ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ BON JOVI, APOCALYPTICA, HOLLYWOOD VAMPIRES, STEVE PERRY KAI VOLBEAT


  Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκαν πολλά videos από σήμαντικά όνόματα. Τα σημαντικώτερα σας τα παρουσιάζουμε σε αυτή την ενότητα!
Πρώτοι οι Bon Jovi με το καινούργιο τραγούδι τοιυς που τιτλοφορείται τίτλο "Unbroken" και είναι σύνθεση όλων των μελών του συγκροτήματος. Το τραγούδι ακούγεται στο ντοκιμαντέρ "To Be Of Service" και οι στίχοι του αναφέρονται στο ψυχολογικό σοκ που έχουν υποστεί βετεράνοι τραυματίες.
• Οι Φιλανδοί Apocalyptica έχουν καινούργιο video single. Πρόκειται για το "Rise" μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "Cell-0".
• Δείτε τους Hollywood Vampires (Joe Perry, Johnny Depp και Alice Cooper) στην εμφάνισή τους στην αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή "The Late Late Show With James Corden" να παίζουν το τραγούδι τους "I Want My Now". Και μιας κι αναφέραμε το όνομα του Alice Cooper εδώ και ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία για επικείμενη συναυλία του τον καλοκαίρι του 2020 στην Αθήνα. Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.
• Χριστουγεννιάτικο είναι το καινούργιο τραγούδι του Steve Perry. Τίτλος του "Silver Bells" και θα κυκλοφορήσει digitally και σε single βινύλιου.
• "Die To Live" είναι το τραγούδι των Volbeat όπου στα φωνητικά συμμετέχει κι ο Neil Falon των Clutch. 
4/11/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου