NEWS OF THE WORLD (6/10/20)


"Faces Of Lemmy" έχουν ονομάσει τα σετ με τρεις μάσκες του Lemmy Kilmister που κοστίζουν $20 και μπορείτε να τις αγοράσετε από εδώ.  

 Αποχώρησε από τους Brand X ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος τους Percy Jones, λέγοντας ότι "οι πειραματισμοί που ήθελε να ακολουθήσει το συγκρότημα δεν «πήγαν» όπως είχαν συμφωνήσει με την επανασύνδεση του 2016".
• Τα 50 χρόνια του Led Zeppelin III (κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου 1970), γιορτάζουν οι Led Zeppelin κυκλοφορόντας τη γιαπωνέζικη έκδοση του single "Immigrant Song" με το ακυκλοφόρητο "Hey, Hey, What Can I Do". Η καινούργια έκδοση του single θα κυκλοφορήσει σε 19.700 αντίτυπα και θα έχει το αρχικό εξώφυλλο.
• Μιλώντας στο καναδέζικο site National Post, ο Geddy Lee είπε ότι δεν υπάρχουν τραγούδια των Rush που να αξίζουν τον κόπο να παρουσιαστούν.
• Ακόμα δεν κυκλοφόρησε και μπήκε σε διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ. Ο λόγος για το καινούργιο τραγούδι των AC/DC,  "Shot In The Dark" που ακούγεται στο σποτ της αυτοκινητοβιομηχανίας Dodge. Το σποτ προβάλλεται στην αμερικάνικη τηλεόραση.



• Ένα box set με 6 συναυλίες του David Bowie θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Το Brilliant Live Adventures series όπως είναι ο τίτλος του Box set θα περιέχει μόνο ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις του εγκεκριμένες από το ίδρυμα που χειρίζεται τη μουσική του αλλά και την τα video. Όλες οι ηχογραφήσεις έγιναν μεταξύ 1995-1999 και θα κυκλοφορήσουν και σε βινύλιο και σε CD. Το πρώτο Live θα κυκλοφορήσει μέσα στοΜιλώντας στη National Post του Κναδαν Οκτώβριο και τιτλοφορείται Ouvrez Le Chien και ηχογραφήθηκε στο Starplex Amphitheater του Ντάλας στις 13 Οκτωβρίου 1995 κατά τη διάρκεια της περιοδεία του άλμπουμ. Μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει ακόμα ένα Live χωρίς να έχει ανακοινωθεί ο τίτλος του, ενώ τα υπόλοιπα 4 θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021. Μόλις τελειώσουν οι κυκλοφορίες τους, όλα θα συμπεριληφθούν σε ένα Box set.

• Σοβαρή καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης κατά του booking agent John Finberg, της εταιρίας First Row Talent, τον οποίον κατηγόρησαν πολλές γυναίκες για το συγκεκριμένο αδίκημα. Όλες οι γυναίκες που τον κατηγόρησαν, λένε τα ίδια πράγματα: Επιθετική συμπεριφορά, τους προσέφερε αλκοόλ στις συναυλίες, παραπλανητικές υποσχέσεις σχετικά με εμφανίσεις τους σε συναυλίες κι όταν αυτές τον απέρριπταν τους έστελνε απειλητικά μηνύματα. Και δεν έφθαναν αυτά αλλά αποκαλύφθηκαν και οι πρακτικές που χρησιμοποιούσε ακόμα και με την εταιρεία του (First Row Talent) ώστε να κλέβει τους καλλιτέχνες που δούλευε μαζί τους και να χρεώνει περισσότερα χρήματα τους Καναδούς οπαδούς για εισιτήρια που πουλούσε από VIP site. Συγκροτήματα όπως οι Nightwish, Amorphis, Delain, Battle Beast, Swallow the Sun και Amaranthe δηλώνουν πως θέλουν να διακόψουν συνεργασία μαζί του με τις όποιες επιπτώσεις έχει αυτή η κίνηση τους στη First Row Talent

• Οι Night Ranger έχουν ξεκινήσει να γράφουν καινούργια τραγούδια για το επερχόμενο άλμπουμ τους που θα διαδεχτεί το "Don't Let Up"(2017). Τα τρία αρχικά μέλη του συγκροτήματος Jack Blades,  Kelly Keagy και Brad Gillis έχουν ήδη γράψει τις βάσεις για αρκετά τραγούδια. Δίπλα τους παίζουν και οι Eric Levy πλήκτρα και Keri Kelli κιθάρα.
• Δεύτερο άλμπουμ μέσα στο 2020 ετοίμασαν το αμερικάνικο alternative country/Southern rock συγκρότημα των Drive-By Truckers. Τον Ιανουάριο του 2020 είχαν κυκλοφορήσει το Unravelling και τώρα κυκλοφορούν σε cd και βινύλιο το The New OK, το οποίο αρχικά. θα έβγαινε σαν EP με τραγούδια που γράφτηκαν την περίοδο της καραντίνας, αλλά εξελίχθηκε σε άλμπουμ.

• Το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ  ετοίμασε η κιθαρίστρια των Heart, Nancy Wilson. Τίτλος του "The Rising" και θα κυκλοφορήσει υο Νοέμβριο. Η Nancy είναι αδελφή της Ann Wilson που είναι η τραγουδίστρια των Heart κι όπως λέει το άλμπουμ της περιέχει και διασκευές αγαπημένων της κομματιών με πρώτο και καλύτερο το ομότιτλο που είναι σύνθεση του Bruce Springsteen.
• "Cocaine And Other Good Stuff" τιτλοφορείται το καινούργιο άλμπουμ των Warrior Soul που θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου και θα περιέχει 11 τραγούδια, όλα διασκευές! Μεταξύ αυτών τα Good Times Roll (Cars),  Cocaine (J.J. Cale), Cold Gin (Kiss), Elected (Alice Cooper), We're An American Band (Grand Funk) κ.α.

• Οι Σουηδοί Amaranthe παρουσίασαν το video single για το τραγούδι τους “Fearless” μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "Manifest".
• Η καρδία ήταν η αιτία θανάτου του κιθαρίστα  Bob Kulick που έφυγε από τη ζωή στις 28 Μαΐου σε ηλικία 70 ετών.



• Τα νέο ψυχεδελικά ελληνικά συγκροτήματα των Terrapin και Polaroid Buffalo Club live θα παίξουν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Rockwood Βασιλέως Ηρακλείου2 και Πατησίων στο Μουσείο με ώρα έναρξης στις 21.00 και είσοδο+ποτό 5€ . Οι Terrapin σχηματίστηκαν από 2 παλαιότερα μέλη των No Man’s Land, τους Βασίλη Αθανασιάδη και Γιώργο Παπαγεωργιάδη ενώ ο Γιώργος Τζίβας παίζει ντραμς.  Έχουν ήδη κυκλοφορήσει το άλμπουμ “Sanctuary” (2017) ενώ το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο “Zero Repercussions” θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020 από την Ikaros Records.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο μπασίστας των Tower of Power, Rocco Prestia. Δεν ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του αλλά τα τελευταία χρόνια είχε κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ενώ το 2006 είχε αφαιρέσει έναν νεφρό.
• Σε προχωρημένο βαθμό βρίσκονται οι ηχογραφήσεις των καινούργιων τραγουδιών των Scorpions τα οποία αναμένονται να κυκλοφορήσουν προς τα τέλη της χρονιάς.

    
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου