ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ JOE BONAMASSA (LIVE), COUNTING CROWS (EP),TOUCH KAI L.A. GUNS (LIVE)

To 18o(!!!) live άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει ο σπουδαίος Αμερικάνος κιθαρίστας  Joe Bonamassa με τίτλο "Now Serving: Royal Tea Live From The Ryman", που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο Ryman Auditoriumτου  Nashville και μεταδόθηκε με livestreaming σε όλο τον κόσμο. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις 11 Ιουνίου σε CD, DVD, Blu-ray και 2πλό βινύλιο.
Μετά από 7 χρόνια απουσίας (σ.σ. εδώ που τα λέμε δεν μας έλειψαν), οι Counting Crows επέστρεψαν με ένα EP 4 τραγουδιών που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαίου. Τίτλος του EP Butter Miracle, Suite One και πρώτο video single το Elevator Boots, που ακούγεται στο κλασικό ύφος τους.
O L.A. Guns των Phil Lewis και Tracii Guns, πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 9 Ιουλίου το άλμπουμ "Cocked & Loaded Live" που όπως λέει κι ο τίτλος του, το track list του βασίζεται στα τραγούδια του 2ου άλμπουμ του "Cocked & Loaded".
Περισσότερο ακούγεται σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα παρά σαν πραγματικό γεγονός! Έπρεπε να περάσουν 40 χρόνια για να ακούσουμε το καινούργιο (!) άλμπουμ των Αμερικάνων Touch του Mark Mangold και μάλιστα με την αρχική σύνθεση! Οι Touch έχουν μείνει στην ιστορία καθώς ήταν το πρώτο συγκρότημα που εμφανίστηκε στο Monsters of Rock του 1980 (με Scorpions, Judas Priest, Riot, April Wine και Rainbow) ενώ έχει στο ενεργητικό του ένα πολύ καλό πρώτο άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους (1980). Το “Tomorrow Never Comes” έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν κάνει τους Touch κλασικούς, με καλύτερο το ομώνυμο τραγούδι.


3/5/21

 



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου