ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Ο BRUCE DICKINSON


Δεν μας τα λέει καλά ο Bruce Dickinson. Στη γλώσσα μας το λέμε κωλοτούμπα! Αφού δημοσιοποίησε ότι ψήφισε υπέρ του Brexit (σ.σ. δεν το σχολιάζω, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του και τις πράξεις του) κι αφού γνώριζε ότι με αυτή τη δημοσιοποίησή, θα επηρέαζε κι άλλους ψηφοφόρους (εξ άλλου για αυτό το έκανε!), «πρίν άλέκτορα φωνῆσαι, μιλώντας στο Sky News…», είπε: «Είναι γνωστό πως ψήφισα υπέρ του Brexit, με την ιδέα ότι αφού το κάνουμε μετά συνεχίζουμε έχοντας φυσιολογικές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή όμως, υπάρχει θέμα με γιατί δυσκολευόμαστε να παίξουμε Ευρώπη αλλά και οι  Ευρωπαίους που δεν μπορούν να παίξουν εδώ (σ.σ. στη Μ.Βρετανία) γιατί χρειάζονται ένα σωρό χαρτιά και αηδίες. Ελάτε τώρα! Οργανωθείτε!»
  Μια παρόμοια δήλωση έκανε κι ο Elton John, ο οποίος μίλησε πρώτος εναντίον της κυβέρνησης του Boris Johnson, λέγοντας πως αυτές τις αποφάσεις, δυσκολεύει τους νέους μουσικούς. Καλλιτέχνες όπως οι Skunk Anansie, Idles, Biffy Clyro, Wolf Alice ένωσαν τις δυνάμεις τους και  ξεκίνησαν την εκστρατεία #LetTheMusicMove.
Επανέρχομαι στον Dickinson που είναι σοβαρός και συγκροτημένος άνθρωπος. Όταν ψήφιζε, δεν ήξερε τι ψήφιζε; Νόμιζε ότι όλα θα ήταν ίδια όπως πριν; Tότε γιατί να γίνει το Brexit; Όλα έχουν ένα αντίκτυπο κι όσοι ασχολούνται με το εμπόριο το έχουν νιώσει στο πετσί τους με την υπερβολική σε ορισμένες περιπτώσεις αύξηση των δασμών.  Δεν φθάνει που δημοσιοποίησε και πιθανόν να επηρέασε ανθρώπους με αυτή την πράξη του, τώρα στρέφεται κατά της Κυβέρνησης που εφαρμόζει το Brexit. Προτιμότερο θα ήταν να έβγαινε και να δήλωνε »έκανα λάθος, δεν τα είχα υπολογίσει καλά», πράγμα που μπορεί να συμβεί στον οιονδήποτε κι όχι να βάλει κατά της Κυβέρνησης που εφαρμόζει αυτό που ψήφισε!!! 

1/7/21

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment