ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: BILLY IDOL / MOSTLY AUTUMN / ANN WILSON

Μετά από μια 7χρονη δισκογραφική απουσία, ο Billy Idol επιστρέφει δισκογραφικά με το EP, "The Roadside"που θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου, σε παραγωγή του Butch Walker (Green Day, Weezer) και του στενού συνεργάτη του και κιθαρίστα Steve Stevens. Πρώτο video single είναι το
"Bitter Taste" όπου οι στίχοι του είναι ιδιαίτερα εσωστρεφείς καθώς έχουν προσωπικό βιωματικό χαρακτήρα, αναφερόμενοι στη ζωή, το θάνατο και όλα αυτά λόγω του σοβαρού ατυχήματος που είχε με μηχανή πριν αρκετά χρόνια. Ο Billy Idol σκοπεύει να επιστρέψει στις περιοδείες φέτος, έχοντας ήδη κλείσει μια σειρά εμφανίσεων στην Αμερική.

.Στις 24 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το 14ο studio άλμπουμ των UK prog rockers Mostly Autumn με τίτλο Graveyard Star, through their own Mostly Autumn Records on September 24.


Καλεσμένοι είναι ο Troy Donockley των Nightwish κι ο Chris Leslie τωνFairport Convention. "Το άλμπουμ είναι ένας καθρέπτης των όσων βιώσαμε μέσα στην πανδημία, με πολύ μοναξιά και λύπη. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα αισθάνθηκαν το ίδιο. Γράψαμε μουσική και στίχους όπως την αισθανθήκαμε μέσα στην πανδημία» είπε ο τραγουδιστής και κιθαρίστας του συγκροτήματος Bryan Josh. «Πιστεύουμε ότι η δύναμη κάθε τραγουδιού του καινούργιου άλμπουμ μας, είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε μετά από 18 μήνες μετά το προηγούμενο άλμπουμ».
Η Ann Wilson των Heart δεν έχει σταματήσει την προσωπική της καριέρα και ήδη κυκλοφόρησε το live EP "Howlen Live" με το συγκρότημα που την συνοδεύει, τους Amazing Dawgs, που τους αποτελούν οι Tom Bukovac κιθάρα, Tony Lucido  μπάσο, Paul Moak πλήκτρα, κιθάρα και Sean Lane ντραμς.Το 'Howlen Live' περιέχει 4 τραγούδια, όλα Live και μεταξύ αυτών 2 κλασσικά των Heart, τα Crazy On You και Barracuda.
12/8/21



 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου