NEWS OF THE WORLD (16/8/19)


·  
       Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το ξεκίνημα τριών σπουδαίων βρετανικών συγκροτημάτων. Η εταιρεία μετάκλησης καλλιτεχνών PACO Agency, με έδρα στο Μόναχο, έχει κλείσει 14 ημέρες σε μεγάλους κλειστούς χώρους, σε ισάριθμες πόλεις της Γερμανίας, με χωρητικότητα από 3.500-7.000 θέσεις, όπου θα εμφανιστούν οι Uriah Heep, οι Nazareth και οι Wishbone Ash τον επερχόμενο Ιανουάριο 2020. Η εν λόγω περιοδεία φέρει τον τίτλο "Music & Stories" καθώς,  εκτός από την μουσική, οι βραδιές θα είναι εμπλουτισμένες με οπτικοακουαστικό υλικό από την καριέρα τους σε συνεργασία με το Rock Μουσείο του Μονάχου. Τα σετ που θα παίξουν θα είναι κανονικής διάρκειας και όχι συντομευμένα. Στον ρόλο του οικοδεσπότη/παρουσιαστή ο κιθαρίστας των Sweet, Andy Scott. Παράλληλα οι Wishbone Ash ηχογραφούν τα τραγούδια για τον επερχόμενο στούντιο δίσκο τους. Στο διάστημα 15-18 Αυγούστου 2019 θα είναι το μεγάλο όνομα στο Woodstock for Ever φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί επί γερμανικού εδάφους, στο Waffenrod για τον εορτασμό των 50 ετών του ιστορικού φεστιβάλ που είχε λάβει χώρα το 1969. Τις επόμενες εβδομάδες (Σεπτέμβριος) αναμένεται να κυκλοφορήσει η εμφάνισή τους στο Rockapalst της Κολωνίας το 1976 σε cd με bonus dvd (σύνθεση: Powell/Martin Turner/Upton/Wisefield).
Οι Uriah Heep εντάχθηκαν στο Hall of Heavy Metal History, μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στους μουσικούς και στελέχη της μουσικής βιομηχανίας που προώθησαν και διαμόρφωσαν το hard rock και το heavy metal. Επίσης θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ του Aarburg στην Ελβετία (30 Αυγ.-1 Σεπτ.) μαζί με Alice Cooper, Evanescence, Krokus κ.α. (Γιάννης 602)

  • Σύμφωνα με το μπασίστα των Styx, Rick Philips το συγκρότημα έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει τραγούδια για τον επόμενο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.


• Δείτε το video των Tesla για το καινούργιο τραγούδι τους "California Summer Song" μέσα από το 8ο άλμπουμ τους με τίτλο "Shock". 
• Δείτε τον τραγουδιστή των Aerosmith, Steven Tyler να σκοντάφτει και να πέφτει την ώρα που τραγούδαγε το "Walk This Way" σε συναυλία του συγκροτήματος στο Maryland. Προσέξτε ότι  ακόμα και πεσμένος κάτω συνέχισε να τραγουδάει! Οι μικροατυχίες ξαναχτύπησαν το συγκρότημα, αφού ο ντράμερ τους Joey Kramer, στραμπούληξε τον αστράγαλό του και έχει χάσει δύο εμφανίσεις του. Τον αντικατέστησε ο τεχνικός του, John Douglas. 

• Στις 6 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το DVD, Blu-ray και digital video με την εμφάνιση των χορογραφία μπαλέτου του Maurice Béjart, που βασίστηκε στα τραγούδια των Queen! Τίτλος του "Queen + Béjart: Ballet For Life". Η deluxe έκδοση θα περιέχει 36σέλιδο βιβλίο . Να σημειώσουμε ότι και οι δύο πρωταγωνιστές, τόσο ο Freddie Mercury όσο και ο Maurice Bejart έχουν πεθάνει από AIDS.
•  Δείτε το επίσημο video που ετοίμασαν οι Hammerfall για το καινούργιο τραγούδι τους με τίτλο "One Against The World", μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "Dominion".
• 5 άλμπουμ περιλαμβάνει η καινούργια επανακυκλοφορία της Rock Candy με πρώτο και καλύτερο, το Final Countdown των Europe που επανεκδίδεται για ακόμα μια φορά. Θυμίσουμε ότι το άλμπουμ είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 1986 και καθιέρωσε το σουηδικό συγκρότημα που έως τότε ήταν άγνωστο έξω από την πατρίδα του Η καινούργια έκδοση περιλαμβάνει 6 bonus τραγούδια. Οι Shy είναι ένα από τα σχετικά λίγα βρετανικά A.O.R. συγκροτήματα, που αν και προσπάθησαν δεν γνωρίσανε ποτέ επιτυχία. Η Rock Candy επανακυκλοφορεί2 άλμπουμ τους, τα Brave the Storm (1985) με 6 bonus και το κλασικό Excess all Areas (1987) με 5 Bonus.  Το άλμπουμ των Αμερικάνων Ozz (σ.σ. καμία σχέση με τους Oz με ένα z)  No Prisoners κυκλοφόρησε το 1980 σε παραγωγή του Andy Johns (Led Zeppelin, Free, Hughes Thrall, Eagles), ενώ το τελευταίο άλμπουμ της καινούργιας επανακυκλοφορίας της Rock Candy, είναι No Bed of Roses (1988) των Βρετανών If Only. 

• Δείτε το video του Phil Campbell, These Old Boots από το επερχόμενο άλμπουμ του Old Lions Still Roar που θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου. Το video βασίζεται σε κινούμενα σχέδια όπου συμμετέχουν ο πρώην τραγουδιστής των Twisted Sister, Dee Snider, ο κιθαρίστας των Motley Cruet Mick Mars κι ο πρώην περκασιονίστας των Slipknot, Chris Fehn, όλοι σαν καρτούν!
• Στο στάδιο της προπαραγωγής βρίσκεται ο κιθαρίστας των Megadeth, Kiko Loureiro ετοιμάζοντας το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ.
• Ένα EP με 4 τραγούδια live ετοίμασε ο Gus G. Η κυκλοφορία του "Live In Budapest - Part 1" θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου μόνο ψηφιακά και μπορείτε να το αποκτήσετε από τις σχετικές πλατφόρμες. Τα κομμάτια που περιέχει είναι τα 01. Fearless
02. My Will Be Done
03. Cold Sweat
04. Don't Tread On Me
Μαζί του παίζουν οι Dennis Ward μπάσο και Johan Nunez ντραμς.
• Μετά από 18 χρόνια, οι Slipknot βλέπουν το άλμπουμ τους "We Are Not Your Kind"να πηγαίνει στο Νο1 του βρετανικού chart. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το προηγούμενο άλμπουμ του συγκροτήματος που είχε πάει στοΝο1 του βρετανικού chart ήταν το "Iowa".
• 250.000e προσέφεραν οι Metallica για την ίδρυση της πρώτης παιδιατρικής ογκολογικής κλινικής στη Ρουμανία. Το ποσό προσφέρθηκε μετά από την sold outσυναυλία τους της 14ης Αυγούστου στο Arena Națională του Βουκουρεστίου!
• Τα τραγούδια που ηχογράφησε με τον Ozzy ελπίζει να δει κάποτε να κυκλοφορούν ο κιθαρίστας Steve Stevens.

• Αυτό είναι το επίσημο lyric video για το τραγούδι "The Scar Across My Heart" των Lizzy Borden.
• Ταξίδι στο χρόνο με τη Σήραγγα του Χρόνου που μάς βγάζει στο 1982 όταν οι 2002 GR κυκλοφόρησαν τη μεγάλη επιτυχία τους Μαγική Αυλή  σε στίχους Γιάννη Χατζησόγλουκαι μουσική Ηλία Ασβεστόπουλου.





 


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου