ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ TYGERS OF PAN TANG, ANGEL KAI LEE AARON

Στη σημερινή ενότητα των νέων, σας παρουσιάζουμε  3 καινούργια άλμπουμ. Πρώτο αυτό των βρετανών Tygers of Pan Tang που θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου με τίτλο"Ritual" σε παραγωγή του πρώην κιθαρίστα του συγκροτήματος Fred Purser. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Jack Meille είπε για την επιλογή του τίτλου: "Ηχογραφώντας το άλμπουμ, ζήσαμε μιας ιεροτελεστία. Η ατμόσφαιρα στο studio, η διάθεσή μας, τα τραγούδια,  όλα συνέβαλαν στο να ηχογραφήσουμε μέσα σε μια ουράνια ατμόσφαιρα. Έτσι αποφασίσαμε να τιτλοφορήσουμε το νέο μας άλμπουμ Celestial”. To συγκρότημα δεν έχει ακόμα παρουσιάσει video single του τραγουδιού, πράγμα που θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Οι υπερτιμημένοι Angel, επανέρχονται στις 4 Οκτωβρίου με καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται "Risen". Μεταξύ των 17(!) τραγουδιών υπάρχει μια καινούργια ηχογράφηση του παλιού τους κομματιού "Tower", ενώ από τα αρχικά μέλη παραμένουν οι Punky Meadows και Frank Dimino. Οι ίδιοι προσδιορίζουν τον ήχο στα καινούργια τραγούδια τους σαν ένα κράμα heavy melodic με πολλά στοιχεία από τους παλιούς Angel. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι τελευταίο άλμπουμ τους ήταν το Sinful το 1979.
Τρίτο άλμπουμ το live της Καναδέζας Lee Aaron με τίτλο "Power, Soul, Rock N' Roll" που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου σε CD-DVD set digipak. Η ηχογράφησή/βιντεοσκόπηση του έγινε το 2017 στις πόλεις Balingen και Nuremberg και μαζί της παίζουν οι Sean Kelly κιθάρα, Dave Reimer μπάσο και John Cody ντραμς. Η ηχογράφηση και μίξη του έγινε από τον John Webster.
12/9/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου