ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ BON JOVI. ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ 2020

Η πανδημία άλλαξε τις ημερομηνίες κυκλοφορίες όλων των άλμπουμ και βέβαια τις ημερομηνίες συναυλιών τους, μεταφέροντας τις περισσότερες για το 2021.  Η καινούργια ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ των Bon Jovi είναι η 2α Οκτωβρίου. Τίτλος του άλμπουμ "2020" και πρώτο single το "Do What You Can" που μπορείτε να δείτε το lyric video. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του ήταν ή 15η Μαϊου αλλά ας όψεται η πανδημία….Ήδη δημοσιοποιήθηκε το τραγούδι "American Reckoning", που γράφτηκε για τον George Floyd με τον Jon Bon Jovi να λέει «είμαστε μαρτυρες μιας ιστορικής στιγμής και οι στίχοι του μιλούν για αυτή τη στιγμή που θα ταξιδεύει αιώνια».

Και τα 10 τραγούδια του 2020 είναι συνθέσεις του Jon Bon Jovi ενώ σε δύο από αυτά συνεργάζεται με τους Billy Falcon και John Shanks με τον δεύτερο να έχει αναλάβει και την παραγωγή.
Το 2020 διαδέχεται το "This House is Not For Sale" που είχε κυκλοφορήσει το 2016 και είχε πάει στο Νο1 του αμερικάνικου chart. Η σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος είναι David Bryan πλήκτρα, Tico Torres ντραμς, οι οποίοι είναι μαζί του από την πρώτη ημέρα που σχηματίστηκε το συγκρότημα, ο μπασίστας Hugh McDonald, ο ελληνικής καταγωγής κιθαρίστας Phil X, ο περκασιονίστας Everett Bradley και ο δεύτερος κιθαρίστας John Shanks. Οι στίχοι των τραγουδιών του καινούργιου άλμπουμ είναι στη λογική των τελευταίων άλμπουμ του συγκροτήματος, δηλαδή κοινωνικοί και αρκετά πολιτικοποιημένοι. Το "Unbroken" αναφέρεται στο μετατραυματικό άγχος των στρατιωτών που επιστρέφουν σπίτι τους, το "Lower The Flag" στη χρήση όπλων, τα("Let It Rain" και "Brothers In Arms" αναφέρονται σε κοινωνικά θέματα ενώ το"Blood In The Water" στην κλιματική αλλαγή. Ο Jon Bon Jovi και η σύζυγός του Dorothea τον τελευταίο χρόνο έχουν δραστηριοποιηθεί στην προσφορά δωρεάν μερίδων φαγητού σε άστεγους και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πράγμα που θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι καλλιτέχνες που η καριέρα τους έφθασε στην κορυφή κι έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν. Το εξώφυλλο του άλμπουμ, παρουσιάζει τον Jon Bon Jovi μπροστά από το δικαστικό μέγαρο της Νέας Υόρκης, με την αμερικάνικη σημαία να καθρεπτίζεται στα γυαλιά του, σε μια ίδια πόζα που είχε και ο Πρόεδρος John F. Kennedy.
24/7/20


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου