ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: GENESIS (ΣΥΛΛΟΓΗ)/ERIC GALES/ GREEN DAY (LIVE).


Μαζί με την αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Genesis που ήδη έχει ξεκινήσει, κυκλοφόρησε η 2πλή cd συλλογή (4πλό βινύλιο) με τίτλο The Last Domino? που καλύπτει ολόκληρη τη μεγάλη καριέρα τους. Μεταξύ των 27 κομματιών περιλαμβάνονται και τα I Know What I Like, The Lamb Lies Down On Broadway, Invisible Touch, Firth Of Fifth, Mama κ.α. Η συλλογή είναι αντιπροσωπευτική αν και εμφανίζει μια τάση προς τα πιο εμπορικά κομμάτια τους, αφήνονατς με απορία τους παλιούς τους fans γιατί παρέλειψαν έστω κι ένα τραγούδι από το πολύ καλό τους άλμπουμ Trick Of The Tail.
Καινούργιο άλμπουμ έχει ο χαρισματικός κιθαρίστας Eric Gales, που έχει ήδη 18 προσωπικά άλμπουμ και δεκάδες συνεργασίες. Το  νέο άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022 με τίτλο Crown, ενώ χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή του Joe Bonamassa στο τραγούδι "I want my Crown" που μπορείτε να δείτε το βίντεο.


Live άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι Green Day στις 10 Δεκεμβρίου. Τίτλος του  BBC Sessions και περιέχει 16 τραγούδια που ηχογραφήθηκαν μεταξύ 1994 και 2001 και θα κυκλοφορήσει σε CD, ψηφιακά και σε 2πλό βινύλιο. Μερικά από τα τραγούδια που περιέχει είναι τα . . "She", "When I Come Around","Basket Case",  "Redundant", "Castaway" κ.α.


5/11/21

 
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου