NEWS OF THE WORLD (16/5/19)

• Οι Kiss άφησαν πίσω τους τα φέρετρα(!) και προχώρησαν σε κάτι πιο ουσιαστικό στο θέμα του merchandising. Συνεργάζονται με την Crocs και παρουσίασαν μια σειρά με 4 διαφορετικά σχέδια καλοκαιρινών παπουτσιών.
• Έφυγε από τη ζωή η αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Doris Day σε ηλικία 97 ετών. Πήρε μέρος σε 39 ταινίες με σημαντικότερες,  «Ο Άνθρωπος που Γνώριζε Πολλά» του Άλφρεντ Χίτσκοκ, «Θα σε συναντήσω στα όνειρα μου», «Καλάμιτι Τζέιν» και «Τα Μυστικά της Κρεβατοκάμαρας» με τον Rock Hudson, ενώ κυκλοφόρησε 31 άλμπουμς. Μεταξύ των τραγουδιών που ερμήνευσε ήταν και το κλασικό  «Que Sera, Sera» («Whatever Will Be, Will Be»).
• Το τραγούδι "The Earth, The Moon, The Sun" επέλεξαν οι Diviner για να παρουσιάσουν σαν video single μέσα από τον καινούργιο δίσκο τους "Realms of Time" που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου.
• Δείτε το video που παρουσίασαν οι Arch και Matheos για το καινούργιο τραγούδι τους “Tethered"  μέσα από το δεύτερο άλμπουμ τους "Winter Ethereal". 
• Στο studio μπήκαν οι Megadeth για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις των καινούργιων τραγουδιών τους.
• Με δήλωσή του ο μπασίστας των Guns’n’Roses, Duff McKagan φαίνεται να προετοιμάζει το έδαφος για επιστροφή του «άσωτου» Izzy Stradlin στο συγκρότημα. Η τρίχρονη περιοδεία Not in this Lifetime έγινε χωρίς την παρουσία του αν και είχαν ξεκινήσει επαφές για την επιστροφή του, που όμως κόλλησαν στο οικονομικό  που σύμφωνα με δήλωσή του είχε βρει τα χρήματα «πολύ λίγα». Τώρα φαίνεται ότι τα βρήκαν και ίσως τον ξαναδούμε μαζί τους. Με τον Steve Adler τι γίνεται;
• Ένα από τα κλασικά blues τραγούδια που διασκεύασε o Peter Frampton στο νέο του άλμπουμ All Blues είναι και το The Thrill Is Gone του B.B. King.
• Με τον Billy Joel τα έχουν οι γείτονες του στο Long Island γιατί όταν χρησιμοποιεί το ελικόπτερο για τις μετακινήσεις τους, κάνει πολύ θόρυβο και τους ενοχλεί! Ο δήμαρχος της περιοχής είχε λάβει παράπονα από τους κατοίκους του νησιού Centre Island στο Oyster Bay της Νέας Υόρκης ότι ο Joel και άλλοι πλούσιοι που μένουν στην περιοχή, με το θόρυβο που κάνουν τα ελικόπτερά τους, διακόπτουν την ειρήνη και την ομορφιά της τοποθεσίας (σ.σ. ρε προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι).
• Δείτε κι ακούστε το πολύ καλό καινούργιο τραγούδι των Crazy Lixx, "Silent Thunder".
• Ο Roger Daltrey θα κυκλοφορήσει τη live ηχογράφηση με συνοδεία ορχήστρας την περιοδεία που πραγματοποίησε στην Αμερική όπου έπαιξε ολόκληρο το άλμπουμ των The Who, Tommy. Την ορχήστρα διευθύνει ο Keith Leveson και συμμετέχει η Budapest Scoring Orchestra. Η κυκλοφορία του Tommy Orchestral θα γίνει στις 14 Ιουλίου σε CD και 2LP, ενώ η δισκογραφική εταιρεία Polydor ετοιμάζει μια επετειακή έκδοση για τα 50 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του άλμπουμ.
• Όλα τα είχαμε, το συγκρότημα των γιών των  Steve Lukather και Mike Porcaro, οι ZFG μας έλειπαν!  Ο Trev Lukather, γιός του κιθαρίστα των Toto Steve Lukather και ο μπασίστας Sam Porcaro γιός του μπασίστα των Toto, Mike Porcaro, με τη συμμετοχή του ντράμερ Josh Devine και του τραγουδιστή  Jules Galli, σχημάτισαν τους ZFG. Δείτε κι ακούστε το τραγούδι τους “Special”.
• Επισκεφτείτε αυτή τη διεύθυνση και δείτε τον Mick Jagger να προετοιμάζεται/γυμνάζεται για την επερχόμενη περιοδεία των Rolling Stones στην Αμερική. Κι όλα αυτά μόλις τρεις εβδομάδες μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε για αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά του!
• Δείτε τον Eric Clapton να διασκευάζει το "Purple Rain" του Prince από την εμφάνισή του στο Royal Albert Hall.
• Δυστυχώς υπάρχουν πολύ λίγα video από live της πρώτης ιστορικής σύνθεσης των Uriah Heep όταν τραγουδιστής τους συγκροτήματος ήταν ο David Byron. Ένα από αυτά είναι το Tears in My Eyes.
16/5/19




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου