NEWS OF THE WORLD (25/1/21)

 

• Ήταν να μην πάρει φόρα η 70χρονη Suzi Quatro.Μετά το περυσινό άλμπουμ-επαναφοράς της, ανακοίνωσε ότι στις 26 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της με τίτλο "The Devil In Me".
• Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στην Anne Erickson και στην εκπομπή της Audio Ink Radio, ο Michael Schenker απέρριψε κάθε ιδέα επιστροφής του έστω σαν καλεσμένος στους UFO ή στους Scorpions.
• Έφυγε από τη ζωή ο Ron Campbell σε ηλικία 81 ετών, σκηνοθέτης της σειράς κινουμένων σχεδίων των Beatles και animator της ταινίας τους Yellow Submarine. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του '50 και 10 χρόνια αργότερα σε συνεργασία με το φίλο και συνάδελφό του, Duane Crowther, ζωγράφισε πολλές σκηνές στην ταινία μεγάλου μήκους των Beatles 'Yellow Submarine”. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, έγραψε την ιστορία της επιτυχημένης σειράς Hanna-Barbera, The Smurfs, ενώ παρήγαγε πολλές άλλες επιτυχίες της εποχής, συμπεριλαμβανομένων των Flintstones και των Jetsons. Ήταν επίσης μέρος της αρχικής ομάδας που δημιούργησε τη σειρά Scooby Doo.

• Οι Transatlantic (Neal Morse, Mike Portnoy, Pete Trewavas, Roine Stolt) παρουσίασαν το 5ο άλμπουμ τους με τίτλο "The Absolute Universe" όπου μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα.    
• Αποχώρησε από τους Dead Daisies o ντράμερ Deen Castronovo και τη θέση του πήρε ο Tommy Clufetos (Black Sabbath, Ozzy, Rob Zombie, Ted Nugnet, Alice Cooper).
• 448 σελίδες περιλαμβάνει η αυτοβιογραφία του ντράμερ των Ten Years After, Ric Lee που κυκλοφορεί με τίτλο "From Headstocks To Woodstock" και μπορείτε να την αγοράσετε από εδώ. www.ricleetya.com.Παράλληλαο Ric Lee ενημέρωσε τους fans των Ren Years After ότι το συγκρότημα ετοιμάζει να κυκλοφορήσει την deluxe έκδοση του τελευταίου άλμπουμ τους (χωρίς τον Alvin Lee), "A Sting In The Tale".

·     •    Ακούστε το ενδιαφέρον  video single των Forbidden Myth στο τραγούδι τους A Ring between her Eyes. Οι Forbidden Myth αποτελούνται από τους  Jim Koidakis τραγούδι, Stotyteller, Ageliki Andritsou τραγούδι, Sirin, George Katsanos ακουστικό πιάνο, Antonis Adelfidis CP80 Ηλεκτρικό πιάνο, Mellotron,Synthesizers, Hammond Organ, Kee Bass και The Swede ντραμς. Το “A Ring Between Her Eyes” είναι το πρώτο single από τον επερχόμενο epic rock concept album “Zantea Chronicles : The Dream Dominator”, του νέου project του Αντώνη Αδελφίδη, “Forbidden Myth”. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει την άνοιξη, αποκλειστικά μέσω του Bandcamp και σαν Lyric Movie, στο Youtube.


• Οι λίγο παλαιότεροι,  και μεγαλύτεροι, ίσως θυμούνται τους Σουηδούς Electric Boys που μεταξύ 1989 και 1992 είχαν κυκλοφορήσει δύο καλά hard/melodic άλμπουμ, τα Funk-O-Metal Carpet Ride και Groovus Maximus. Τα χρόνια πέρασαν, το συγκρότημα εξακολούθησε να κυκλοφορεί δίσκους με μικρή επιτυχία με πιο πρόσφατο το "Ups!de Down" που θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου. Από την παλιά σύνθεσή τους παραμένουν οι  Conny Bloom κιθάρα, τραγούδι και Andy Christell μπάσο. Το "Ups!de Down" θα κυκλοφορήσει σε cd και βινύλιο.
• 476 ημέρες (σ.σ. θέλω να γνωρίσω αυτόν που τις μέτραγε) μετά την αρχική ημερομηνία εμφάνισής τους, οι H.E.A.T.έρχονται στην Αθήνα! Με την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους H.E.A.T. II, τις συνεχείς αναβολές, την πανδημία, την αλλαγή τραγουδιστή , την επιστροφή του Kenny Leckremo, οι H.E.A.T. θα παίξουν στις 2 Οκτωβρίου 2021 στο Gagarin! Τα εισιτήριας που έχετε στα χέρια σας ισχύουν για την καινούργια ημερομηνία. Αν θέλετε να τα εξαργυρώσετε έχετε τη δυνατότητα έως 31.1.21, επικοινωνώντας μες το 123tickets στο https://www.123tickets.gr/el/contact στέλνοντας mail με θέμα ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ  στο info@123tickets.gr   

·  •   Ακόμα ένα video single παρουσίασαν οι Thunder από το καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται "All The Right Noises". Πρόκειται για το "Going To Sin City"  που μπορείτε να δείτε.

    • Φαίνεται ότι οι σχέσεις Joe Lynn Turner και Frontiers, χάλασαν και μάλιστα με κακό τρόπο. Με δεύτερη(!) ανακοίνωση που έβγαλε ο Joe Lynn Turner σχετικά με τη μη συμμετοχής του στο νέο album των Sunstorm (τραγουδάει ο Ronnie Romeno) μιλάει για καταφανή υποκρισία εκ μέρους Frontiers που υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής ήθελε να απομακρυνθεί από το A.O.R. Μελωδικό ύφος κι ότι ήταν απασχολημένος με ένα πιο heavy προσωπικό album. Λάθος. Σύμφωνα με τον Turner μόνο που κάνει η Frontiers είναι να κυκλοφορεί ίδιους δίσκους με την ίδια house band, τον ίδιο συνθέτη (Alessandro Del Vecchio) και το αφεντικό Serafino Perugino να επιβλέπει τα πάντα χωρίς να τον ενδιαφέρει ίχνος πρωτοτυπίας και ποιότητας. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock, μας θυμίζει ότι ο Turner ήταν βασικό μέλος των Sunstorm για 14 ολόκληρα χρόνια!




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment