ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ROD STEWART


Τα 40α γενέθλια της κόρης του Kimberley (στην αγκαλιά του δεξιά όπως κυττάμε τη φωτό με το μεγάλο χαμόγελο) γιόρτασε ο 74χρονος Rod Stewart προσκαλώντας τις τρεις  προηγούμενες γυναίκες τους. Οι κυρίες από αριστερά προς τα δεξιά, Alana Stewart 74 η μητέρα της Kimberley, Penny Lancaster 48 χρονών (η …τρέχουσα σύζυγός του) και Rachel Hunter 49 χρονών ενώ η Kelly Emberg 60 χρονών που τράβηξε τη φωτογραφία δεν ήταν σύζυγος παρά σύντροφος.
ΗKimberley είναι κόρη του από τον πρώτο γάμο του μες την Alana που έγινε το 1979 και διήρκσεσε 5 χρόνια. Απέκτησαν 2 παιδιά, την Kimberley και τον Sean για να ακολουθήσει η σχέση του με την  Emberg από το 1983 έως και 1990 όπου απέκτησαν την Ruby. Το 1990 παντρεύτηκε την Hunter με την οποία πρέκκλινε της πορείας των αρχών του έζησε μαζί της  16 χρόνιαy.Μαζ’ί απέκτησαν την Renee και τον Liam για να φθάσουμε στο 2007 όπου παντρεύτηκε την Lnacaster με την οποία έχει 2 γιούς, τους Alastair και Αiden. Πάντως σαν τυπικός rock star έχει και μια κόρη εκτός γάμου, την Sarah με τη σύντροφό του Susannah Boffey που ήταν μαζί το 1963.
Παρακαλώ προσέξτγε τα παπούτσια του Rod Stewart (σ.σ. που άσχετα με όλα αυτά που διαβάζεται είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές) και τα αγάλματα που διακοσμούν το σπίτι (σ.σ. ξεσκόνισμα που θα θέλουν!)
Α.Ρ.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου