Συναυλιακό Οδηγό που ακολουθεί, θα διαβάσετε για όλες τις συναυλίες που θα γίνουν στη χώρα μας, πληροφορίες για τους καλλιτέχνες (όπου είναι αναγκαίες) με τη μεγαλύτερη βαρύτητα να δίνονται στα εισιτήρια και από πού μπορείτε να τα προμηθευτείται. Τα περισσότερα κείμενα που συνοδεύουν τις αναγγελίες είναι Δελτία Τύπου
KING GIZZARD & THE LIZZARD WIZARD (31 Μαΐου – 1 Ιουνίου)
Από την Αυστραλία για δύο συναυλίες στο Gagarin -δύο συναυλίες διαφορετικές, με διαφορετικό setlist η καθεμία που σίγουρα θα ακουστούν τα “Rattlesnake”, “People Vultures”, “I’m In Your Mind Fuzz”, “Sleep Drifter” κλπ.  Όντως, οι King Gizzard & The Lizard Wizard είναι ένα sui generis συγκρότημα. Σε μόλις 11 χρόνια καριέρας έχουν κυκλοφορήσει 18 (!) studio albums, 10 live albums, 2 συλλογές και 2 eps. Κάθε νέα κυκλοφορία τους είναι και μια έκπληξη, καθώς ο ήχος τους αλλάζει διαρκώς: από το garage rock, την jazz, την folk και την ψυχεδέλεια ως την dream pop, το progressive και το thrash metal!
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση: 28€ (early bird), 31 ευρώ€
Προπώληση εισιτηρίων online στo viva.gr και στα καταστήματα Wind, SevenSpots, Ευρυπίδης. Οι πωλητές εισιτηρίων χρεώνουν προμήθειες ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
 Πληροφορίες
www.detoxevents.gr, 2109636489
ACCEPT (2 IOYNIOY)
Οι Accept για μια ακόμα φορά στη χώρα μας, αυτή τη φορά στις 2 Ιουνίου 2022 στην Αθήνα (Gagarin 205) και στις 3 Ιουνίου 2022 στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater)! Για εισιτήρια μπείτε εδώ  NICK MASON (3 Ιουνίου Θεσσαλονίκη, 4 Ιουνίου Αθήνα)
 Ο ντράμερ των Pink Floyd, Νιck Mason, έρχεται μαζί με το συγκρότημά του για να δώσει δύο μοναδικές συναυλίες σε Θεσσαλονική κι Αθήνα παραδίδοντας μαθήματα rock ιστορίας. Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους και το Σάββατο 4 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στο set της περιοδείας των Nick Mason's Saucerful Of Secrets κεντρικό ρόλο διαδραματίζουν οι μουσικές στιγμές από τα πρώτα χρόνια των Pink Floyd μέχρι και το άλμπουμ του 1972 "Obscured by Clouds", συμπεριλαμβανομένου του επικού "Echoes". Δηλαδή παίζει την πρώτη, ψυχεδελική εποχή τους. Οι Nick Mason's Saucerful Of Secrets απαρτίζονται από τους Nick Mason, ο  Gary Kemp (τραγουδιστής στους Spandau Ballet) Guy Pratt  μπάσο (έχει  παίξει,David Gilmour, Bryan Ferry, Orb, Icehouse, Gary Moore), Lee Harris κιθάρα και Dom Beken πλήκτρα.
 H προπώληση εισιτήριων (€ 45) για τη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων διεξάγεται μέσω του www.viva.gr και για τη συναυλία στο Θέατρο Δάσους μέσω του https://www.ticketmaster.gr
 (2111981 535).
BΕΤΗ ΗART (4 Ιουνίου)
Για ακόμα μια φορά η Beth Hart στη χώρα μας κι αυτή τη φορά, η εμφάνισή της συνοδεύεται από καινούργιο άλμπουμ με τραγούδια των Led Zeppelin! . Θα εμφανιστεί στις 4 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη (Βύρωνας). Ώρα έναρξης: 21.30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
EARLY BIRD: 27 €
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 32 €
ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ: 37 €
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr
Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 4% επί της τιμής του εισιτηρίου
E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε η να το αποθηκεύσετε στο κινητό σας τηλέφωνο
EVANESCENCE (5 Ιουνίου)



Μια ημέρα μετά τη συναυλία της Beth Hart, οι Evanescence εμφανίζονται στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, έχοντας κυκλοφορήσει καινούργιο δίσκο με τίτλο The Bitter Truth. Η εμφάνισή τους είναι στο πλαίσιο του Ejekt Festival,
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
38 ευρώ (early bird), 43 ευρώ, 46 ευρώ
VIP 1 326 ευρώ
VIP 2: 186 ευρώ
Evanescence Pit Soundcheck Package (VIP1)
• Ένα εισιτήριο Γενικής Εισόδου
•VIP δυνατότητα νωρίτερης εισόδου στο συναυλιακό χώρο
• Πρόσβαση στο soundcheck των Evanescence
• Συμμετοχή σε συζήτηση με τους Evanescence για τον νέο δίσκο τους The Bitter Truth
•Πρόσβαση στο The Bitter Truth Tour digital photobooth
• Δυνατότητα για φωτογραφίες και gifs που ανεβαίνουν άμεσα στα social media
•Αποκλειστικό αντικείμενο με αυτόγραφο της μπάντας
•(2) ειδικά κατασκευασμένα VIP merchandise αντικείμενα
• Δυνατότητα αποκλειστικής αγοράς merchandise
• Official soundcheck πλαστικοποιημένου αναμνηστικού
• Πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα
Evanescence VIP Tour Package (VIP2)
• Ένα εισιτήριο Γενικής Εισόδου
•VIP δυνατότητα νωρίτερης εισόδου στο συναυλιακό χώρο
•(2) ειδικά κατασκευασμένα VIP merchandise αντικείμενα
• Δυνατότητα αποκλειστικής αγοράς merchandise
• Πλαστικοποιημένο αναμνηστικό Early Entry
• Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω του δικτύου του www.viva.gr,
Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636489
BAUHAUS/JESUS AND MARY CHAIN/dEUS (8 Ιουνίου)
Στις 8 Ιουνίου το Release Festival ετοίμασε ένα δυνατό πακέτο για τους fans του είδους μες τα τρία ονόματα που διαβάσατε πιο πάνω, με συναυλιακό χώρο την Πλατεία Νερού.
 Η προπώληση συνεχίζεται προς 35€.
Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.
Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 100€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.
Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης
UP THE HAMMERS (9, 10 ΚΑΙ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ)


Μετά από τρεισήμισι χρόνια, Up The Hammers επιστρέφει το τριήμερο 9, 10 και 11 Ιουνίου.
 .
Στο Warm-Up Show της Πέμπτης επικεφαλής θα είναι οι Atlantean Kodex με πλήρες σετ, ενώ προηγουμένως θα εμφανιστούν οι Achelous, οι βετεράνοι Crush και οι Fire And Steel (tribute μπάντα στους Manowar).
Επικεφαλής την Παρασκευή θα είναι ως νέα προσθήκη οι πρωτοπόροι του folk metal Skyclad με σετ αποτελούμενο από τραγούδια των έξι πρώτων άλμπουμ.
Δεύτερο όνομα και επίσης νέα προσθήκη αποτελούν οι Βέλγοι heavy metal θρύλοι Ostrogoth, ενώ παραμένουν οι Atlantean Kodex με διαφορετικό σετ από την Πέμπτη, οι Spitfire και οι Solitary Sabred.
Την οκτάδα της πρώτης πλήρους ημέρας συμπληρώνουν οι Dexter Ward, οι Sacral Rage και οι Θεσσαλονικείς heavy metallers White Tower.
Επικεφαλής το Σάββατο θα είναι οι σπουδαίοι Conception (αρχικά ήταν οι Titan Force αλλά ακύρωσαν), οι βετεράνοι Ολλανδοί Picture και το NWOBHM σχήμα των Trespass.
Την οκτάδα της δεύτερης πλήρους ημέρας συμπληρώνουν οι εξαίρετοι Traveler, οι Vultures Vengeance, οι Mirror, οι Stray Gods και Konquest, με τους δύο τελευταίους να πραγματοποιούν τις πρώτες τους ζωντανές εμφανίσεις.
Τα ήδη υπάρχοντα εισιτήρια τις 17, 18,και 19 Μαρτίου ισχύουν αντίστοιχα για τις 9, 10 και 11 Ιουνίου, ενώ για τα εισιτήρια της Κυριακής 20 Μαρτίου θα υπάρχει επιστροφή χρημάτων.
Για το Warm-Up Show της Πέμπτης τα εισιτήρια κοστίζουν 18 Ευρώ στην προπώληση και 20 Ευρώ στο ταμείο, ενώ για την Παρασκευή και το Σάββατο 42 και 45 Ευρώ αντίστοιχα.
Εισιτήρια εδώ. Ακολουθεί η αναλυτική σύνθεση του τριημέρου.
Up The Hammers XV Warm Up Show
Πέμπτη 9 Ιουνίου
Atlantean Kodex (Γερμανία)
Fire And Steel (Ελλάδα)
Crush (Ελλάδα)
Achelous (Ελλάδα)
Up The Hammers XV Day One
Παρασκευή 10 Ιουνίου
Skyclad (Βρετανία)
Ostrogoth (Βέλγιο)
Atlantean Kodex (Γερμανία)
Spitfire (Ελλάδα)
Sacral Rage (Ελλάδα)
Dexter Ward (Ελλάδα)
Solitary Sabred (Κύπρος)
White Tower (Ελλάδα)
Up The Hammers XV Day Two
Σάββατο 11 Ιουνίου
 Conception

Picture (Ολλανδία)
Trespass (Βρετανία)
Traveler (Καναδάς)
Stray Gods (Ελλάδα)
Vultures Vengeance (Ιταλία)
Mirror (Κύπρος)
Konquest (Ιταλία)


NICK CAVE/MOGWAI/FONTAINES D.C (15 Ιουνίου)



Στο πλαίσιο του Release Athens, οι  Nick Cave & The Bad Seeds, μαζί με τους Mogwai και Fontaines D.C., την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού. Εισιτήρια εδώ Πλατεία Νερού. Εισιτήρια: Presale 50€, ΑΜΕΑ 50€, VIP 160€ / ΠΡΟΣΟΧΗ: ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ: Iggy Pop – Liam Gallagher + Nick Cave 90€ / Προσφορά διημέρου για Nick Cave + Bauhaus 70€.

DROPOKICK MURPHYS/VIC/RUNJACKS/FUNDRACAR (16 Ιουνίου)

  To φρέσκο μουσικό φεστιβάλ της πόλης επιστρέφει με οικοδεσπότες συγκροτήματα που λατρεύει το ελληνικό κοινό και για πρώτη φορά θα συναντηθούν μαζί σε φεστιβαλική σκηνή. Οι Dropkick Murphys, Villagers of Ioannina City, The Rumjacks και Fundracar υπόσχονται ένα ατελείωτο μουσικό πάρτι στην καρδιά του καλοκαιριού στο ΟΑΚΑ Ολυμπιακά Ακίνητα. Εισιτήρια: 45€ (Early Bird).
 Εισιτήρια εδώ. https://athensrocksfestival.com/
JAN GARBAREK (22 Ιουνίου)
Στο πλαίσιο των συναυλιών στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ο Νορβηγός σαξοφωνίστας Jan Garbarek στις 22 Ιουνίου. Ηρώδειο. Εισιτήρια: Ζώνη VIP 65€, Ζώνη Α 55€, Ζώνη Β 50€, Ζώνη Γ 45€, Ζώνη Δ (Α. Διάζωμα) 40€, Ζώνη Ε (Α. Διάζωμα) 35€, Ζώνη ΣΤ (Α. Διάζωμα) 30€. Εισιτήρια εδώ. https://www.viva.gr/tickets/music/jan-garbarek/
MANOWAR/ROTTING CHRIST/RHAPSODY OF FIRE (22 Ιουνίου)
Την Tετάρτη 22 Ιουνίου 2022, οι Manowar, επιστρέφουν στο Release Athens στην Πλατεία Νερού σε μια υπερπαραγωγή,με μια killer setlist γεμάτη αθάνατα κλασικά τραγούδια και ένα ειδικό δώρο μόνο για τους Έλληνες οπαδούς. Μαζί τους, οι Rotting Christ  και οι Rhapsody of Fire.
Πλατεία Νερού. Εισιτήρια: Presale 45€, ΑΜΕΑ 45€, VIP 140€ / Προσφορά διημέρου για Manowar + Sabaton 75€ / Προσφορά διημέρου για Manowar + Judas Priest 80€. Εισιτήρια εδώ. https://www.viva.gr/tickets/music/festivalrelease-athens-2022-manowar/
PATTI SMITH (25 Ιουνίου)
Η Patti Smith έρχεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 25 Ιουνίου. Ηρώδειο. Εισιτήρια: Ζώνη Ζ (Α. Διάζωμα) 35€, Ζώνη VIP 125€, Ζώνη Α 90€, Ζώνη Β 75€, Ζώνη Γ 65€, Ζώνη Δ (Α. Διάζωμα) 60€, Ζώνη Ε (Α. Διάζωμα) 60€, Ζώνη ΣΤ (Α. Διάζωμα) 50€. Εισιτήρια εδώ. https://www.viva.gr/tickets/music/patti-smith-live-at-the-acropolis/

OVER THE WALL (26+26 Ιουνίου Ηράκλειο Κρήτης)


Μετά από 2 χρόνια αποχής λόγω covid-19  το Over The Wall Festival επιστρέφει δυναμικά στις 25 και 26 Ιουνίου, με Headliners τους Exciter και τους Mystery του Άγγελου Περλεπέ.Δυο μπάντες με πολυετή παρουσία και ιστορία στο χώρο της μουσικής.Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο ΕΛΜΕΠΑ (πρώην ΤΕΙ) Ηρακλείου Κρήτης και θα εμφανιστούν οι Γερμανοί Night Laser, οι Crimson Fire, οι Serpent lord, οι Passengers In Panic καθώς και δύο τοπικές μπάντες, οι Everdie από την Ιεράπετρα και οι Ηρακλειώτες Legacy .

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής : πρώτη μέρα 16 €, δεύτερη μέρα 22 € και εισιτήριο διημέρου 32 €. Τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά από το 123tickets.gr.

DESMOND CHILD ΚΑΙ ΟΙ ALICE COOPER, KIP WINGER, BONNIE TYLER, RASMUS Κ.Α. ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ.(27 Ιουνίου) 

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Στη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και φυσικά, τον ίδιο τον Desmond Child επί σκηνής, θα συμμετέχουν σπουδαία και αγαπημένα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος:

Alice Cooper • Bonnie Tyler • Rita Wilson • Σάκης Ρουβάς • The Rasmus • Lena Hall
Γιώργος Λεμπέσης • Kip Winger • Chris Willis • Tabitha Fair • Justin Benlolo και Andreas Carlsson!

Αυτή η μοναδική, ανεπανάληπτη συναυλία όχι μόνο θα στρέψει τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας στην Ελλάδα, τους ανθρώπους της και τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά, το κυριότερο, θα αποτίνει φόρο τιμής και θα δηλώσει την υποστήριξή της στη διαρκή παγκόσμια εκστρατεία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει
Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες.
Τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και μη μεταβιβάσιμα.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 40 ευρώ και φθάνουν τα 250 ευρώ.
Κάτω Διάζωμα: Διακεκριμένη Ζώνη VVIP: 250 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη VIP: 200 ευρώ
Ζώνη A: 150 ευρώ
Ζώνη A, Τμήμα β: 130 ευρώ
Ζώνη B: 110 ευρώ
Ζώνη Γ: 90 ευρώ

Άνω Διάζωμα:  Ζώνη Δ: 70 ευρώ
Ζώνη E: 60 ευρώ
Ζώνη ΣΤ: 50 ευρώ
Ζώνη Z: 40 ευρώ
ΑμεΑ: 40 ευρώ 

LONDON GRAMMAR, LP, HOOVERPHONIC (27 Ιουνίου)
Στο Release Athens θα εμφανιστούν οι London Grammar τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, στην παρθενική της εμφάνιση στη χώρα μας. Μαζί τους, η  LP και οι Hooverphonic.
Πλατεία Νερού. Εισιτήρια: Presale 40€, ΑΜΕΑ 40€, VIP 100€ / Προσφορά διημέρου για Parov Stelar + London Grammar 60€ / Προσφορά διημέρου για Pet Shop Boys + London Grammar 70€. Εισιτήρια εδώ.  https://www.viva.gr/tickets/music/festivalrelease-athens-2022-london-grammar/
MUSE, YUNGBLUD, NOTHING BUT THIEVES (29 Ιουνίου)
Στις 29 Ιουνίου 2022 οι Muse στη σκηνή του EJEKT Festival με το νέο, εντυπωσιακό show τους. Γνωστοί για την εμμονή τους στην τελειότητα κάθε λεπτομέρειας του οπτικοακουστικού θεάματος που παρουσιάζουν, σε κάθε περιοδεία τους επιδιώκουν να παρουσιάσουν κάτι που το κοινό δεν έχει ξαναδεί, οδηγώντας την live εμπειρία σε νέα standards. Μαζί τους ο εκρηκτικός Yungblud, οι Βρετανοί rockers Nothing But Thieves και η «δική μας» Danai Nielsen.
OAKA. Εισιτήρια: VIP 175€, Α Ζώνη 110€, Β Ζώνη 58€. Εισιτήρια εδώ. https://www.viva.gr/tickets/music/oaka/ejektfestival2022/
THIEVERY CORPORATION (29 Ιουνίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
Οι Thievery Corporation επιστρέφουν στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη, για μία μοναδική -και άκρως χορευτική- συναυλία Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.
Fix Factory Open Air, Θεσσαλονίκη, Εισιτήρια: 27€. Εισιτήρια εδώ. https://www.viva.gr/tickets/music/fix-factory/thievery-corporation-2022/
DIANA KRAAL (30 Ιουνίου)

Η μεγάλη κυρία της jazz σκηνής, που έχει πουλήσει πάνω από 15.000.000 δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, η Diana Krall, έρχεται στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Όλα τα καθαρά έσοδα της συναυλίας στο Ηρώδειο θα διατεθούν στους σκοπούς του σωματείου Aurora.
Ηρώδειο. Διακεκριμένη ζώνη 175€, 130€, Ζώνη Α΄ 120€, Ζώνη Β΄ 110€, Ζώνη Γ΄ 95€, ΑΜΕΑ 55€, Ανω Διάζωμα 85€, 75€, 65€, 55€, 45€, 35€. Εισιτήρια εδώ. https://www.viva.gr/tickets/music/diana-krall/
PET SHOP BOYS/THIEVERY CORPORATION (30 Ιουνίου)

Μαζί τους οι Κ. Βήτα, Mazoha και Bobya Cottish
Πλατεία Νερού. Εισιτήρια: Presale 40€, ΑΜΕΑ 40€, VIP 140€ / Προσφορά διημέρου για Parov Stelar + Pet Shop Boys 60€ / Προσφορά διημέρου για Pet Shop Boys + London Grammar 70€. Εισιτήρια εδώ.  https://www.viva.gr/tickets/music/plateia-nerou/release-athens-2022-pet-shop-boys/


IGGY POP  KAI LIAM GALLAGHER (2 Ιουλίου)
Το Release Athens 2022 υποδέχεται δύο αληθινούς θρύλους του rock’n’roll σε μια ανεπανάληπτη βραδιά. O Iggy Pop, μοναδικός και ασύγκριτος, επιστρέφει μετά τη θριαμβευτική εμφάνιση του 2019 για να μας χαρίσει ένα greatest hits show γεμάτο από τη δική του αστείρευτη ενέργεια και ο Liam Gallagher, φωνή και ψυχή των Oasis, έρχεται στην Ελλάδα ακριβώς τη στιγμή που η solo καριέρα του απογειώνεται. Μαζί τους, οι Sleaford Mods, το τρομερό ντουέτο από το Nottingham, και οι The K’s, μία από τις πλέον ανερχόμενες indie-rock μπάντες της Βρετανικής σκηνής.
Πλατεία Νερού. Εισιτήρια: Προπώληση 50€, AMEA 50€, VIP 120€ / Προσφορά διημέρου για Iggy Pop – Liam Gallagher + Clutch 70€ / Προσφορά διημέρου για Iggy Pop – Liam Gallagher + Bauhaus 70€ / Προσφορά διημέρου για Iggy Pop – Liam Gallagher + Nick Cave 90€. Εισιτήρια εδώ.   https://www.viva.gr/tickets/music/festivalrelease-athens-2022-iggy-pop-liam-gallagher/
MARKY RAMONE’S BLIETZKRIEG (5 Ιουλίου Καβάλα, 6 Θεσσαλονίκη, 8 Λάρισα και 9 Αθήνα)
Για μια ακόμα φορά ο πρώην ντράμερ των Ramones, Marky Ramone θα παίξει στη χώρα μας και μάλιστα σε 4 συναυλίες. Η Ελλάδα είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για αυτό το σχήμα και για μια ακόμα φορά στις αρχές Ιουλίου, θα βρεθεί στη χώρα μας με ένα set γεμάτο Ramones all-time classics σε ένα εκρηκτικό double bill μαζί με τους Bad Movies - τη μπάντα που από το 2004 παίζει rock και αναπνέει punk, ύστερα από 3 δίσκους, 2 ΕΡ, κι αμέτρητα live σε Ελλάδα και Ευρώπη και λίγο πριν την ηχογράφηση του καινούριου τους δίσκου, παρουσιάζουν ένα best of set με όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε. Οι Marky Ramone's Blitzkrieg και Mad Movies θα παίξουν στις 5 Ιουλίου στο Ακόντισμα στην Καβάλα, στις 6 Ιουλίου στο Principal Club στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Ιουλίου στο Larizona fest στη Λάρισα και στις 9 Ιουλίου στην Αθήνα στο Gagarin.
GOGOL BORDELLO (5 Ιουλίου)
Οι εκρηκτικοί gypsy punk rockers, με τον εντελώς χαρακτηριστικό ήχο, επιστρέφουν στη χώρα μας για μία συναυλία στην Τεχνόπολη. Φημίζονται για τις γεμάτες ενέργεια συναυλίες τους γι’ αυτό και όταν υπόσχονται να μας χαρίσουν την «πιο ξέφρενη συναυλία του καλοκαιριού» έχουν δίκιο!
Τεχνόπολη. Εισιτήρια: 30€. Εισιτήρια εδώ.   SCORPIONS / ALICE COOPER(6 Ιουλίου)
Οι Scorpions, το θρυλικό ροκ συγκρότημα, 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, παρουσιάζουν το «Rock Believer» σε μια περιοδεία που θα τους φέρει και στην Αθήνα και θα είναι η πιο εντυπωσιακή συναυλία που θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό.
Οι Scorpions, ένα από τα μακροβιότερα - και πιο επιτυχημένα εμπορικά - γκρουπ της rock, έμειναν ενεργοί όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορώντας δεκάδες άλμπουμ, ενώ οι πωλήσεις των δίσκων τους ανέρχονται σε 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.
Παράλληλα, η ροκ συνάντηση της χρονιάς είναι γεγονός γιατί μαζί με τους Scorpions θα δούμε και τον Alice Cooper σε μια αξέχαστη βραδιά με “Poison”, “Bed of Nails”, “School's Out”, “House of Fire”, “Feed My Frankenstein” και πολλά άλλα.
ΟΑΚΑ. Εισιτήρια: Αρένα Όρθιων 38-50€, Αρένα Gold όρθιων/seated 80€/190€, ΑΜΕΑ: 28€, Κερκίδες Καθήμενοι 35-80€, A VIP: 120€ , B VIP: 100€. Εισιτήρια εδώUTE LEMPER (7 Ιουλίου)
To 2021 συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τη γέννηση του ανεπανάληπτου Astor Piazzolla και η Ute Lemper, παρουσιάζει μια μουσική παράσταση που τιμά την σπουδαία κληρονομιά του μεγάλου Αργεντινού μουσικού, του οποίου το όνομα είναι συνυφασμένο με την ερωτικότερη μουσική, το «αιώνιο πάθος» το αργεντίνικο tango. Η συναυλία συμπίπτει και με την συμπλήρωση τριάντα χρόνων από τον θάνατό του (στις 4 Iουλίου 1992).
Info: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Γκάζι, Ωρα έναρξης: 21:30. Εισιτήρια: 30-45 ευρώ. Εισιτήρια εδώWHITESNAKE (9 Ιουλίου)
Οι Whitesnake έρχονται στην Αθήνα για το αποχαιρετιστήριο live τους, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 9 Ιουλίου του 2022 - να είστε παρόντες στον ιστορικό αποχαιρετισμό, να είστε εκεί να γιορτάσετε μαζί με τη μεγάλη μπάντα σχεδόν 50 χρόνια πορείας και rock 'nroll.
Info: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Γκάζι, Εισιτήρια από 49€. Εισιτήρια εδώ.   https://www.viva.gr/tickets/music/tour/whitesnake/
UNDER THE SUN (9 και 10 Ιουλίου Σχίνο Κορινθίας)

Μετά την διετή παύση της πανδημίας, το Under the Sun Festival επιστρέφει παραλία του Σχίνου. Το φαγητό, το ποτό και μία σειρά από δραστηριότητες που θα συμπεριλαμβάνονται στο φεστιβάλ, θα είναι εκεί για να προσφέρουν μια βιωματική εμπειρία, που όσοι έζησαν τα προηγούμενα χρόνια περιγράφουν ως μοναδική και άκρως ξεχωριστή.
To Cariocas Beach Bar βρίσκεται Σχίνο Κορινθίας και στο φετινό Under the Sun συμμετέχουν: 1000mods, Nightstalker, Naxatras, Deaf Radio, Puta Volcano, Godsleep, we.own.the.sky, Honeybadger, Loud Silence, The Lobsters. Διατίθεται περιορισμένη ποσότητα early-bird διήμερων εισιτηρίων στην τιμή των 28€ (100 εισιτήρια) και περιορισμένη ποσότητα early-bird μονήμερων εισιτηρίων, στην τιμή των 15€ (100 εισιτήρια ανά ημέρα). Εισιτήρια viva.gr 11876


LAURIE ANDERSON (10 Ιουλίου)
Πρωτοποριακή ερμηνεύτρια, ποιήτρια, τραγουδίστρια και μουσικός, η Laurie Anderson παραμένει ακατάτακτη, καθώς με την πληθωρική ενέργειά της και μια απροσδόκητα ευφάνταστη μείξη λόγου και πολυμέσων επί σκηνής, γλιστράει επιδέξια ανάμεσα στα είδη. Ζυμωμένη καλλιτεχνικά με τη νεοϋορκέζικη σκηνή της δεκαετίας του ’70 και τους αντισυμβατικούς εκφραστές της, από τον Andy Warhol ως τον William Burroughs και τον Philip Glass και από τον Lou Reed ως τον Allen Ginsberg, παντρεύει την καταγγελία με την ποίηση, το αίτημα της χειραφέτησης με το σπάσιμο κάθε κανόνα και την αναζήτηση μιας απόλυτης ελευθερίας στην τέχνη. Το κοινό του Φεστιβάλ θα έχει φέτος την ευκαιρία να την απολαύσει σε μια ακόμη περφόρμανς στο Ηρώδειο, που αναμένεται να μας μείνει αξέχαστη.
Info: Ηρώδειο. Εισιτήρια: Ζώνη Ζ (Α. Διάζωμα) 40€, Ζώνη VIP 80€, Ζώνη Α 70€, Ζώνη Β 60€, Ζώνη Γ 60€, Ζώνη Δ (Α. Διάζωμα) 50€, Ζώνη Ε (Α. Διάζωμα) 50€, Ζώνη ΣΤ (Α. Διάζωμα) 40€. Εισιτήρια εδώ. https://www.viva.gr/tickets/music/laurie-anderson/
JUDAS PRIEST (15 Ιουλίου)
Το Release Athens παρουσιάζει τους μεγάλους Judas Priest, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στο Κλειστό Φαλήρου! Oι «metal gods» φέρνουν και στην Αθήνα το πιο εντυπωσιακό show τους σε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη από greatest hits, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια στην κορυφή του σκληρού ήχου! Μαζί τους, οι προκλητικοί Cradle of Filth και το supergroup των Dead Daisies.
Info: Πλατεία Νερού. Εισιτήρια: Presale 45€, ΑΜΕΑ 45€, VIP 100€ / Προσφορά διημέρου για Manowar + Judas Priest 75€ / Προσφορά διημέρου για Judas Priest + Sabaton 80€. Εισιτήρια εδώ.   https://www.viva.gr/tickets/music/release-athens-2022-presents-judas-priest/



GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR (15 Ιουλίου)
Η καλλιτεχνική κολεκτίβα-φαινόμενο της διεθνούς post-rock σκηνής Godspeed You! Black Emperor έρχεται στην Ελλάδα για μια υπερβατική συναυλιακή εμπειρία. Από την ίδρυσή τους στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1994 από τους Efrim Menuck, Mauro Pezzente και Mike Moya έως και σήμερα, το σχήμα αναζητά διαρκώς νέες μουσικές φόρμες. Ο πειραματισμός χωρίς όρια και «ταμπέλες», οι μεγάλες ενορχηστρώσεις και τα ονειρικά ambient ηχητικά τοπία των Godspeed You! Black Emperor συνθέτουν ένα πρωτοποριακό μουσικό σύμπαν που μαγεύει εδώ και δύο δεκαετίες το φανατικό κοινό τους και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού.
Ηρώδειο. Εισιτήρια: Κάτω Διάζωμα 60€, Ανω Διάζωμα 35€ – 50€, AMEA 25€. Εισιτήρια εδώ. https://www.viva.gr/tickets/music/godspeed-you-black-emperor-live-at-the-acropolis/
IRON MAIDEN (16 Ιουλίου)
Οι Iron Maiden πρόσθεσαν άλλες έξι ευρωπαϊκές ημερομηνίες στην περιοδεία «Legacy Of The Beast 2022», συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού Σταδίου, στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου.
Το show αυτό έχουν ήδη δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και το έχουν αγκαλιάσει οι θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για το πιο θεαματικό show στη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες. Το show του 2022 θα έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ «Senjutsu» των Maiden - το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.
Info: Στη σκηνή στις 21:00 - οι πόρτες ανοίγουν στις 15:00. Εισιτήρια από 45€ / www.ticketmaster.gr

MODERAT (16 Ιουλίου)
Οι Moderat στη σκιά της Ακρόπολης! Το γερμανικό supergroup της ηλεκτρονικής μουσικής θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ηρώδειο για μια και μοναδική ζωντανή εμφάνιση, το Σάββατο 16 Ιουλίου. Στο Ηρώδειο θα παρουσιάσουν το νέο, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show τους που θα περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές στιγμές από την ως τώρα πορεία τους.
Info: Ηρώδειο. Εισιτήρια: Κάτω Διάζωμα: Διακεκριμένη Ζώνη Α 85€, Διακεκριμένη Ζώνη Β 75€, Ζώνη Α 68€, Ζώνη Β 63€, Ζώνη Γ 55€, ΑμεΑ 30 €, Άνω Διάζωμα: Ζώνη Δ 43€, Ζώνη Ε 40€, Ζώνη ΣΤ 36€, Ζώνη Ζ 34€. Εισιτήρια εδώ. https://www.viva.gr/tickets/music/moderat/
CLUTCH (19 Ιουλίου)
To Release Athens 2022 υποδέχεται τους αγαπημένους Clutch για να γιορτάσει μαζί τους 30 χρόνια ασταμάτητου και παθιασμένου rock ‘n’ roll, την Τρίτη 19 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.
Πλατεία Νερού. Εισιτήρια: Presale 35€, ΑMEA 35€, VIP 80€ / Προσφορά διημέρου για Iggy Pop – Liam Gallagher + Clutch 70€ / Προσφορά διημέρου για Slipknot + Clutch 85€. Εισιτήρια εδώ.  https://www.viva.gr/tickets/music/festivalrelease-athens-2022-clutch/
LES NEGRESSES VERTES (19 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – 20 Ιουλίου ΑΘΗΝΑ)
 Φέτος, το Rockwave κατεβαίνει στo κέντρο της πόλης και στήνει ένα ξέφρενο πάρτυ στην Τεχνόπολη, τις Rockwave Nights. Το πάρτυ θα αρχίσει στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών και θα μεταφερθεί στη Αθήνα στις 20 Ιουλίου στην Τεχνόπολη με τους φλογερούς και αεικίνητους Les Negresses Vertes, την έξαλλη και συνάμα τόσο τρυφερή μουσική μπάντα, που εδώ και τριάντα σχεδόν χρόνια ξεσηκώνουν το κοινό με τη ζωντάνια και την αστείρευτη δύναμή τους.
Μονή Λαζαριστών / Τεχνόπολη. Εισιτήρια: Α’ φάση (έως 31/5): 18 ευρώ, Β’ φάση (από 1/6): 22 ευρώ, Ταμείο: 25 ευρώ. Εισιτήρια εδώ.  https://www.viva.gr/tickets/music/rockwave-nights-les-negresses-vertes/

PLACEBO (20 Θεσσαλονίκη – 21 Ιουλίου Αθήνα)
Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους συναυλία στη χώρα μας, οι Placebo επιστρέφουν για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Αυτή τη φορά, η διάσημη βρετανική μπάντα έρχεται με νέο υλικό -τον πρώτο δίσκο τους με πρωτότυπη μουσική εδώ και 7 χρόνια.
Μονή Λαζαριστών (20/07) / Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (21/07). Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 48 ευρώ, Golden Area (περιορισμένος χώρος μπροστά στη σκηνή): 88 ευρώ. Εισιτήρια εδώ.  https://www.viva.gr/tickets/music/rockwave-nights-placebo/
SABATON, BLIND GUARDIAN, EPICA (21 Ιουλίου)
Το Release Athens παρουσιάζει μία βραδιά όπου θα γραφτεί heavy metal ιστορία! Την Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022, στην Πλατεία Νερού, οι τρομεροί Sabaton, οι καθηλωτικοί Blind Guardian και οι μεγαλοπρεπείς Epica δημιουργούν ένα πανίσχυρο lineup που υπόσχεται μια θρυλική εμπειρία!
Πλατεία Νερού. Εισιτήρια: Presale 45€, ΑΜΕΑ 45€, VIP 100€ / Προσφορά διημέρου για Manowar + Sabaton 75€ / Προσφορά διημέρου για Judas Priest + Sabaton 75€ / Προσφορά διημέρου για Slipknot+ Sabaton 90€. Εισιτήρια εδώ.  https://www.viva.gr/tickets/music/release-athens-2022-sabaton/
WITHIN TEMPTATION (22 Ιουλίου)

 Οι Within Temptation επιστρέφουν στην Ελλάδα με μια μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, στην Τεχνόπολη Αθηνών. Εισιτήρια εδώ

SOCIAL DISTORTION / AMENRA (22 Ιουλίου)



Ένα χρόνιο απωθημένο και κρυφό όνειρο για τους fans των Social Distortion στην Ελλάδα αλλά και διαρκές ζητούμενο για τον ίδιο το θεσμό του Rockwave Festival θα πραγματοποιηθεί επιτέλους στις 22 Ιουλίου. Μαζί με τους Social Distortion, οι Amenra, το συγκρότημα φαινόμενο με τη συγκλονιστική σκηνική παρουσία.Tο Rockwave lineup της πολυαναμενόμενης, πρώτης εμφάνισης των Social Distortion στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με την προσθήκη τριών από τα πιο «καυτά» συγκροτήματα για τις σκηνές που κάθε ένα εκπροσωπεί.

Οι Allochiria θεωρούνται ένα από τα πιο σημαντικά post/sludge metal σχήματα που υπάρχουν στη χώρα μας και τα live τους συζητιούνται εδώ και αρκετά χρόνια σε γνωστά ψηφιακά καφενεία.

Ο Κροταλίας εκπροσωπεί στο φετινό Rockwave την αναδυόμενη ελληνόφωνη punk σκηνή της χώρας μας και με τις τραγουδάρες του, είμαστε σίγουροι ότι θα μας «τσιμπήσει» άγρια.

Οι Half Gramme of Soma, μπαρουτοκαπνισμένοι ήρωες του ελληνικού heavy rock επιστρέφουν ξανά σε μεγάλο σανίδι για να ξεκινήσουν το party του Rockwave.
Terra Vibe, Εισιτήρια: 44€   https://www.viva.gr/tickets/music/rockwave-festival-2022/

 Τιμές Εισιτηρίων
 Προπώληση: 44 ευρώ
Τιμή Ταμείου: 50 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr & hunteragency.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων,αθηνόραμα.gr, Yoleni's)

Δίκτυο Public
Public on line: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp
SLIPKNOT KAI SEPULTURA (23 Ιουλίου)
Tο Release Athens υποδέχεται τους τεράστιους Slipknot, μία από τις κορυφαίες μπάντες του σκληρού ήχου την τελευταία 25ετία σε ολόκληρο τον κόσμο, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022, στην Πλατεία Νερού, σε ένα μοναδικό, ισοπεδωτικό show! Μαζί τους, οι θρυλικοί Βραζιλιάνοι Sepultura σε ένα lineup που υπόσχεται να κλείσει το φεστιβάλ με καταιγιστικό τρόπο.
Πλατεία Νερού. Εισιτήρια: Presale 60€, ΑΜΕΑ 60€, VIP 150€ / Προσφορά διημέρου για Slipknot + Clutch 85€ / Προσφορά διημέρου για Slipknot+ Sabaton 90€ / Προσφορά διημέρου για Slipknot+ Judas Priest 90€. Εισιτήρια εδώ.  https://www.viva.gr/tickets/music/plateia-nerou/release-athens-2022-slipknot/
CALEXICO (26 Θεσσαλονίκη– 27 Λάρισα – 28 Ιουλίου Αθήνα)
Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, οι Calexico επιστρέφουν στην Tεχνόπολη! Αυτή φορά θα επισκεφθούν δυο ακόμη αγαπημένους τους σταθμούς, τη Θεσσαλονίκη, στις 26 Ιουλίου στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, στην οποία έχουν να εμφανιστούν από το 2015 και τη Λάρισα, στις 27 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Αλκαζάρ, που τους πρωτογνώρισε το καλοκαίρι του 2001 στο μίνι τουρ με τον Evan «lemonheads» Dandο.
Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκη (26/07), Δημοτικό Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα (27/07) και Τεχνόπολη (28/07). Εισιτήρια: Για Θεσσαλονίκη Early bird: 28 ευρώ, Α’ στάδιο Προπώλησης: 32 ευρώ, Τελικό στάδιο προπώλησης: 35 ευρώ / Για Λάρισα Άνω διάζωμα A και Γ: 25 ευρώ, Β: 30 ευρώ, Κάτω διάζωμα Α και Γ: 28 ευρώ, Β: 30 ευρώ / Για Αθήνα Α’ στάδιο προπώλησης: 33 ευρώ, Τελικό στάδιο προπώλησης: 38 ευρώ, Καθήμενοι σε ειδική περιοχή: 55 ευρώ. Εισιτήρια εδώ.  https://www.viva.gr/tickets/theater/calexico-athina/
NEW LONG FEST 2022


30 & 31 Ιουλίου
Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης
 LINE-UP:
Sacred Reich (USA), Nightstalker, Naxatras, Universe 217, Need, Void Droid, Πεθαίνουν Στο Τέλος, Agnes Vein, Calyces, Adam, Khirki, Desert Monks
 
Εισιτήρια: 15€ (μονοήμερα), 26€ (διήμερα)
Ηλεκτρονική προπώληση: www.newlongfest.gr | www.123tickets.gr
Φυσική προπώληση: Metal Era | Ministry of Concrete | Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing | Big Mouth
Κάθε χρόνο δυνατότερο, το New Long Fest έρχεται στις 30 και 31 Ιουλίου να φορτίσει τις μπαταρίες μας και να μας θυμίσει τον λόγο για τον οποίο δεν θέλουμε να τελειώσει το φετινό καλοκαίρι!
Supported by:
www.newlongfest.gr

SISTERS OF MERCY (3 Ιουλίου Θεσσαλονίκη)
Οι θρυλικοί Sisters of Mercy, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα όλων των εποχών έρχονται στην Ελλάδα. Μετρώντας σαράντα χρόνια καλλιτεχνικής ύπαρξης, θα βρεθούν στις 3 Αυγούστου στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε!
Τιμές Εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 36 ευρώ
Ταμείο: 40 ευρώ
Σημεία Προπώλησης
Ηλεκτρονικά: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni’s, αθηνόραμα.gr)
Δίκτυο Public
Public on line: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp
Stereodisc
Αριστοτέλους 4, Θεσσαλονίκη
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 18.00
Follow The Sisters of Mercy
http://www.the-sisters-of-mercy.com/
you tube | spotify | you tube | twitter
CHANIA ROCK FESTIVAL (29 Ιουλίου 1η Αυγούστου Χανιά)


20 Χρόνια Chania Rock Festival!!
Τα εισιτήρια είναι σε ειδικές τιμές για τις 2 δεκαετίες ροκ μουσικής στην Κρήτη και στα Χανιά!
Early Bird Εισιτήριο Ημέρας 1: 25 €
Early Bird Εισιτήριο Ημέρας 2: 20 €
Δωρεάν είσοδος για παιδιά μέχρι 10 ετών!
➤  LINEUP (ΗΜΕΡΑ 1 - 31.07.2022)

•    THE SISTERS OF MERCY
•    ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
•    TBA
•    TBA
•    TBA
 LINEUP (ΗΜΕΡΑ 2 - 01.08.2022)
•    1000MODS
•    PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS (PLAYS MOTORHEAD)
•    BLAZE BAYLEY (ex-IRON MAIDEN)
•    TBA
•    TBA
MADRUGADA (24 Σεπτεμβρίου)
Η επανένωση των Madrugada πριν από δυο χρόνια με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από το πρώτο τους άλμπουμ "Industrial Silence", ήταν ένα θριαμβευτικό ταξίδι σε δεκατέσσερις ευρωπαϊκές χώρες. Οι Madrugada επιστρέφουν και πάλι στην Ελλάδα με το νέο τους άλμπουμ "Chimes at Midnight". Τα τρία πρώτα τραγούδια, που έχουν κυκλοφορήσει ως αυτήν τη στιγμή, "Nobody loves like I do", "Dreams at Midnight" και "The World could be Falling Down" ήδη παίζονται φανατικά από τα ελληνικά ραδιόφωνα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.
Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο - Αθήνα. Προσέλευση από τις 19:00. Εισιτήρια από 35€. Εισιτήρια εδώ.    https://www.viva.gr/tickets/music/madrugada/

GEOFF TATE (14 Οκτωβρίου Αθήνα -15 Οκτωβρίου Θεσσαλονίκη)
Για μια ακόμα φορά, ο ιστορικός τραγουδιστής των Queensryche, Geoff Tate θα έλθει στη χώρα μας για συναυλίες. Αυτή τη φορά θα εμφανιστεί στις 14 Οκτωβρίου στο Gagarin στην Αθήνα και την επομένη 15 Οκτωβρίου στο Ptincipal Club Thetaer στη Θεσσαλονίκη. Και στις 2 συναυλίες ο Tate o Tate θα παίξει ολόκληρα τα άλμπουμ των Queensryche, Empire  και Rage for Order. Εισιτήρια εδώ και www.GSFFATHENS.COM. 


 
 URIAH HEEP (29 Οκτωβρίου Θεσσαλονίκη, 31 Οκτωβρίου Αθήνα)
Στο πλαίσιο των 50 χρόνων τους οι Uriah Heep θα περάσουν από τη χώρα μας για 2 συναυλίες, σε  
η Θεσσαλονίκη στις 29 Οκτωβρίου του 2022 και Αθήνα στις 31 Οκτωβρίου 2022 στο Θέατρο Παλλάς.
EMMA SAMPPLIN  (6 Σεπτεμβρίου)
Σε μια παράσταση που συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα και χορωδια – σχεδόν 100 συντελεστές- δεν παρουσιάζει τόσο μια ντίβα της όπερας ή ένα ποπ είδωλο, αλλά μια ερμηνεύτρια της οποίας η μουσική αναδύεται από τα βάθη της ψυχής της...
City Garden Theater by Christmas Theater. Έναρξη: 21.00. Εισιτήρια: VIP: 50€, Α Ζώνη 40€, Β Ζώνη 30€, Γ Ζώνη 25€, Δ Ζώνη 20€, Φοιτητικό - Ανέργων 15€. Πληροφ.211 7701700. Εισιτήρια εδώ.  https://www.viva.gr/tickets/music/christmas-theater/emma-shapplin-alessandro-safina/
GOLDEN FESTIVAL ΜΕ SEPTICFLESH,NIGHRAGE, INNERWISH KAI SPITFIRE (9 ΚΑΙ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΟΛΟΣ)
SepticFlesh, Nightrage, InnerWish και οι θρυλικοί Spitfire στο Golden R. Festival την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 του Σεπτέμβρη. Μόλις ανακοινωθούν τα εισιτήρια, θα γίνει η σχετική ενημέρωση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

Την επόμενη Κυριακή: Οι Genesis μέσα από την καριέρα του Phil Collins


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου