ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ: ΤΑ RESTLESS HEART ΤΩΝ WHITESNAKE ΚΑΙ NO SLEEP ‘TIL HAMMERSMITH ΤΩΝ MOTORHEAD ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΕΙΣ.


Επί τέλους. Μετά από 3 χρόνια υποσχέσεων, ίσως και περισσότερο, οι Whitesnake θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τους Restless Heart σε remastered έκδοση. Το άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει το 1997 κάτω από το όνομα David Coverdale and Whitesnake, βγάζοντας 2 πολύ καλά τραγούδια, τα "Too Many Tears"και  "Crying". Η καινούργιες εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στις 29 Οκτωβρίου σε
4CD/DVD με πολλά ακυκλοφόρητα demos και studio outtakes, με το DVD να περιέχει videos (All In The Name Of Love (Fan Video), Restless Heart (Fan Video) Anything You Want (Fan Video) και τα music videos You're So Fine,  Too Many Tears, Don't Fade Away, Can't Go On (Acoustic Slideshow) και Restless Heart (Lyric Video) καθώς και video από τα γυρίσματα και συνέντευξη του David Coverdale. Η 4πλή 4CD/DVD θα περιέχει πλούσιο ένθετο και ακυκλοφόρητες φωτογραφίες. . Επίσης θα κυκλοφορήσει σε 2πλό cd και 2πλό βινύλιο. Τον Coverdale συνοδεύουν οι Adrian Vandenberg, Denny Carmassi, Brett Tuggle και  Guy Pratt. Στο DVD υπάρχει και το video EP με 3 τραγούδια από το acoustic album του 1997 "Starkers In Tokyo", που είχε κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία.

Ήταν Ιούνιος του 1981 όταν κυκλοφορούσε το ιστορικό Νo Sleep ‘Til Hammersmith των Motorhead,το μοναδικό άλμπουμ τους που πήγε στο No.1 του chart της Μ.Βρετανίας. Από τότε το άλμπουμ επανακυκλοφόρησε πολλές φορές, με πιο πρόσφατη την 40th Anniversary Edition σε 2CD/3LP)με το άλμπουμ remastered με bonus τραγούδια κι ολόκληρη τη συναυλία τους στο Newcastle City Hall και πολλές ανέκδοτες φωτογραφίες.


9/9/21

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου