ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ SCORPIONS

Πιστοί στο δισκογραφικό ραντεβού τους, οι Scorpions ανακοίνωσαν ότι στις 11 Φεβρουαρίου 2022 θα κυκλοφρήσει το καινούργιο, 19ο studio άλμπουμ τους, με τίτλο Rock Believer. Πρώτο Video single θα είναι το  "Peacemaker" που θα είναι διαθέσιμο από τις 21 Οκτωβρίου 2021. Οι ηχογραφήσεις των νέων τραγουδιών τους έγιναν στο Αννόβερο κατά  τη διάρκεια της πανδημίας και όλα τα τραγούδια του είναι συνθέσεις των Rudolf Schenker και Klaus Meine σε παραγωγή του Max Martin. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του hard rock μας θυμίζει ότι το συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει το 1017 τη συλλογή
"Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads".
Η αρχική επιλογή τους ήταν να ηχογραφήσουν στο Los Angeles με παραγωγό τον Greg Fidelman, που στο παρελθόν είχε δουλέψει με τους Skipknot και Metallica αλλά λόγω της πανδημίας τα σχέδια τους άλλαξαν με τον Fidelman να τους δίνει συμβουλές μέσω εικόνας και τηλεφώνου! Ο ήχος του "Rock Believer" είναι πολύ κοντά σε αυτό των παλαιότερων άλμπουμ τους 'Blackout', 'Love At First Sting' και 'Lovedrive' και βέβαια δεν μένει παρά να ακούσουμε. Η κυκλοφορία του άλμπουμ θα συνδυαστεί με περιοδεία που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2022 από την Αμερική όπου support θα είναι οι Mammoth WVH και θα συνεχιστεί στην Ευρώπη. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία για την Ελλάδα.  Προσέξτε την αφίσα, πόσο  ζωντανή και πόσο 80's είναι η φωτογραφία!

29/9/21

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. αντε με το καλο να ερθουν και Ελλαδα οι Mammoth να δουμε το γκρουπακι του Wolfgang Van Halen και να σηκωθουμε να φυγουμε μετα το σετ τους οπως το καναμε 30 χρονια πριν μετα τους Winger στο ΣΕΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή