ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ DEMONS AND WIZARDS, BIFF BYFORD, AMARANTH, VILLAGERS OF IOANNINA CITY, SKUNK ANANSIE KAI TESLA

• Στο άρθρο που ακολουθεί θα δείτε 6 video singles που μόλις παρουσιάστηκαν από τα συγκροτήματα. Πρώτοι οι Amaranth  με το εντυπωσιακό video του  "Do Or Die" με τη συμμετοχή της πρώην τραγουδίστριας των Arch Enemy, Angela Gossow.
• "Me And You" είναι ο τίτλος του official lyric video του Biff Byford μέσα από το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ "School Of Hard Knocks".
• Τρίτο video single παρουσίασαν οι Demons and Wizards, το side project των Jon Schaffer των Iced Earth και Hansi Kürsch των Blind Guardian. Τίτλος του κομματιού, "Wolves In Winter".
• Οι Tesla έπαιξαν το καλοκαίρι του 2019 στο Abbey Road Studios του Λονδίνου σε ένα ακουαστικό show. Πρώτο video single από τον επερχόμενο δίσκο με τίτλο "Five Man London Jam" είναι το "What You Give".
• “This means war’ είναι ο τίτλος του καινούργιου video single των Skunk Anansie.
• Αυτό είναι το πρώτο επίσημο video των Villagers of Ioannina City . Τίτλος του τραγουδιού «For The Innocent» μέσα από το καινούργιο τους άλμπουμ ''Age of Aquarius'', που θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή μέσω της Napalm Records, στις 3 Απριλίου 2020. Η κινηματογράφηση του έγινε στην Αθήνα (Σύνταγμα και Ερμού) και Θεσσαλονίκη, μετά από ανοιχτή έκκληση του σχήματος για συμμετοχή του κόσμου και περιλαμβάνει κάποια από τα χιλιάδες πρόσωπα που θα δεις στις αλλεπάλληλες sold out συναυλίες του ψυχεδελικού σχήματος από τα Ιωάννινα.
15/2/20



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου