ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: KISS (LIVE), TYGERS OF PAN TANG (EP),SOFT MACHINE(live 1970)

 

Την κυκλοφορία ενός καινούργιου live album ανακοίνωσαν οι Kiss για τις 11 Μαρτίου. Τίτλος του Off The Soundboard: Live in Virginia Beach και οι ηχογραφήσεις του προέρχονται από την κονσόλα σε συναυλία στο Virginia Beach Amphitheatre που δόθηκε στις 25 Ιουλίου 2004. Το Live in Virginia Beach είναι το δεύτερο official live bootleg άλμπουμ, μετά από το αυτό του Tokyo 2001 και η σύνθεσή τους ήταν η κλασσική των τελευταίων δεκαετιών, Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer και Eric Singer.Μεταξύ των τραγουδιών που ακούγονται είναι και τα "Love Gun", "Deuce", "Lick it Up", "Christine Sixteen", "Tears Are Falling", "I Love it Loud", "Psycho Circus", King of the Night Time World", "Unholy", "God G΄, ave Rock ‘N’ Roll to You II", "Rock and Roll All Nite" κ.α.

Οι Tygers of Pan Tang ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου E.P. με τέσσερα τραγούδια και τίτλο A New Heartbeat και ημερομηνία κυκλοφορίας την 25 Φεβρουαρίου. Το E.P. θα περιέχει τέσσερα τραγούδια, τα καινούρια “A New Heartbeat” και “Red Mist” και δυο παλαιότερα, τα “Killers” και “Fireclown” από το πρώτο άλμπουμ τους . Η κυκλοφορία του A New Heartbeat  θα γίνει σε μορφή digipak από το επίσημο website του συγκροτήματος και την εταιρεία, ενώ θα ακολουθήσει και βινύλιο.

Ένα σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από εμφάνισή τους στη γαλλική τηλεόραση και την εκπομπή Pop2 θα κυκλοφορήσουν στις 25 Μαρτίου οι Soft Machine σε 30πλό CD/DVD set με τίτλο Facelift France And Holland.
Η σύνθεση του συγκροτήματος εκείνη την περίοδο ήταν Mike Ratledge πλήκτρα, Robert Wyatt ντραμς, Hugh Hopper μπάσο, Elton Dean άλτο σαξόφωνο και Lyn Dobson (σοπράνο, τενόρο σαξόφωνο, φλάουτο, φωνητικά).  Στην έκδοση περιλαμβάνεται και live από συναυλία τους το 1970 Amsterdam.


14/1/22




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου