JUDAS PRIEST: 50 HEAVY METAL YEARS ΣΕ BOX SET 42 CD!!! /ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΥΝΙΛΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ NO MORE TEARS TOY OZZY


Η κυκλοφορία του αναγγέλθηκε στις 15 Ιουλίου 2021, την ίδια ημέρα που οι Iron Maiden παρουσίασαν το καινούργιο τραγούδι τους κι αυτό ίσως συνετέλεσε να μην πάρει τη διάσταση που του άξιζε. Ο λόγος για το μαμούθ box set των 42(!!!) cd των Judas Priest με τίτλο 50 Heavy Metal Years of Music, που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου και θα περιέχει όλα τα επίσημα  live και studio άλμπουμ τους καθώς και 13 cd με ακυκλοφόρητο υλικό!!! Όπως καταλάβατε, η περιορισμένη μαμούθ έκδοση, απευθύνεται σε die hard fans τους και η επεξεργασία του ήχου έγινε από τον παλιό συνεργάτη τους, Tom Allom.


Η κυκλοφορία του, συνδυάζεται με τα 50 χρόνια καριέρας τους, μια επέτειος που λόγω CONID 19 δεν γιορτάστηκε φέτος, αλλά όλες οι εκδηλώσεις-συναυλίες, μεταφέρθηκαν για το 2022. Εκτός του box set, η συλλογή θα κυκλοφορήσει με επιλεγμένα τραγούδια τους σε cd και 2πλό βινύλιο.
Έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ No More Tears του Ozzy Osbourne και στις 17 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα expanded ψηφιακό audio album που θα είναι διαθέσιμο και σε 2πλο μαύρο βινύλιο.


Το No More Tears περιείχε τραγούδια επιτυχίες σαν τα “Mama, I’m Coming Home”), “Road To Nowhere”, “Time After Time”, το ομότιτλο (#10) και το “I Don’t Want to Change the World” που έδωσε στον Ozzy το πρώτο του Grammy για την live version του τραγουδιού.  Το άλμπουμ παραμένει classic Ozzy album και στα Bonus τραγούδια, εκτός από 3 demos θα περιέχει και 5 live.

5/8/21
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου