NEWS OF THE WORLD (6/12/19)

• Η συναυλία των Paradise Lost που αναγγέλθηκε για το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, πρέπει να είναι η πρώτη στην ιστορία συναυλιών στην Ελλάδα που ανακοινώνεται ένα χρόνο νωρίτερα. Το gothic συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Fuzz ενώ θα έχει και καινούργιο δίσκο. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 29€.Σημεία Προπώλησηςwww.highpriority.gr www.ticketmaster.gr. Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111
Δίκτυο καταστημάτων Public. Για αγορές μέσω internet και Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου. Φυσικά σημεία προπώλησης Reload Stores
Ακαδημίας 81, Αθήνα No Remorse Records Γαμβέτα 4, Αθήνα Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα.
• Σχεδόν 20 χρόνια από το τελευταίο προσωπικό του τραγούδι, ο κιθαρίστας των Duran Duran αλλά και των The Power Station, Robert Palmer, Rod Stewart, Thunder, The Ting Tings κ.α. Andy Taylor παρουσίασε το καινούργιο τραγούδι του με τίτλο ‘Love Or Liberation’. Σύνθεση των Andy Taylor και Ricky Warwick (Black Star Riders, Thin Lizzy, The Almighty) το Love Or Liberation ερμηνεύεται από τον τραγουδιστή των Reef,  Gary Stringer, τον ντράμερ Arya Goggin των Skindred και τον μπασίστα Paul Turner των Jamiroquai. (Χάρης Wright).
• Επειδή η ζωή δεν είναι μόνο σκισμένα jean, μαλλιά κομμωτηρίου, ωραία κορίτσια, φαντασμαγορικά show και πλατινένιοι δίσκοι, αλλά έχει τις δυσκολίες της , τη  μοναξιά, την αρρώστια, την κατάθλιψη και τη φτώχεια. Γι αυτό πετυχημένοι άνθρωποι όπως είναι ο Jon Bon Jovi δεν αρκούνται στο να απολαμβάνουν την επιτυχία τους αλλά απαλύνουν τη δυσκολία στο συνάνθρωπο. Πάνω από 105.893 γεύματα έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής έως σήμερα τα δύο εστιατόρια που για αυτόν τον σκοπό έχει ανοίξει εδώ και καιρό ο Jon Bon Jovi σε ανθρώπους που έχουν δυσκολίες. Γι' αυτόν τον λόγο άνοιξε τα δύο JBJ Soul Kitchen, το πρώτο, στην περιοχή Red Bank του New Jersey και το δεύτερο στην περιοχή Toms River, περιοχή που υπέστη μεγάλες καταστροφές λόγω του κυκλώνα Sandy το 2015. Το συγκεκριμένο project είναι υπό την αιγίδα του ιδρύματος «The Jon Bon Jovi Soul Foundation», στόχος του οποίου είναι «να σπάσει τον κύκλο της πείνας, της φτώχειας και της έλλειψης στέγης». «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στα τραπέζια μας, όπου στο μενού υπάρχουν προϊόντα ντόπιας παραγωγής, αξιοπρέπεια και σεβασμός» επισημαίνεται σε ανακοίνωση των εστιατορίων Soul Kitchen. Δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης, όποιος έλθει πρώτος, αυτός κάθεται και σερβίρεται, αλλά δίνεται προτεραιότητα σε όσους δεν αντέχουν το κόστος ενός ζεστού πιάτου. Στο μενού δεν αναγράφονται τιμές, όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να φάνε έξω ενθαρρύνονται να κάνουν μια δωρεά 20 ευρώ. Όσοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα ενθαρρύνονται να βοηθήσουν εθελοντικά είτε στο σερβίρισμα, είτε στην κουζίνα. Μερικά πιάτα είναι τα «Orange Ginger Sesame Chicken», «Soul Seasoned Cod Fillet over Pasta» και «Roasted Vegetable Quinoa».
• Το κλασικό τραγούδι των Creedence Clearwater Revival, "Fortunate Son" διασκεύασαν οι Clutch. 
• Απτόητος συνεχίζει την προσωπική του καριέρα ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, Blaze Bayley. Εκτός από την καινούργια περιοδεία που βρίσκεται σε εξέλιξη σε χώρες της Ευρώπης, θα κυκλοφορήσει το 2cd/2dvd "Live In Czech" όπου στα 18 τραγούδια του περιέχονται και τα Virus, Man on the Edge, Futureal και Clansman. Η κυκλοφορία του αναμένεται για τις 3 Απριλίου 2020. Στο DVD φιλοξενούνται εκτός από τα τραγούδια, γυρίσματα από τα παρασκήνια και η ταινία "The Road To Brno".
• Μια ακυκλοφόρητη εκτέλεση του “Ezy Ryder” του Jimi Hendrix και των Band of Gypsys είδε το φως της δημοσιότητας. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο box set  Songs for Groovy Children: The Fillmore East Concerts.
• Μια ειδική περιορισμένη έκδοση maxi picture-disc με το τραγούδι "Always & Forever" θα κυκλοφορήσουν οι Whitesnake στις 14 Φεβρουαρίου. Η έκδοση θα είναι μόνο σε 1.000 κομμάτια και στην πίσω πλευρά θα υπάρχει το τραγούδι "After All". Μπορείτε να το προμηθευτείται από εδώ. https://radi.al/AlwaysAndForever

• Ο κιθαρίστας των Talking Heads,  Jerry Harrison θα παίξει μαζί με τον επίσης κιθαρίστα Adrian Belew, πρώην μέλος των King Crimson σε μια μικρή περιοδεία. Η βάση των τραγουδιών τους θα είναι κομμάτια από το άλμπουμ των Talking Head, Remain In Light(1980) όπου είχαν παίξει και οι δύο.
• Ο μπασίστας Jeff Pilson (Dokken, Foreigner), ο τραγουδιστής Robin McAuley (Mc Auley Schenker Group), ο κιθαρίστας Reb Beach (Winger, Whitesnake) κι ο ντράμερ Matt Starr (Mr.Big, Ace Frehley) σχημάτισαν τους Black Swan. Όλα καλά, αρκεί να έχουν και καλό υλικό.
• Η Σήραγγα του Χρόνου μας οδηγεί σε μια συναυλία όπου 4 μεγάλοι του blues, οι BB King, Eric Clapton, Buddy Guy και Jim Vaughan έπαιξαν μαζί το Rock me Baby.







Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου