NEWS OF THE WORLD (13/2/20)

• Το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ ανακοίνωσε ο Rick Wakeman. Θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου με τίτλο The Red Planet, θα είναι ορχηστρικό και τον συνοδεύουν οι Dave Colquhoun, κιθάρα, Lee Pomeroy μπάσο και Ash Soan ντραμς. Προσωπικό άλμπουμ ετοίμασε και ο πρώην βιολιστής των Curved Air, Darryl Way.  Τίτλος του Destinations.
• Δείτε το video όπου ο ντράμερ των Dram Theater, Mike Mangini, αναγγέλλει την επίσκεψή του στην Ελλάδα στο πλαίσιο του LAB Camp, που θα διαρκέσει από τις 31 Μαίου μέχρι τις 5 Ιουνίου.
• Την κυκλοφορία του άλμπουμ'Once Bitten - Acoustical Bites', ανακοίνωσε ο πρώην τραγουδιστής των Great White, Jack Russell. Όπως καταλάβατε κι από τον τίτλο, πρόκειται για ολόκληρο το άλμπουμ τους, ηχογραφημένο σε ακουστική μορφή.
• Τελικά ο Joey Kramer επανενώθηκε με τους Aerosmtih και έπαιξαν σε συναυλία τους στο Las Vegas. Ο Tyler τον ανήγγειλε, λέγοντας "On the drums, Mr. Joey Kramer" με τον κόσμο να χειροκροτεί!

• Μετά τον Paul Mc Cartney κι άλλο εν ζωή μέλος των θρυλικών Beatles, ο ντράμερ Ringo Starr χειροτονήθηκε από τον Πρίγκηπα Williams  με την ύψιστη τιμή στην Αγγλία του Sir. Την ίδια τιμή δέχθηκαν οι Van Morrison , Ray Davies, Rod Stewart και Barry Gibb.
• Να κι ένα καλό νέο. Ο τραγουδιστής των Pretty Maids, Ronnie Atkins ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του Συγκροτήματος στο Facebook, ότι μετά τη θεραπεία που έκανε, νίκησε τον καρκίνο. Πιάσανε τόπο οι ευχές μας.
• Η ηθοποιός Rae Dawn Chong μιλώντας στην Daily Mail, ισχυρίστηκε ότι σε ηλικία 15 ετών έκανε σεξ με τον Mick Jagger στο μακρινό 1977.  Η Rae Dawn είναι κόρη του ηθοποιού Tommy Chong και είεπ ότι «δεν ήταν μια αθώα μαθήτρια,  ενεργούσα σαν μεγάλη» Είπε ακόμα ότι ήδη είχε κάνει sex με ένα αγόρι της ηλικίας της κι ότι από τα 12 της κάπνιζε μαριχουάνα. Επειδή σίγουρα έχετε την απορία σε ποιες ταινίες έχει παίξει η Rae Dawn σας αναφέρουμε ότι έπαιξε στις Quest for Fire (1981), Beat Street (1984), The Color Purple, Commando (1985), Boulevard (1994) και Time Runner (1993). Η Dawn απλά ανέφερε το γεγονός, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει καμία απαίτηση.
• Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Megadeth στο Παρίσι, (Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στο Zénith) στη σκηνή ανέβηκε η 21χρονη κόρη του Dave Mustaine, Electra Mustaine, και τραγούδησε με τον πατέρας το "À Tout Le Monde".
• Αλλαγή στην ημερομηνία εμφάνισής των H.E.A.T στο Gagarin. Το συγκρότημα θα παίξει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με τα εισιτήρια που ήδη έχουν αγοραστεί να ισχύουν για την καινούργια ημερομηνία .


Η προπώληση συνεχίζεται:
123tickets.gr
Monsterville (Aγ. Ειρήνης 13, Αθήνα)
Metal Era (Eμμ. Μπενάκη 22. Αθήνα)
Fairplay (Αγ. Δημητρίου 13, Κηφισιά)
Τιμή προπώλησης: 30€ | Ταμείο: 32€
Όλα τα σημεία προπώλησης διαθέτουν hard copy συλλεκτικά εισιτήρια.
Η τιμή ηλεκτρονικής προπώλησης ενδέχεται να επιβαρυνθεί με χρέωση μεταπωλητή.

• 30 χρόνια πέρασαν από την ιστορική κυκλοφορία των Tesla "Five Man Acoustical Jam" που δικαιωματικά είναι ένα από τα καλύτερα ακουστικά unplugged άλμπουμ όλων των εποχών. Το αμερικάνικο συγκρότημα επανέλαβε τον Ιούνιο του 2019 εκείνη την ιστορική ηχογράφηση αυτή τη φορά στο Abbey Road Studios του Λονδίνου και θα την κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου σε Blu-ray, 2LP βινύλιο και CD. Μεταξύ τω ν τραγουδιών που έχουν συμπεριλάβει είναι και τα "Love Song", "What You Give", "Signs", "We Can Work It Out", "California Love Song", "Tied To The Tracks" και  "Forever Loving You". Διαβάστε εδώ την παρουσίαση του "Five Man Acoustical Jam"όπως την έγραψε ο Σπύρος Γιαννακόπουλος στη στήλη Τα Καλύτερα Live Άλμπουμ.
• Ακούστε την καινούργια εκτέλεση του κλασικού και μοναδικού hit των Vandenberg, Burning Heart 2020 με τη φωνή του Ronnie Romero και το καινούργιο πλέον σχήμα των Vandenberg. (Κώστας Θροδωρακάκος)
• Το ιδρυτικό μέλος των Slade, ντράμερ Don Powell αποχώρησε από το συγκρότημα που έχει δημιουργήσεις ένα άλλο μέλος του αγγλικού συγκροτήματος, ο κιθαρίστας Dave Hill.Το συγκρότημα του Hill, λέγεται Dave Hill’s Slade(!) κι ο αποχωρήσας Powell σχημάτισε τους Don Powell’s Slade! Και τα δύο συγκροτήματα παίζουν…Slade. Και επειδή η σοβαρότητα και ωριμότητα δεν συμβαδίζει με την ηλικία, και οι δύο είναι 73 ετών!
• Η Σηράγγα του Χρόνου μας μεταφέρει στο μακρινό 1983 όταν οι Judas Priest έπαιζαν το Hell Bent for Leather στο San Bernadino.






Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου