ROCK INCIDENT 100: ΓΙΑΤΙ Ο ROBBIE WILLIAMS ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ QUEEN

Σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή του στον SiriusXM, το πρώην μέλος του αγγλικού boy band Take That, Robbie Williams, είπε ότι το 2001 δέχτηκε πρόταση από τους Brian May και Roger Tayllor για να αντικαταστήσει τον Freddie Mercury, στους Queen.
Τότε ο Williams είχε κυκλοφορήσει 3 προσωπικά άλμπουμ και ήδη η καριέρα του είχε απογειωθεί. Όμως είχε συνεργαστεί με τα δύο μέλη των Queen στη διασκευή του κλασικού "We Are the Champions" που είχε συμπεριληφθεί στο soundtrack A Knight's Tale.
Στην καινούργια συνέντευξή του δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά περιορίστηκε να πει ότι πέρασε πολύ καλά στο studio με τους Taylor και May.
Ο Williams απέρριψε την πρόταση συνεργασίας τους, θεωρώντας ότι «μπορεί πίσω από το μικρόφωνο να νιώθει πολύ σίγουρος αλλά έχει
"πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σκέφτηκα τον εαυτό μου στη σκηνή να τραγουδάει τα τραγούδια του Freddie Mercury και να προσπαθεί να είναι σαν αυτόν, πράγμα πολύ δύσκολο. Για εμένα ήταν Θεός! Εξ ‘άλλου, εκείνη την εποχή, γέμιζα μόνος του στάδια και δεν ήθελα να χωρίσω την καριέρα μου στα δύο, μια με τους Queen και μια μόνος μου». Και έκλεισε, λέγοντας για τον νυν τραγουδιστή των Queen, "Adam Lambert: »Είναι υπέροχος άνθρωπος, μεγάλο ταλέντο. Πολύ καλή φωνή, πολύ καλός performer.Νιώθω υπέροχα όταν γνωρίζω ανθρώπους σαν αυτόν γιατί νιώθω ότι παίρνω κάτι από τον καλό τους εαυτό».
9/3/20

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου