ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ OZZY

Ακούστε το πρώτο τραγούδι του Ozzy Osbourne που μόλις σήμερα παρουσιάστηκε με τίτλο "Under The Graveyard". Σχεδόν 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ Scream, τον Ιανουάριο του 2020 θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του με τίτλο "Ordinary Man". Η ηχογραφήθηκε στο Los Angeles με κιθαρίστα τον Andrew Watt, τον Duff McKagan στο μπάσο και τον Chad Smith (Red Hot VChili Peppers) στα ντραμς. Άρα είχε δίκιο που ο Zakk Wylde έλεγε ότι δεν έχει ιδέα για τα καινούργια τραγούδια του Ozzy, και δεν ήταν διαφημιστικό τρικ. Ακόμα εντύπωση κάνει, η συμμετοχή των Duff McKagan και Chad Smith, δύο τόσων μεγάλων ονομάτων χωρίς κανείς να έχει μια πληροφορία. Η ιδέα συνεργασίας του με τον Andew Watt προήλθε από την κόρη του Kelly αμέσως μετά τη συνεργασία του με τον rapper Post Malon. Οι ηχογραφήσεις των τραγουδιών έγινα πολύ γρήγορα, κάτι που άρεσε στον Ozzy. Οι Duff και Chad ήταν από το πρωϊ στο studio όπου τζαμάρανε και το απόγευμα ηχογραφούσαν. Τηρουμένων των αναλογιών για ένα καλλιτέχνη   που η καριέρα του έχει ξεκινήσει από το 1968, το κομμάτι είναι καλό και σίγουρα καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία του (του άλμπουμ Scream). 
Πάντως για ακόμα μια φορά, τόσο από την παραγωγή του τραγουδιού όσο κι από την πρώτη εντύπωση από τη φωτογράφιση ότι ο επαγγελματισμός και η προσοχή στη λεπτομέρεις, είναι με το παραπάνω. 
Όσο αφορά το θέμα της υγείας του, τα πράγματα φαίνεται ότι καλυτερεύουν μέρα με τη μέρα και η περίφημη "No More Tours 2" θα ξεκινήσει στην Ευρώπη τον Ιανουάριο και το Μάιο του 2020 θα μεταφερθεί στην Αμερική.

Α.Ρ.
8/11/19

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου