ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ JON ANDERSON (YES), UFO (ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ STRANGERS IN THE NIGHT) ΚΑΙ ICED EARTH

 

Επανακυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ Song Of Seven του πρώην τραγουδιστή των Yes Jon Anderson (σ.σ πολύ με ενοχλεί αυτό το πρώην) σε remastered και πλούσια έκδοση. Η πρώτη κυκλοφορία του είχε γίνει το 1980 και είχε προηγηθεί το Olias Of Sunhillow που ήταν το πρώτο του προσωπικό. Οι μουσικοί που τον συνοδεύουν είναι οι Morris Pert ντραμς, Ronnie Leahy πλήκτρα, Jo Partridge κιθάρα και Barry DeSouza περκάσιον, ενώ τα ονόματα των καλεσμένων είναι δυνατά: Bruce, Simon Phillips, Ian Bairnson, John Giblin, Clem Clempson και Johnny Dankworth. Το Song Of Seven θα επανακυκλοφορήσει σε cd και βινύλιο στις 7 Νοεμβρίου με το cd να έχει 2 bonus τραγούδια, τα  Some Are Born (US single promo edited) και Heart Of The Matter (short version).

Το live άλμπουμ των UFO Strangers In The Night που είναι ένα από τα καλύτερα live άλμπουμ όλων των εποχών, θα επανακυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου σε καινούργια έκδοση 8πλού cd(!) και 2πλού βινύλιου! Εκτός από το αρχικό άλμπουμ, στην 8πλή έκδοση θα βρείτε ολόκληρες τρις συναυλίες τους εκείνης της χρονιάς σε Chicago, Illinois 13/10/78, Kenosha, Wisconsin 14/10/78, Youngstown, Ohio 15/10/1978, Cleveland, Ohio 16/10/78, Columbus, Ohio 17/10/78 και Louisville, Kentucky 18/10/78  σε remastered από  τις αρχικές ταινίες. Το ένθετο γράφτηκε από τον Michael Hann και περιέχει καινούργιες συνεντεύξεις των Phil Mogg, Andy Parker και Michael Schenker. Η σύνθεση τους εκείνη την εποχή ήταν Mogg, Parker, Schenker, Pete Way και Paul Raymond. Διαβάστε εδώ την παρουσίαση του άλμπουμ και πως επέλεξαν το όνομα Strangers in the Night για το τίτλο.
Οι Iced Earth ανήκουν σε εντελώς διαφορετικό μουσικό ύφος σε σχέση με αυτό του Jon Anderson αλλά η επανακυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους, τούς φέρνει μέσα στη στήλη των Επανακυκλοφοριών. Στις 18 Δεκεμβρίου θα επανακυκλοφορήσει το πρώτο τους άλμπουμ με remix από τον Chris “Zeuss” Harris και νέο artwork. To "Iced Earth (30th Anniversary Edition)" θα είναι διαθέσιμο ως βινύλιο 180 γραμμαρίων, περιορισμένο digipak CD και ψηφιακό άλμπουμ.


5/11/20

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου