ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: SAXON, YES KAI JACK RUSSELL’S GREAT WHITE

Ούτε χρόνος δεν πέρασε από την κυκλοφορία του τελευταίου studio άλμπουμ τους, που ήταν το "Inspirations" και οι Saxon έχουν σχεδόν έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου κι ακόμα είναι…άτιτλο. Οι πιθανότεροι τίτλοι του είναι Carpe Diem ή The Pilgrimage, όπου και τα 2 προέρχονται από τίτλους τραγουδιών που υπάρχουν στο καινούργιο άλμπουμ. Όσο για τη μουσική κατεύθυνσή του είναι η ίδια με αυτή των αμέσως προηγούμενων άλμπουμ τους Thunderbolt, Battering Ram και Sacrifice με τους Byford και τον μπασίστα Nibbs Carter να έχουν γράψει τα περισσότερα τραγούδια του. Εξώφυλλο για την ώρα δεν υπάρχει καθώς δεν έχουν καταλήξει στον τίτλο! Πάντως οι Saxon είναι το μοναδικό συγκρότημα με καριέρα 43(!) χρόνια και κυκλοφορεί άλμπουμ σχεδόν κάθε 2 χρόνια! 



Η σημερινή σύνθεση των Yes που αποτελείται από τους Steve Howe, Alan White, Geoff Downes, Jon Davison (τραγούδι) και Billy Sherwood ανακοίνωσε ότι την 1η Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται The Quest. που θα περιέχει 11 τραγούδια, 8 η standard έκδοση του CD, συν άλλα 3 η bonus έκδοση και θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο και σε Blu-ray 5.1.Το τελευταίο διάστημα, το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 3 live που είναι τα Topographic Drama - Live Across America (2017), Yes Live 50 (2019) και The Royal Affair Tour: Live In Las Vegas (2020).
Ελλείψει καινούργιων τραγουδιών οι Jack Russell’s Great White θα κυκλοφορήσουν στις 13 Αυγούστου το άλμπουμ Great Zeppelin II: A Tribute To Led Zeppelin που στην ουσία αποτελεί τη συνέχεια του Great Zeppelin: A Tribute To Led Zeppelin (1998) που είχε ηχογραφηθεί live στο Galaxy theatre της Santa Ana στην Καλιφόρνια. Στο καινούργιο tribute, οι Jack Russell’s Great White Διασκευάζουν κλασικά κομμάτια των Led Zeppelin όπως Whole Lotta Love, Good Times, Bad Times, Kashmir, The Rover, Stairway To Heaven, Heartbreaker,  Communication Breakdown κ.α.

 10/7/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου