ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ MANOWAR "REVENGE OF ODYSSEUS" ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ


Στην Press Conference που διοργανώθηκε στο Fuzz, βρέθηκε ο μπασίστας των Manowar Joey DeMaio όπου ήταν παρών στις ηχογραφήσεις που πραγματοποίησαν οι ηθοποιοί Κώστας Καζάκος και  Κωνσταντίνος Καζάκος (γιός). Οι δύο…Καζάκοι πήραν μέρος στην ηχογράφηση του "The Revenge of Odysseus" του νέου κομματιού του Manowar, εμπνευσμένου από την Οδύσσεια, το οποίο θα παρουσιαστεί στη συναυλία των Αμερικανών epic metallers στην Πλατεία Νερού στις 22 Ιουνίου! Τη μετάφραση από τα αγγλικά στα αρχαία ελληνικά έκανε ο frontman των Rotting Christ, Σάκη Τόλη. Ο Κώστας Καζάκος υποδύεται τον Οδυσσέα και ο Κωνσταντίνος Καζάκος τον Τηλέμαχο σε μία διασκευασμένη ιστορία η οποία ακολουθεί την προσωπική ματιά του Τηλέμαχου πάνω στην Οδύσσεια. "Είμαι φανατικός του metal και όταν ήρθε η πρόταση φυσικά δεν μπορούσα να αρνηθώ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα" τόνισε ο Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος αφηγήθηκε και τον τρόπο με τον οποίο έπεισε τον πατέρα του να πάρει μέρος στο πρότζεκτ. "Τον ρώτησα αν θυμάται το συγκρότημα που είχα αφίσα πάνω δεξιά στο δωμάτιό μου. Μου είπε πως όχι αλλά όταν του εξήγησα περί τίνος πρόκειται, δέχθηκε με χαρά".
Kαι αυτό αποδείχθηκε στο video από τις ηχογραφήσεις του κομματιού και της πρόζας στο οποίο ξεχώρισε ήταν η βροντώδης και επική, ότι πρέπει για την περίσταση, φωνή του Κώστα Καζάκου. Μία φωνή που ξεπήδησε από τα καλύτερα όνειρα του Joey DeMaio.
Ο Σάκης Τόλης από την πλευρά του τόνισε ότι "μιλάμε για τους Manowar, μία από τις top-5 μπάντες όλων των εποχών. Ήταν πρόκληση, σίγουρα. Ο DeMaio είναι ένας εκπληκτικός επαγγελματίας αλλά αποδείχθηκε και φοβερός σκηνοθέτης. Ο τρόπος που καθοδηγούσε τους ηθοποιούς μας ενέπνευσε, ο άνθρωπος το ζούσε".


Ο σταρ της βραδιάς, ο Joey DeMaio, χωρίς φυσικά να βγάλει ούτε στιγμή τα γυαλιά ηλίου, μίλησε με πάθος για το project: "Το κείμενο με ανατρίχιασε. Και όχι μόνο εμένα. Οι ηθοποιοί έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ. Πιστεύω ότι και οι Ελληνες fans θα το απολαύσουν όσο και εμείς. Υπόσχομαι μία συναυλία που θα είναι μία διαφορετική εμπειρία. Η υποδοχή στο Release Athens 2019 ήταν φανταστική και μας οδήγησε να τιμήσουμε εκ νέου τον Όμηρο και τα έπη του, όπως σχεδιάζαμε χρόνια" είπε ο άνθρωπος-σύμβολος του Manowar ο οποίος αποκάλυψε ότι λατρεύει το τσίπουρο.
Τα υπόλοιπα θα τα δούμε και θα ακούσουμε πάνω στη σκηνή στις 22 Ιουνίου.
Η περιοδεία με τίτλο, "CRUSHING THE ENEMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR ’22", θα γιορτάσει τις επετείους έξι εμβληματικών δίσκων! Τραγούδια που ενώνουν και εμπνέουν, μέσα από ένα ηχητικό και οπτικό υπερθέαμα!
40ή επέτειος του "Battle Hymns"
35ή επέτειος του "Fighting The World"
30ή επέτειος του "The Triumph Of Steel"
20ή επέτειος του "Warriors Of The World"
15η επέτειος του "Gods Of War"
10η επέτειος του "The Lord Of Steel"
 17/11/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου