NEWS OF THE WORLD (22/3/21)


• Ο μέχρι χθες άγνωστος Ινδονήσιος ντράμερ Deden Noy, έγινε το πιο γνωστό όνομα στο μουσικό χώρο. Ο λόγος είναι ότι ο ινδονήσιος ντράμερ, ανέβασε μια φωτογραφία που παίζει με αυτοσχέδια ντραμς (κουτιά από μπογιές, κουβάδες, τσίγκους, ξύλα) παίζοντας διασκευές γνωστών θεμάτων όπως το Under a glass moon των Dream Theater. To video το είδε ο Mike Portnoy και σε συννεννόηση με τις εταιρείες που έχει χορηγούς τού έκαναν δώρο ένα πλήρες drum kit! Μπράβο μεγάλε!
• Οι Hammerfall θα ανοίξουν την ευρωπαϊκή περιοδεία των Helloween που θα ξεκινήσει στις 5 Νοεμβρίου 2022 από το Όσλο και θα καταλήξει στις 5 Μαϊου στο Λονδίνο. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται, για την ώρα, στην περιοδεία.
• Ακόμα ένα τραγούδι τους από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους, οπτικοποίησαν οι Blackmore’s Night. Πρόκειται για το "Second Element".
• Μιλώντας στην εκπομπή "Trunk Nation With Eddie Trunk" του SiriusXM, o Yngwie Malmsteen  αποκάλυψε ότι τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσει το καινούργιο του studio άλμπουμ με τίτλο Parabellum. Περισσότερα σε λίγες εβδομάδες.
• Το ιστορικό συγκρότημα των Tygers of Pan Tang, θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου καινούργιο άλμπουμ με τον τίτλο Majors & Minors. Πρόκειται για μια συλλογή τραγουδιών από τα τελευταία 13 χρόνια του συγκροτήματος, που αντιπροσωπεύουν την “αναγέννησή τους” σύμφωνα με τους ίδιους. Το Majors & Minors θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, CD και ψηφιακά και η έκδοση του CD θα περιέχει και 5 bonus τραγούδια. Από την παλιά κι ιστορική σύνθεση τους, παραμένει ο κιθαρίστας Robb Weir.
• Το καινούργιο άλμπουμ των Jethro Tull ανακοίνωσε ο Ian Anderson. Τίτλος του Zealot Gene κι είναι το πρώτο μετά από 18 χρόνια, συγκεκριμένα από το  The Jethro Tull Christmas Album του 2003. Παράλληλα ανήγγειλε και το καινούργιο βιβλίο που θα περιέχει όλους τους στίχους των τραγουδιών του, από το This Was (1969 έως και το καινούργιο. Τίτλος του βιβλίου Silent Singing θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Δείτε το μικρό video όπου ο Anderson λέει από πού μπορείτε να το παραγγείλετε.
• Το πρώτο single (μικρός δίσκος) που κυκλοφόρησαν οι Misfits, πουλήθηκε στο Discogs αντί του ποσού των$10,877.  Πρόκειται για το single Cough / Cool b/w She που είχε κυκλοφορήσει το 1977 σε 500 μόνο αντίτυπα!
• Μάθαμε ότι ο Gary Moore, έχει αδελφό που τον λένε Cliff κι έχει συγκρότημα με το όνομα Cliff Moore Band και στις 25 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ "2020 Vision".
• Τελικά δεν κατάφερε ο πρώην τραγουδιστής των White Lion, Mike Tramp να αντιπροσωπεύεις την πατρίδα του τη Δανία, στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αφού το  τραγούδι του "Everything Is Alright" κατετάγη 50 μεταξύ 7 συμμετασχόντων.
• Ακυρώθηκαν  οι συναυλίες του Rock In Rio που ήταν προγραμματισμένες για το Σεπτέμβριο, τόσο σε Ρίο όσο και σε Λισσαβώνα. Οι καινούργιες ημερομηνίες είναι  για τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο για Λισαβώνα και Rio αντίστοιχα. Στο φεστιβάλ θα συμμετείχαν οι Iron Maiden, Dream Theater, Megadeth και Sepultura με την Orquestra Sinfonica Brasileira, δηλαδή τη Συμφωνική Ορχήστρα της Βραζιλίας.
• Οι Peculiar Three είναι ένα τριμελές συγκρότημα από τη Λειβαδιά και παρουσίασαν το πρώτο video clip από το δίσκο τους “Leap of Faith”. Η στήλη θα τους πρότεινε στο επόμενο video να συμπεριλάβουν και τον Φελαϊνή της Λειβαδιάς. Σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!!!!!!

• Στις 14 Μαϊου η Zee Productions θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά παζλ 500 κομματιών το καθένα με θέμα τα εξώφυλλα των Iron Maiden, "Brave New World", "Dance Of Death", "A Matter Of Life And Death", "The Final Frontier" και "Stranger In A Strange Land". Το μέγεθος κάθε παζλ είναι όσο και ένα εξώφυλλο δίσκου βινυλίου.
• Σύμφωνα με συνέντευξη του Tony Iommi στο Spin, ο κιθαρίστας έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις με σενάρια για βιογραφική ταινία σχετικά με την καριέρα των Black Sabbath, χωρίς να έχει καταλήξει πουθενά.

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών η Sally Grossman, η οποία σας είναι μάλλον άγνωστη, αλλά αν είστε fan του Bob Dylan, θα ξέρετε ότι είναι η όμορφή κοπέλα με την κόκκινη πιτζάμα που κάθεταια αναπαυτικά δίπλα στο τζάκι, στο εξώφυλλό Bringing It All Back Home (1965). Η Sally Grossman ήταν σύζυγος του τότε manager του Dylan, Albert Grossman ο οποίος μεταξύ άλλων μανατζάριζε καλλιτέχνες όπως Janis Joplin, Peter, Paul and Mary, Band και Gordon Lightfoot. To άλμπουμ πούλησε περισσότερο από 1.000.000 αντίτυπα και βέβαια όλοι αναρωτιόντουσαν ποια ήταν η όμορφη κοπέλα δίπλα στο τζάκι!
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου