ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: METALLICA (SINGLE TRIBUTE TO CHRIS CORNELL)/METALLICA/L.A. GUNS

 

Ένα single με 2 τραγούδια του Chris Cornell, θα κυκλοφορήσουν οι Metallica σε βινύλιο. Πρόκειται για τα "All Your Lies" και "Head Injury" που έπαιξαν και ηχογράφησαν κατά τη διάρκεια του "I Am The Highway" event, που διοργανώθηκε τον Ιανουάριο του 2019 στο Forum του Los Angeles. Ο Lars Ulrich, χαρακτήρισε τα 2 τραγούδια σαν old-school Soundgarden τραγούδια, που άρεσαν στους Metallica και τα έπαιξαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ακατάβλητος και δημιουργικός στα 74 χρόνια του ο Carlos Santana (ο Θεός να τον έχει καλά), παρουσίασε το καινούργιο άλμπουμ των Santana με τίτλο Blessings and Miracles, που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου. Μαζί του πολλοί καλεσμένοι, όπως συνηθίζει στα τελευταία του άλμπουμ, οι Kirk Hammett, Steve Winwood, Chris Stapleton, Rick Rubin κι ο Corey Glover των Living Colour. “Δεν επιλέγω αυτούς που θα συνεργαστώ, αυτοί με επιλέγουν» λέει ο μεγάλος Μεξικάνος κιθαρίστας. «Η παρουσία τους με τιμάει. Είμαι σαν τον surfer που καβαλάει το κύμα που γίνονται τραγούδια από διάφορους τραγουδιστές και συνθέτες. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτή την τιμή». Στο Blessings and Miracles ο Carlos επανασυνδέεται με τον τραγουδιστή των  Matchbox Twenty, Rob Thomas που το 1999 είχε τραγουδήσει το “Smooth” και τώρα ερμηνεύει το “Move”.


Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι L.A. Guns ια παραμένουν να μας θυμίζουν τις παλιές καλές ημέρες του sleazy metal. Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει τον καινούργιο δίσκο του με τίτλο "Checkered Past" στις 12 Νοεμβρίου, με πρώτο video single το "Knock Me Down". Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2020 και 2021 και οι στίχοι του είναι ποιο…σκοτεινοί σε σχέση με το προηγούμενο άλμπουμ τους, με τον ήχο των τραγουδιών να είναι πιο  bluesy και σε πολλούς να θυμίζει τα πρώτα τρία άλμπουμ τους. Η σημερινή σύνθεσή τους είναι Phil Lewis τραγούδι, Tracii Guns και Ace Von Johnson κιθάρες, Johnny Martin μπάσο και Scot Coogan ντραμς.

19/8/21





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου