NEWS OF THE WORLD (2/12/21)


• Αν και άργησε, έγινε. Ο θρυλικός Eddie των Iron Maiden, θα αποκτήσει τη δική του σειρά merchandise από την Marvel. Έτσι δίπλα στους θρυλικούς ήρωες, Venom, Thor και Deadpool, θα υπάρχει κι ο Eddie! Πατήστε εδώ για να παραγγείλτε.

• Το καινούργιο άλμπουμ των Jethro Tull, The Zealot Gene θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου κάτω από το όνομα του συγκροτήματος κι όχι του Ian Andersob ων Jethro Tull, κάτι που έχει να συμβεί από τo 2003 όταν είχαν κυκλοφορήσει το (καλό) Christmas Album. Όσες κυκλοφορίες παρουσίασε έκτοτε ήταν κάτω από το δικό του όνομα (Rupis Dance, Thick as a Brick2 και Homo Erraticus) και σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος που προτίμησε να θέσει το όνομα του κραταιού συγκροτήματος στο νέο άλμπουμ είναι ότι παίζουν τα μέλη του προσωπικού του συγκροτήματος, οι οποίοι είναι πολύ καιρό μαζί κι ότι το υλικό και αυτό είναι το σημαντικότερο, έχει γραφτεί από το 2003 όταν είχε κυκλοφορήσει το The Jethro Tull Christmas Album in 2003. O Anderson παραμένει το μοναδικό μέλος που υπάρχει από τις πρώτες ημέρες του συγκροτήματος, αν και βέβαια όλοι καταλαβαίνουμε ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των άλμπουμ των Jethro Tull και του Ian Anderson αφού για 50 χρόνια, ΟΛΑ τα τραγούδια τα συνθέτει ο ίδιος.
  Από την άλλη πλευρά, αυτή είναι η μακροβιότερη σύνθεση από οποιαδήποτε άλλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν ταυτιστεί με κάποιο κλασικό  άλμπουμ τους, όπως οι παλαιότεροι της δεκαετίας του 70 αλλά και 80! «Νομίζω ότι όλοι αυτοί οι μουσικοί μπορούν να θεωρούν τους εαυτούς τους πραγματικά μέρος των Jethro Tull, του «εμπορικού σήματος». Το συγκρότημα και το όνομα τα πήγαν πολύ καλά στα καινούργια τραγούδια κι ελπίζω ότι ο κόσμος θα απολαύσει. Μετά από 54 χρόνια στον κόσμο της ηχογράφησης, είναι με μεγάλη χαρά που τώρα υπογράφω με τους Jethro Tull σε μια δισκογραφική εταιρεία (Inside Out)που μου θυμίζει, από πολλές απόψεις, την παλιά ετικέτα Chrysalis – τόσο ως ανεξάρτητη όσο και στα τελευταία της χρόνια σε συνεργασία με την EMI. Οι άνθρωποί της είναι παιδιά της πραγματικής μουσικής με πάθος για δημιουργία. Ανυπομονούμε για μια μακρά και γόνιμη σχέση και περισσότερες κυκλοφορίες που θα ακολουθήσουν».

•   Ιδιαίτερη κινητικότητα για το 75χρονο κιθαρίστα των Black Sabbath, Tony Iommi που έδωσε ένα κομμάτι του στον Ozzy για να το συμπεριλάβει στο καινούργιο άλμπουμ του, ενώ παρουσίασε τη σύνθεσή του "Scent Of Dark", την πρώτη από το 2013 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ των Blasck Sabbath, "13". Στο τραγούδι, εκτός από τουν Iommi, συμμετέχουν και οι Sergio Momo στην κιθάρα, Jimmy Crutchley στο μπάσο, Ash Sheehan στα ντραμς, Rebecca Rose στο τσέλο και Julianne Bourne στο βιολί, ενώ θα αποτελέσει και μέρος της καμπάνιας του για ένα νέο άρωμα που ήδη κυκλοφορεί στα καταστήματα αλλά και το επίσημο website της Xerjoff. Μιλώντας για τη δημιουργία του αρώματος, είπε ότι «είναι κάτι που πάντα με ενδιέφερε, από τότε που λάμβανα δώρο τα Χριστούγεννα τα κλασικά Brut και Old Spice 9σ.σ.μια χαρά είναι!). Όταν ξεκίνησα τις περιοδείες ανά τον κόσμο άρχισα να ανακαλύπτω διαφορετικά είδη αρωμάτων από άλλες χώρες και άρχισα μια συλλογή. Γνώρισα τον Sergio από έναν άλλο φίλο και μου έστειλε ένα κουτί με τα αρώματά του και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να φτιάξω το δικό μου. Μού έστειλε μια λίστα με πράγματα που μου αρέσει η μυρωδιά τους και στη συνέχεια έφτιαξε μια σειρά από δείγματα και εγώ διάλεξα αυτό που μου άρεσε περισσότερο».

• Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου,το  AN club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια) ξανά ανοίγει κι υποδέχεται τους Their Methlab. Τη συναυλία ανοίγουν οι Mammock και οι Dead Flag Blues. Είσοδος 10€η πόρτα ανοίγει στις 20.30. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή είναι η πρώτη συναυλία στο An Club μετά από 19 μήνες.  
• Την αυτοβιογραφία του ετοιμάζει ο μπασίστας των Deep Purple, Roger Glover κι απ΄ότι φαίνεται ήδη βρήκε εκδότη, που είναι ο Chris Charlesworth. Το βιβλίο που σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.
•  Η Ελένη Καραΐνδρου τιμήθηκε για το σύνολο του έργου της από την World Soundtrack Academy. Μια σημαντική βράβευση που πέρασε απαρατήρητη, όπως κάθε σημαντικό συμβαίνει σε αυτή τη χώρα που ασχολείται με τις απόλυτες κενότητες.

• Καταιγισμός συναυλιών το καλοκαίρι. Μετά τους Judas Priest, Manowar, Iron Maiden, Clutch και Uriah Heep ήλθε η σειρά των Iggy Pop και Liam Gallagher ( φωνή και ψυχή των Oasis) να ανακοινωθούν για το Σάββατο 2 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens 2022! Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα. Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 3/12, στις 11:00, προς 45 ευρώ για περιορισμένα early bird εισιτήρια. Η συγκεκριμένη τιμή θα διατηρηθεί μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 9/12. Αμέσως μετά, η προπώληση θα συνεχιστεί προς 50 ευρώ. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή τα 120 ευρώ με προνομιακές παροχές.
Διαθέσιμα και δύο διαφορετικά διήμερα εισιτήρια για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022, κερδίζοντας ένα σημαντικό ποσό:
1. Iggy Pop, Liam Gallagher & more tba (2/7/22, Πλατεία Νερού) + Nick Cave and the Bad Seeds, Mogwai & more tba (15/6/22, Πλατεία Νερού) προς 90 ευρώ (κέρδος 10 ευρώ)
2. Iggy Pop, Liam Gallagher & more tba (2/7/22, Πλατεία Νερού) + Clutch & more tba (19/7/22, Κλειστό Φαλήρου) προς 70 ευρώ (κέρδος 15 ευρώ)
Διάθεση εισιτηρίων:Τηλεφωνικά στο 11876 Online στα https://www.releaseathens.gr – www.viva.gr. Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr .



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου