NEWS OF THE WORLD (25/8/20)

•  Οι Project Theory έρχονται από τη Θεσσαλονίκη και μουσικά κατατάσσουν τον εαυτό τους στην κατηγορία NuMetal/Metalcore. Το νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Blood
And Loyalty”, θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου 2020 και μπορείτε να δείτε το video single για το τραγούδι τους “Until it’sTime”, η παραγωγή του video clip έγινε από τον Bob Katsioni(ex- Firewind,Outloud).
• Ένα βιβλίο comics με θέμα το άλμπουμ των Dio , "Holy Diver" θα κυκλοφορήσει και στο εξώφυλλο θα έχει την ίδια φιγούρα με αυτή του ομώνυμου άλμπουμ. Την είδηση αποκάλυψε η manager του Ronnie James Dio, Wendy με τα κείμενα να έχουν γραφτεί από τον Steve Niles και το εικαστικό να υπογράφει ο Scott Hampton. Μπορείτε να το προπαραγγείλετε από εδώ.
• Τον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας  Black Days που θα αναφέρεται τη ζωή του τραγουδιστή των Soundgarden, Chris Cornell. Πρωταγωνιστής θα είναι ο John Holiday ("Walk The Line", CMT's "Sun Records") αλλά η ταινία δεν έχει την έγκριση της οικογένειας του Cornell.
• Διανύουν την 7η δεκαετία της ζωής τους, ζωή να έχουν, και δεν σταματούν τις επιχειρηματικές κινήσεις. Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν το άνοιγμα καταστήματος στην πάλαι ποτέ Carnaby Street με ρούχα και αξεσουάρ του συγκροτήματος. Το κατάστημα θα βρίσκεται στο Νο 9 της Carnaby και θα φιλοξενεί και ρούχα κι άλλων εταιρειών, αλλά πρωτίστως δικά τους. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι στα τέλη της δεκαετίας του 60 έως και μέσα της δεκαετίας του 70, η Carnaby Street ήταν το κέντρο του κόσμου και της μόδας. Σταδιακά έχασε τη λάμωη της για να γίνει μια συνηθισμένη οδός του Λονδίνου. Να δούμε πως θα τη μεταμορφώσει το RS9 των Rolling Stones.
•΄Ακόμα ένα τραγούδι από τον τελευταίο δίσκο τους με τίτλο The Great War, κυκλοφόρησαν σε video οι Sabaton. Πρόκειται για το The Attack Of The Dead Men όπου οι στίχοι του αναφέρονται στη μάχη του οχυρού Osowiec στην Πολωνία. Μια μάχη που έγινε μεταξύ Ρώσων και Γερμανών, με τους Ρώσους να ρίχνουν αέρια με χημικά στους Γερμανούς, γι αυτό και στο video οι Sabaton φορούν αντιασφξιογόνες μάσκες.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers, Jack Sherman χωρίς να ανακοινωθούν τα αίτια θανάτου του. Ο Sherman είχε παίξει στο πρώτο άλμπουμ τους καθώς και στα Freaky Styley, Mother’s Milk και The Abbey Road EP.
    • Μήνυση κατά του προέδρου της Αμερικής Donald Trump, υπέβαλε ο Neil Young για τη χρήση των τραγουδιών του "Rockin' in the Free World" και "Devil's Sidewalk" κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στις 20 Ιουνίου στην Tulsa.
• Δείτε το καινούργιο τραγούδι του κιθαρίστα των Toto, Steve Lukather με τίτλο "Run To Me". Μαζί του παίζουν ο Ringo Starr και ο παλιοφιλός του από τους Toto, David Paich.
• Δεν ξέρω οπαίοι μπορούν να περιμένουν να ακούσουν καινούργια τραγούδια από τους Tallas του Billy Sheehan, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του σπουδαίου μπασίστα, αναμένεται καινούργιο υλικό μέσα στο 2020.
• Οι Threshold έχουν ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις των καινούργιων τραγουδιών τους που θα κυκλοφορήσουν σε άλμπουμ το 2021 και θα διαδεχτούν το διπλό Legends Of The Shires (2017).
• Το 7ο άλμπουμ τους ετοίμασαν οι Black Stone Cherry. Τίτλος του "The Human Condition" και θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε ψηφιακή μορφή και deluxe CD.




΄





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου