ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ALLMAN BROTHERS ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΣΤΟ FILLMORE EAST / ΟΛΑ ΤΑ LIVE ΤΩΝ BE BOP DELUXE ΣΕ ΕΝΑ BOX SET


Ακόμα μια εμφάνισή τους από το ιστορικό παρελθόν τους θα κυκλοφορήσουν οι  Allman Brothers Band. Πρόκειται για 3 συναυλίες που έδωσαν στις 11,12 και 13 Φεβρουαρίου 1970 στο club Fillmore East που θα κυκλοφορήσουν στις 18 Ιουνίου με τίτλο Bear’s Sonic Journals: Allman Brothers Band Fillmore East February 1970 και στα 3 CD περιέχει τραγούδια σαν τα  In Memory Of Elizabeth Reed, Hoochie Coochie Man, Statesboro Blues, Trouble No More, Outskirts Of Town, Whipping Η έκδοση θα περιέχει πλούσιο ένθετο και φωτογραφίες.
Το πρώτο live άλμπουμ με τίτλο Live! In The Air Age που κυκλοφόρησαν οι Be-Bop Deluxe το 1977 θα επανακυκλοφορήσει σε super ενισχυμένη έκδοση με 15cd. Η επανακυκλοφορία του θα γίνει στις 17 Αυγούστου από την Cherry Red Records κι εκτός από τη έκδοση των 15cd, θα υπάρξει και μια με 3cd!
Εκτός από το αρχικό άλμπουμ, η έκδοση θα περιέχει την ηχογράφηση που είχαν κάνει τον Ιανουάριο του 1977 στην εκπομπή του BBC Radio One, John Peel Show με bonus τραγούδια καθώς και ολόκληρες συναυλίες που είχαν δώσει εκείνη τη χρονιά στη Βρετανική περιοδεία τους! Η έκδοση θα συνοδεύεται κι από NTSC/Region Free DVD με τίτλο Star Rider In Concert – Be-Bop Deluxe και68σέλιδο ένθετο, αφίσα και κάρτες!

17/6/21


 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου