BOX SET ΑΠΟ ΤΟΥΣ HAWKWIND, ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ SPIRIT KAI RENAISSANCE.

 

Οι Spirit είχαν μια μεγάλη διαχρονική επιτυχία, με το"I Got a Line on You" (1968, Νο 25 Αμερική) αλλά και μια σειρά καλών ψυχεδε3λικών άλμπουμ. Βέβαια καμία φορά η τύχη φέρνει τα πράγματα αλλιώς και το συγκρότημα επανήλθε στην επικαιρότητα όταν ο μπασίστας Mark Andes υπέβαλε αγωγή κατά των Plant και Page για τα δικαιώματα του “Stairway to Heaven” καθώς ακούγεται σχεδόν ίδιο με "Taurus", σύνθεση του Randy California, που έχει φύγει από τη ζωή, και συμπεριλήφθηκε στο πρώτο άλμπουμ τους. Η σημερινή επανέκδοση αφορά το  4ο άλμπουμ τους Τwelve Dreams of Dr Sardonicus (1970, Νο 63 Αμερική, Νο 29 Μ.Βρετανία) όταν η σύνθεση τους ήταν  Randy California κιθάρα, τραγούδι, Ed Cassidy ντραμς, Jay Ferguson τραγούδι, περκάσιον, John Locke πλήκτρα και Mark Andes μπάσο. Η καινούργια 2πλή έκδοση cd περιέχει 11 Bonus τραγούδια και ένα cd με 2 συναυλίες τους στο Fillmore West του San Francisco του 1970 και στο Boston Tea Party επίσης το 1970. Η έκδοση συμπεριλαμβάνει πλούσιο ένθετο.

Εμπλουτισμένη με bonus CD με συναυλία τους του 1976 στο Nottingham και DVD (NTSC / Region Free) σε υψηλή ανάλυση stereo mix με ακυκλοφόρητο υλικό από εμφανίσεις τους, επανακυκλοφόρησε το άλμπουμ των Renaissance,  Scheherazade & Other Stories. H καινούργια έκδοση συνοδεύεται από πλούσιο ένθετο με συνεντεύξεις.
Ένα 6πλό CD Box είναι λίγο για τη μουσική των Hawkwind. To‘Dust Of Time’ καλύπτει τη 50χρονη καριέρα του συγκροτήματος, με 77 κομμάτια από όλες τις φάσεις της καριέρας τους. Το box set συνοδεέυται από πλούσιο ένθετο με συνέντευξη του Dave Broke κι αφίσα και φυσικά περιέχει τα Master Of the Universe, Silver Machine, The Psychedelic Warlords, Hassan I Sahba κ.α.
6/1/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου