NEWS OF THE WORLD (11/3/21)


 • To πρώτο επίσημο παιχνίδι για κινητά, το “Queen: Rock tour” παρουσίασαν οι Queen. Η παρουσίασή του γίνεται στην επέτειο 50 χρόνων από την είσοδο του John Deacon στο συγκρότημα και στον προγραμματισμό ήταν και μια περιοδεία 29 ημερομηνιών στην Ευρώπη, όμως λόγω της πανδημίας την ανέβαλαν για το 2022.
• Η 36η ετήσια πανηγυρική εκδήλωση για τα καινούργια μέλη του Rock And Roll Hall Of Fame θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2021 στο Cleveland. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι φετινοί υποψήφιοι είναι οι Mary J. Blige, Kate Bush, Devo, Foo Fighters, Go-Go'S, Iron Maiden, Jay-Z, Chaka Khan, Carole King, Fela Kuti, LL Cool J, New York Dolls, Rage Against the Machine, Todd Rundgren, Tina Turner και Dionne Warwick. Από αυτούς, οι 5 θα γίνουν μέλη της.

 • Μετά από 3 χρόνια απουσίας οι White Wizzard επανέρχονται ,με τραγουδιστή τον Mark Boals (Yngwie Malmsteen, Dio Disciples, Royal Hunt, Ring of Fire). Θα έχει ενδιαφέρον  το πρώτο video single….
• Το 5ο(!) προσωπικό του άλμπουμ ετοίμασε ο πρώην κιθαρίστας των Accept, Herman Frank. Τίτλος του "Two For A Lie" και θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου.
• Η μια μετά την άλλη οι περιοδείες και τα φεστιβάλ αναβάλλονται. Μετά την ακύρωση των Glastonbury, Hellfest, Graspop και Download, την ακύρωσή τους ανακοίνωσαν τα Rock am Ring και το Rock im Park που ήταν προγραμματισμένα για τον Ιούνιο.Οι ημερομηνίες τους μεταφέρθηκαν για το Σαββατοκύριακο 3-5 Ιούνιου 2022. Οι διοργανωτές του φεστιβάλ ενημερώνουν όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ότι μπορούν να τα μεταφέρουν την επόμενη χρονιά ή να προχωρήσουν σε εξαργύρωση σύντομα.
Και οι Helloween ανέβαλαν την περιοδεία τους “United Alive II” για την άνοιξη του 2022 με την παρακάτω ανακοίνωση. «Δυστυχώς, αλλά με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια όλων θα πρέπει να αναβάλουμε ξανά την Ευρωπαική μας περιοδεία. Όπως ξέρουμε όλοι αυτή τη στιγμή το να περιοδεύεις είναι αδύνατο. Για να μπορέσουμε λοιπόν να εγγυηθούμε την σωστή διεξαγωγή της π εριοδείας αναγκαζόμαστε να την αναβάλλουμε για την άνοιξη του 2022. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για τον προγραμματισμό των συναυλιών και θα ανακοινώσουμε σύντομα τις νέες ημερομηνίες. Επιπλέον, έχουμε πολύ μεγάλα νέα για σας, οπότε μείνετε συντονισμένοι! Κρατήστε τα εισιτήρια σας, καθώς θα ισχύουν για τις ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.Μείνετε ασφαλείς, υγιείς και metal! Η περιοδεία τους θα πέρναγε από την Αθήνα στις 12 Ιουνίου 2021.
• Παρ΄όλο που το τελευταίο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "The Phoenix", κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2020, ο οργανίστας Derek Sherinian με την πλούσια προιστορία σε Alice Cooper, Dream Theaters, Black Country Communion και Sons of Apollo, ξεκίνησε τη νέα του δουλειά. Ήδη, έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή των Michael Schenker και Simon Philips,ειδικά με το όνομα του πρώτου να αφήνει τη φαντασία να ..οργιάζει!
• Δείτε τον Steven Tyler να ερμηνεύει με καταπληκτικό τρόπο το “Rattlesnake Shake” του Peter Green, τη βραδιά που διοργάνωσε ο ντράμερ Mick Fleetwood τιμώντας την προσφορά του μεγάλου  Βρετανού μπλουζίστα. Σόλο κιθάρα ο Billy Gibbons. Η βραδιά διοργανώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2020 στο Λονδίνο και συμμετείχαν ονόματα όπως Kirk Hammett, David Gilmour, Noel Gallagher, Pete Townshend και Bill Wyman. Το bcd θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, τιτλοφορείται Mick Fleetwood & Friends Celebrate the Music of Peter Green and the Early Years of Fleetwood Mac και η Box set έκδοσή του θα περιέχει 4 βινύλια, 2 CDs, Blu-ray και 20σέλιδο ένθετο. Η βραδιά είχε βιντεοσκοπηθεί και θα έβγαινε στους κινηματογράφους αλλά η πανδημία δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο κι έτσι θα κυκλοφορήσει σε dvd/Blu-ray.
• Ακυρώθηκε το φετινό Download festival, το μεγάλο αγγλικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στο Donington. Το φετινό τριήμερο, μετατέθηκε για τις 10, 11 και 12 Ιουνίου 2022 με headlιners τους Kiss, Iron Maiden και Biffy Clyro.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, ο μπασίστας των Procol Harum, Alan Cartwright μετά από μάχη με τον καρκίνο του στομάχου. Είχε πρωτό εμφανιστεί με το συγκρότημα στο περίφημο Live: In Concert With the Edmonton Symphony Orchestra και έμειεν μαζί τους για 3 studio άλμπουμ, τα Grand Hotel, Exotic Birds and Fruit και Procol's Ninth.
• Ακούστε το πρώτο video τραγούδι που δημοσιοποίησε η Nancy Wilson, με τίτλο You and Me. Από το επερχόμενο προσωπικο της άλμπουμ. Όσοι είστε παλιοί fans των Heart, θα σας θυμίσει εποχή Dog and Butterfly!

• Το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαϊου ο ντράμερ των Black Sabbath, Ozzy, Rob Zombie και Alice Cooper, Tommy Clufetos με τίτλο "Beat Up By Rock N' Roll". Ο Clufetos  αν και δεν παίζει στο τελευταίο studio άλμπουμ των Black Sabbath (σ.σ. παίζει ο Brad Wilk) , συνόδευσε το τεράστιο συγκρότημα στις περιοδείες του. Οι Living είναι ένα εντελώς άγνωστο punk συγκρότημα από το Seattle στον ήχο των Sex Pistols. Το χαμένο του άλμπουμ τους με τίτλο , "The Living: 1982" θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου με την υπογράμμιση όταν μπασίστας τους ήταν ο μετέπειτα Guns’N’Roses, Duff McKagan που τότε ήταν 17 χρονών! Τα υπόλοιπα μέλη είναι οι John Conte τραγούδι, Todd Fleischman μπάσο και Greg Gilmore (μετέπειτα Mother Love Bone) ντραμς.



    
   

  

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου