NEWS OF THE WORLD (16/1/20)

• Με αφορμή την επερχόμενη περιοδεία των Queen με τον Adam Lambert στην Ιαπωνία, το αγγλικό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου τη συλλογή "Greatest Hits In Japan", ειδικά για τη γιαπωνέζικη αγορά αφού η επιλογή των τραγουδιών έγινε κατόπιν ψηφοφορία του κοινού της χώρας. Η συλλογή θα περιέχει 12 τραγούδια και σας παρουσιάζουμε τα πρώτα 7 για να δείτε τις προτιμήσεις των γιαπωνέζων fan. Πρώτο σε ψήφους ήλθε  το Somebody To Love 1290, ακολούθησε το Don't Stop Me Now, 791,  Teo Torriatte (Let Us Cling Together)484, Spread Your Wings 474, Killer Queen469, The Show Must Go On 429 και 7ο το  Bohemian Rhapsody με 429 ψήφους.
• Δείτε τοvideo των Evanescence για το κλασικό τραγούδι "The Chain (From Gears 5)"των Fleetwood Mac.
• Το γιό του Matthew έχασε από καρκίνο ο οργανίστας των Uriah Heep, Phil Lanzon και δεν θα συμμετέχει στις πρώτες δύο συναυλίες του συγκροτήματος στη Γερμανία. Τη θέση του θα πάρει ο Don Airey.
• O Bruce Dickinson τιμήθηκε με τον τίτλο του captain στην πολεμική αεροπορία του Ηνωμένου Βασιλείου (U.K.’s Royal Air Force) στην 601 μοίρα της  R.A.F.
• Το καινούργιο άλμπουμ του Ozzy με τίτλο Ordinary Man θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου standard CD, deluxe CD, deluxe έκδοση βινυλίου, picture disc και digital album. Όλα τα αντίτυπα θα συνοδεύονται από κωδικό όπου θα μπορείς να συμμετάσχεις σε κλήρωση με δώρα.
• Για τις 13 Μαρτίου έχει οριστεί να κυκλοφορήσει το 13ο άλμπουμ στη δισκογραφία των Ελβετών Gotthard με τίτλο…13! Ένα από τα 13 τραγούδια που θα περιέχει είναι και η διασκευή στην μεγάλη επιτυχία των ABBA, S.O.S! Δείτε το πρώτοvideo single με τίτλο "Missteria". Η κυκλοφορία του 13 θα γίνει σε CD jewelcase με 13 τραγούδια, 2πλό βινύλιο και σε special έκδοση box set που θα περιλαμβάνει το digipack cd με 2 bonus τραγούδια, μια μπαντάνα, poster-booklet και το διπλό βινύλιο που θα περιέχει και τα 2 bonus τραγούδια.
• Σε συνέντευξή τους στο Forbes, o κιθαρίστας των Guns’n’Roses, Richard Fortus δήλωσε ότι ελπίζει φέτος να έχουμε καινούργια τραγούδια από το συγκρότημα.
• To 18o studio άλμπουμ του ανακοίνωσε ο Joe Satriani. Τίτλος του Shapeshifting και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας του.
• H Zee Productions μετά τα puzzles με εξώφυλλα των Metallica ("Kill 'Em All", "Ride The Lightning", "Master Of Puppets" και "…And Justice For All") και Rush ("Fly By Night", "A Farewell To Kings", "Permanent Waves" και"Moving Pictures") ανακοίνωσε την κυκλοφορία 4 puzzles με εξώφυλλα των Ghost. Όλα θα είναι των 500 κομματιών και τα εξώφυλλα που επέλεξαν είναι τα "Opus Eponymous", "Infestissumam", "Meliora"και "Prequelle". Η διάθεσή τους ξεκινά στις 13 Μαρτίου και μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ
• Οι Grand Funk Railroad ανακοίνωσαν μεγάλη περιοδεία στην Αμερική με τίτλο "Some Kind Of Wonderful Tour". Ξεκινούν στις 15 Φεβρουαρίου και τελειώνουν στις 23 Ιουλίου. Για την ώρα οι ημερομηνίες που έχουν ανακοινώσει σε αυτό το διάστημα είναι μόνο 15 αλλά συνέχεια προσθέτουν καινούργιες. Από το αρχικό σχήμα συμμετέχουν οι Don Brewer ντραμς και τραγούδι και Mel Schacher μπάσο. Απουσιάζει δηλαδή ο κιθαρίστας τραγουδιστής Mark Farner. Τα υπόλοιπα μέλη που θα εμφανιστούν στην περιοδεία είναι ο τραγουδιστής Max Carl (38 Special), ο κιθαρίστας Bruce Kulick (Kiss, Michael Bolton, Meat Loaf και Billy Squier) και ο οργανίστας Tim Cashion (Bob Seger, Robert Palmer).
• Tο δημοτικό συμβούλιο του 13ου διαμερίσματος του Παρισιού αποφάσισε ένας δρόμος κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της γαλλικής πρωτεύουσας Gare d' Austerlitz στα νοτιοανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας θα μετονομαστεί σε οδός David Bowie για να τιμήσει την προσφορά του στο τραγούδι.
• Δείτε τους Dream Theater να κρατούν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Neil Peart κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο Amsterdam στις 11 Ιανουαρίου 2020. Όταν ένα συγκρότημα εκτός από μουσική, έχει και ήθος.
• Η Σήραγγα του Χρόνου μας μεταφέρει στο 1977 και στη μεγαλύτερη επιτυχία των Fleetwood Mac, Go Your Own Way.








Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου