NEWS OF THE WORLD (11/8/20)

•  Σε περιορισμένη έκδοση κυκλοφόρησε ένα μικρό δίσκο βινυλίου ο Alice Cooper με τίτλο "Don't Give Up" με τους στίχους του τραγουδιού να μιλούν για το θάρρος και το κουράγιο που πρέπει να έχουμε για να νικήσουμε τον COVID-19.
• Όχι ένα, όχι δύο αλλά πέντε bootleg live άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι Colosseum Μέσω της Repertoire Records στις 28 Αυγούστου. Οι 5 ηχογραφήσεις έγιναν μεταξύ 1969 και 1971 και οι τίτλοι τους είναι Live At The Boston Tea Party 1969, Live At The Monterux Jazz Festival 1969, Live At Ruisrock, Turku, Finland, 1970, Live At Pipe Club, Rome, Italy 1971 και Colosseum Live '71, Canterbury, Brighton & Manchester. Και τα 5 άλμπουμ θα συνοδεύονται από ένθετα γραμμένα από το δημοσιογράφο Chris Welch. Από τους Colosseum που ήταν ένα από τα καλύτερα progressive fusion συγκροτήματα της Βρετανίας, έχουν περάσει μουσικοί όπως οι Clem Clemson, Mark Clark, Chris Farlow, Jon Hiseman, Dave Greenslade, Dick Heckstall Smith, Tony Reeves, Louis Cennamo κ.α.
• Δείτε το επίσημο video των Rolling Stones για το τραγούδι τους "Scarlet" σε σκηνοθεσία των Us. Στο video δεν εμφανίζεται το συγκρότημα παρά μόνο ο ηθοποιός Paul Mescal και βιντεοσκοπήθηκε στο ξενοδοχείο Claridge.
• Ανακοινώθηκαν οι πρώτες ημερομηνίες συναυλιών των Guns’n’Roses για την Ευρώπη και για την ώρα, απουσιάζουμε. Μιλάμε για το 2021 κι αν…
• Οι Dream Theater θα χρησιμοποιήσουν τραγούδια που ηχογράφησαν κατά την περίοδο του εγκλεισμού στο επερχόμενο νέο άλμπουμ τους για το οποίο δεν υπάρχει πρόβλεψη ημερομηνίας κυκλοφορίας του. Από την άλλη πλευρά ο πρώην κιθαρίστας των Megadeth, Marty Friedman έχει τελειώσει σχεδόν το καινούργιο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.
• Δείτε τους Blind Guardian να ερμηνεύουν τρία τραγούδια κατά τη διάρκεια της καθόλου πειστικής και ζωντανής εμφάνισής τους στο Wacken World Wide digital festival. Άμα είναι έτσι τα digital festival…..
• Έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 75 ετών ο Glyn Geoffrey Ellis, γνωστός με το όνομα Wayne Fontana, τραγουδιστής των Mindbenders που το 1965 είχαν μια πολύ μεγάλη επιτυχία στη Μ.Βρετανία με το τραγούδι "Game of Love". Το όνομα Fontana το πήρε από τον ντράμερ του Elvis Presley,  D. J. Fontana και το 1963 σχημάτισε τους The Mindbenders για να ξεκινήσει την καριέρα του, που κορυφώθηκε το 1965 με το τραγούδι "The Game of Love". Μετά τη διάλυση των Mindbenders συνέχισε την καριέρα του με το όνομα Wayne Fontana Band χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Μοναδική προσωπική επιτυχία του ήταν το "Pamela, Pamela" (No 11 Μ.Βρετανία), σύνθεση του μετέπειτα μπασίστα των 10cc, Graham Gouldman.
• Το κλασικό άλμπουμ των Ultravox, Vienna θα επανακυκλοφορήσει σε remastered έκδοση 6 cd/dvd(!) αλλά και σε διπλό βινύλιο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 9 Οκτωβρίου με το remastered να έχει επιμεληθεί ο Steven Wilson.  
• O George Lynch δήλωσε ότι οι Lynch Mob θα σταματήσουν να υπάρχουν και να ηχογραφούν με τη μορφή που έχουν σήμερα.
• Μια κοινή περιοδεία για τα 50 χρόνια των Yes επιθυμεί ο πρώην τραγουδιστής και συνιδρυτής του συγκροτήματος Jon Anderson αλλά οι υπόλοιποι μάλλον κωφεύουν!
• Δείτε το video των Metallica για το τραγούδι τους "Moth Into Flame" μέσα από την καινούργια κυκλοφορία τους Metallica and San Francisco Symphony: S&M2.

• Έφυγε από τη ζωή ο κιθαρίστας των Seeds, Jan Savage (πραγματικό όνομα Buck Jan Reeder) που ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος. Η αιτία του θανάτου δεν έγινε γνωστή.
•  Λόγω της πανδημίας, ακυρώθηκε η ευρωπαϊκή περιοδεία των Μachine Head δεν θα πραγματοποιηθεί κι έτσι ακυρώνονται οι 2 συναυλίες τους που ήταν προγραμματισμένες για τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 στην Αθήνα (Piraeus Academy) και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη (Fix Factory Of Sound). Πως θα εξαργυρώσετε τα εισιτήρια σας:
1. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ηλεκτρονικά μέσω ticketservices.gr και tickets.public.gr, το αντίστοιχο ποσό θα επιστραφεί αυτομάτως στην κάρτα του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.
2. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν με μετρητά από το εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα 10564) ή τα καταστήματα Public, η εξαργύρωση θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο κατάστημα που πραγματοποιήθηκε η αγορά τους από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.
3. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τα καταστήματα Αθήνας No Remorse Records και Sirens Records, η εξαργύρωση θα πραγματοποιηθεί στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα 10564) από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.
4. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τα καταστήματα Θεσσαλονίκης Dizzy Dolls και Cafe Bar Διώροφον, η εξαργύρωση θα πραγματοποιηθεί στο Cafe Bar Διώροφον (Κερασούντος 81, Καλαμαριά 55131) από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.
Σημείωση: η χρέωση υπηρεσίας δεν επιστρέφεται, καθώς έχει παρασχεθεί στην αγορά.







  



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου