NEWS OF THE WORLD (2/8/19)

• Με την εταιρεία κοσμημάτων The Great Frog ξεκίνησαν συνεργασία οι Judas Priest και ήδη παρουσίασαν τα πρώτα αντικείμενα. Να σημειώσουμε ότι η  The Great Frog συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως Iron Maiden, Antharx, Slayer, Slash και Lady Gaga για την κατασκευή κοσμημάτων.
• Οι φίλοι του A.O.R. θυμούνται τον Robert Tepper πολύ καλά, χάρις στη συμμετοχή του στο soundtrack της ταινίας Rock IV με το τραγούδι No Easy Way Out αλλά και με το Angel of the City από την ταινία Cobra. Έκτοτε η καριέρα του δεν προχώρησε και φέτος ανακοίνωσε την κυκλοφορία του άλμπουμ Better Than The Rest με τη συνεργασία του κιθαρίστα Pablo Padilla. Toάλμπουμ Better Than The Rest θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου 2019.
• Δείτε το επίσημο video για το καινούργιο τραγούδι με τίτλο  for "Dominion" των Hammerfall μέσα από το ομώνυμο καινούργιο άλμπουμ τους.


• Το Μάιο του 2020 θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του κιθαρίστα των Iron Maiden, Adrian Smith με τίτλο "Monsters Of River And Rock: My Life As Iron Maiden's Compulsive Angler". Το βιβλίο θα έχει 288 σελίδες και θα είναι η δεύτερη αυτοβιογραφία μέλους των Iron Maiden που κυκλοφορεί, μετά το "What Does This Button Do?" του Bruce Dickinson.
• Δείτε το unboxing video για τη special deluxe έκδοση του box set των Volbeat, "Rewind, Replay, Rebound" που ήδη κυκλοφόρησε σε περιορισμένη έκδοση 1.000 αντιτύπων.
• Δύο πολύ ενδιαφέροντα περιστατικά που έρχονται σε άμεση σχέση με τη δύναμη της μουσικής, είδαν το φως της δημοσιότητας. Το πρώτο διαδραματίστηκε στη Φλόριδα της Αμερικής, όταν η Christina Settani οδηγούσε το αυτοκίνητό της κι είδε έναν άνδρα να έχει ανέβει στο πεζούλι μιας γέφυρας και να ετοιμάζεται να πηδήξει. Σταμάτησε το αυτοκίνητο, κατέβηκε και προσπάθησε να τον μεταπείσει λέγοντας του στίχους από το τραγούδι των Linkin Park, "One More Light".  "Who cares if one more light goes out? / In a sky of a million stars...Well, I do". Και κατάφερε να τον μεταπείσει.Το δεύτερο περιστατικό, συνέβη στον Καναδά όταν η Dee Gallant είχε βγάλει το σκύλο της βόλτα στο δάσος και βρέθηκε μπροστά σε ένα πούμα! Δεν έχασε τη ψυχραιμία της, έβγαλε με αργές κινήσεις το κινητό της όπου βρήκε το τραγούδι των Metallica Don't Tread On Me "και το έβαλε δυνατά. Το πούμε έκανε πίσω κι έφυγε!!!
• Καινούργιο άλμπουμ ανήγγειλαν οι Hawkwind. Τίτλος του All Aboard The Skylark και θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου και σε διπλή έκδοση με το Bonus cd να περιέχει κλασικά κομμάτια τους σε ακουστική εκτέλεση!
• Το δεύτερο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν στις 11 Οκτωβρίου οι Ferrymen. Τίτλος του "A New Evil" και να θυμίσουμε ότι οι Ferrymen αποτελούνται από τους Magnus Karlsson κιθάρα (Free for All, Primal Fear), Ronnie Romero τραγούδι (Rainbow, Lords of Black) και τον ντράμερ Mike Terrana (Tarja, Rage, Axel Rudi Pell).(Κώστας Θεοδωρακάκος)
• Οι Mercyful Fate ανακοίνωσαν την επανασύνδεσή τους για το Copenhell festival που θα διεξαχθεί από τις 17 έως και 20 Ιουνίου 2010 στην Κοπεγχάγη. Η σύνθεσή τους θα είναι King Diamond τραγούδι,  Hank Shermann κιθάρα, Bjarne T. Holm ντραμς, Mike Wead κιθάρα και ο μπασίστας των Armored Saints και Fates Warning, Joey Vera. Η παρουσία του Vera έχει να κάνει με την προσωπική μάχη που δίνει ο μπασίστας των Mercyful Fate, Timi Hansen με τον καρκίνο. Εκτός από το Copenhell Festival, οι επανασυνεδεμένοι Mercyful Fate θα εμφανιστούν και σε ορισμένα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, χωρίς όμως να έχουν ανακοινώσει σε ποια (σ.σ Ευκαιρία να τους δούμε για πρώτη φορά και στη χώρα μας)
• "James Bond" είναι ο τίτλος του καινούργιου τραγουδιού του Iggy Pop, από τα καινούργιο άλμπουμ του "Free".
• Το Αγγλικό συγκρότημα των Kinks θα επανακυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου σε 50th anniversary deluxe έκδοση το άλμπουμ του Arthur (Or the Decline and Fall of the British Empire). Η καινούργια έκδοση θα περιέχει 4 cd, 4 singles, ένα βιβλίο, ένα προσωπικό άλμπουμ του Dave Davis, 3 ακυκλοφόρητα τραγούδια του Arthur και  καινούργιες μίξεις στα τραγούδια του άλμπουμ  Φυσικά θα κυκλοφορήσει και σε jewel μονό cd και διπλό βινύλιο.
• Η Σήραγγα του Χρόνου μάς μεταφέρει στην Ισπανία του 1971 και στους Pop Tops που εκείνη τη χρονιά είχαν μια τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα. Ήταν το θρυλικό “Mammy Blue” που ακούγεται ακόμα και σήμερα.











Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου