ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ MOTLEY CRUE OTAN EIXAN ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ


 Πανηγυρικά αντιμετωπίζουν τα αμερικάνικα sites την συναυλιακή επιστροφή των Motley Crue. Εξ άλλου το συγκρότημα είναι ένα από τα αγαπημένα των Αμερικανών, ειδικά όσων βρίσκονται ηλικιακά μεταξύ 35 και 50 ετών αφού στην εφηβεία τους, κοσμούσαν με αφίσες τους τα δωμάτια τους αλλά και ήταν τακτικοί θεατές των συναυλιών τους, αγοράζοντας τους δίσκους τους. Η επιτυχία της βιογραφικής ταινίας τους The Dirt επιβεβαίωσε το παραπάνω και επειδή το συγκρότημα έχει πολλούς φίλους και στη χώρα μας, σκέφτηκα να θυμηθούμε μαζί τι έκαναν τα 4 μέλη του συγκροτήματος αυτά τα λίγα χρόνια που είχαν αποσυρθεί ή τέλος πάντων δεν εμφανιζόντουσαν σαν Motley Crue.
Σχεδόν 4 χρόνια μετά την αποχαιρετιστήρια τελευταία συναυλία τους στο Los Angeles, το συγκρότημα ανακοίνωσε μεγάλη αμερικάνικη περιοδεία μαζί με τους Def Leppard, Poison και Joan Jett κι όπως καταλαβαίνετε το πακέτο είναι πολύ δυνατό.

Ο ελληνικής καταγωγής ντράμερ του συγκροτήματος Tommy Lee έπαιξε στο άλμπουμ των Smashing Pumpkins,  Monuments to an Elegy (2014) και στο τραγούδι της Courtney Love, "You Know My Name." Δεν ηχογράφησε τίποτε άλλο, παρά αρκέστηκε σε ζωντανές εμφανίσεις με τους DJ Aero και με τον rapper Post Malone, όπου έπαιξε και στο άλμπουμ του Beerbongs & Bentleys(2018).Απασχόλησε τις κίτρινες φυλλάδες ή καλύτερα τα κουτσομπολίστικά sites με ένα γερό τσακωμό που είχε με το γιό του Brandon Thomas, που απέκτησε από την Pamela Anderson. Είχε ανακοινώσει  την κυκλοφορία ενός προσωπικού άλμπουμ που μετά την επανασύνδεση φαίνεται να μετατίθεται για το πολύ μέλλον. Στις 14 Φεβρουαρίου 2019 παντρεύτηκε την Brittany Furlan. Δυστυχώς πρόσφατα ξαναπασχόλησε τα sites μετά την ολική καταστροφή του σπιτιού του στο Malibu.


Ο κιθαρίστας Mick Mars ήταν ο πλέον κατηγορηματικός  για μη επανασύνδεση του συγκροτήματος. Μάλιστα είχε ξεκινήσει να συνεργάζεται με τον πρώην τραγουδιστή των Crue, John Corabi σε ένα project που τελικά δεν καρποφόρησε. Σύμφωνα με τον Corabi, υπήρξαν δύο τραγούδια που ηχογράφησαν μαζί, τα  "Gimme Blood" και "Shake the Cage" των οποίων μέρη μόνο κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και το θέμα τελείωσε εκεί . Η πλέον πρόσφατη δραστηριότητά του ήταν η συνεργασία με τον τραγουδιστή των Five Finger Death Punch,  Ivan Moody και τον country star, Travis Tritt στο τραγούδι του Cory Marks, "Outlaws & Singers". Έκτοτε όποτε δίνει συνεντεύξεις, μιλάει για το προσωπικό του άλμπουμ που όλο έρχεται αλλά δεν κυκλοφορεί γιατί ψάχνει τραγουδιστές. Πρόσφατα έπαιξε με τους Black Smoke στο τραγούδι τους "The Way I'm Wired", ενώ τον Απρίλιο του 2020 θα κυκλοφορήσει το προσωπικό του άλμπουμ με παραγωγό τον Michael Wagener.

Και ο Nikki Sixx είχε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα με το προσωπικό του συγκρότημα, τους Sixx AM με τους οποίους κυκλοφόρησε τα άλμπουμ Prayers for the Damned Vol. 1 και  Prayers for the blessed Vol. 2 (2016). Έκανε ραδιόφωνο παρουσιάζοντας τη δίωρη εκπομπή The Side Show With Nikki Sixx που τελείωσε το 2017. Ασχολήθηκε με την επανέκδοση της βιογραφίας του The Heroin Diaries και την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Conversations With Angels".



Ο τραγουδιστής Vince Neil σχεδόν κάθε χρόνο έκανε περιοδεία παίζοντας τα τραγούδια του συγκροτήματος αλλά και από τα προσωπικά του άλμπουμ. Δεν κυκλοφόρησε δικό του άλμπουμ, τελευταίο ήταν το  Tattoos & Tequila(2010). Τον Απρίλιο του 2016 έπαιξε ξύλο με τον ηθοποιό Nicolas Cage έξω από την είσοδο ξενοδοχείου Aria του Las Vegas μετά από παρεξήγηση σχετικά για μια κοπέλα. Αυτές τις ημέρες, υποχρεώθηκε σε εγχείρηση για να αφαιρέσει εξόγκωμα από την παλάμη του. Συγκεκριμένα έπασχε από τη νόσο Dupuytren, που είναι γνωστή ως νόσος των Βίκινγκ, γιατί εμφανίζεται συχνά στους σκανδιναβικούς λαούς, κυρίως στους άνδρες άνω των 40 ετών. Εμφανίζεται αρχικά ως εξόγκωμα στην παλάμη το οποίο, καθώς μεγαλώνει, υποχρεώνει τα δάχτυλα – κυρίως τον παράμεσο και το μικρό δάχτυλο – να λυγίσουν προς αυτήν. Ο ασθενής δεν μπορεί πια να τεντώσει αυτά τα δάχτυλα και δυσκολεύεται πολύ στην καθημερινότητά του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
2/12/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου