NEWS OF THE WORLD (4/4/19)

• Εξήμισυ μήνες πριν την προγραμματισμένη συναυλία των Iron Maiden στο Σαντιάγκο της Χιλής, το συγκρότημα προπώλησε όλα τα εισιτήρια, σύνολο 63.000 και προσέθεσε και δεύτερη ημέρα!
• Αλλαγή στον τρόπο σκέψης σκηνοθετών, συγκροτημάτων και managers έφερε η μεγάλη επιτυχία της ταινίας των Queen, Bohemian Rhapsody και μεταξύ των πολλών βιογραφικών ταινιών που ετοιμάζονται (David Bowie, Beatles κλπ) είναι κι αυτή για τους Sex Pistols!
• Δύο παλαιότερα και super classic άλμπουμ των Manowar, τα "Into Glory Ride" (1983) και "Hail To England"(1984) θα επανακυκλοφορήσουν με καινούργιο remix και φυσικά remastered. Οι καινούργιοι τίτλοι τους είναι "Into Glory Ride Imperial Edition MMXIX" και "Hail To England Imperial Edition MMXIX" και φυσικά έχει γίνει μεταφορά από τις αναλογικές ταινίες σε ψηφιακή πιστότητα 96kHz , διατηρώντας όλη τη metal μαγεία που έκτισαν με τα τραγούδια τους. Γιατί άλμπουμ σαν τα "Into Glory Ride" και "Hail To England" έβαλαν τις βάσεις του metal κρατώντας παράλληλα όλη την επική διάσταση των συνθέσεων τους. Το remixed έγινε στο Valhalla Studios των Manowar από τον συνεργάτη τους  Ronald Prent και η remastered διαδικασία από τον 4 φορές νικητή βραβείου Grammy, Darcy Proper.
• Στις 5 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Quireboys με τίτλο "Amazing Disgrace". Δείτε κι ακούστε το official lyric video για το τραγούδι τους "Seven Deadly Sins".
• Μέσα στο 2019 θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο του Jimmy Page με τίτλο "The Anthology" από την Genesis Publications.

• Ακόμα ένα Box set ετοίμασαν οι Slade, αυτή τη φορά με 10 σπάνια singles επιτυχιών τους που κυκλοφόρησαν σε διάφορες χώρες αλλά και ένα σπάνιο single του τραγουδιού "Night Starvation", που είχε κυκλοφορήσει μόνο σαν promo. Οι τίτλοι των 10 singles που περιλαμβάνονται στο "Feel The Noize - The Singlez Box" είναι "Coz I Luv You", "Take Me Bak 'Ome", "Mama Weer All Crazee Now", "Cum On Feel The Noize", "Skweeze Me Pleeze Me", "Gudbuy T'Jane", "My Friend Stan", "Far Far Away" και το "Night Starvation".
• Αυτό είναι το καινούργιο τραγούδι που προωθούν οι Queensryche μέσα από το άλμπουμ τους "The Verdict".
• Δύο μουσικοί που έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με την ιστορία των Fates Warning, ένας νυν, ο κιθαρίστας Jim Matheos κι ένας πρώην, ο τραγουδιστής John Arch θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο άλμπουμ τους στις 10 Μαϊου. Τίτλος του "Winter Ethereal". Δείτε το video του τραγουδιού "Straight And Narrow".
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών η βρετανίδα ηθοποιός Tania Mallet που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Goldfinger» του 1964 (Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου).  Δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί τα αίτια του θανάτου της. Εκτός από αυτή τη εμφάνισή της, η Mallet ασχολήθηκε με το μόντελινγκ ως μοντέλο για μπικίνι. Παρά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας, «Goldfinger», η Mallet εγκατέλειψε την καριέρα στον κινηματογράφο, λέγοντας ότι δεν ένιωθε άνετα και ότι δεν πληρωνόταν ικανοποιητικά.
• 5 δίσκους περιλαμβάνει η καινούργια σειρά επανακυκλοφοριών της Candy Records. Ξεκινούμε από το πολύ καλό άλμπουμ των Riot, Restless Breed (1982), όταν τραγουδιστής του συγκροτήματος ήταν ο Rhett Forester για να συνεχίσουμε με τους άγνωστους Καναδούς Orphan και το άλμπουμ τους Lonely at Night, το ομώνυμο άλμπουμ των Bite the Bullet (1989) και δύο άλμπουμ των Night. Πρόκειται για το ομώνυμο που κυκλοφόρησε το 1979 και το Long Distance (1980) που είναι και τα 2 άλμπουμ της δισκογραφίας  τους. Οι Night σχηματίστηκαν από την τραγουδίστρια Stevie Vann (aka Stevie Lange) και τον τραγουδιστή Chris Thompson των Manfred Mann’s Earth Band, όταν γνωρίστηκαν στις ηχογραφήσεις του άλμπουμ Watch των Manfred Mann's Earth Band.
Το πρώτο άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους, έφθασε έως το Νο113 του αμερικάνικου chart κι έβγαλε 2 επιτυχίες, τα "Hot Summer Nights" (No. 18) και "If You Remember Me" (No. 17). Το ύφος τους είναι πολύ κοντά σε αυτό των Fleetwood Mac.
• Στη συνέντευξη του Michael Schenker στο Metal Voice, ο Γερμανός κιθαρίστας αποκάλυψε ότι στο καινούργιο του με τίτλο  “Revelation”, που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου,  θα συμμετέχει ο κιθαρίστας των Loudness, Akira Takasaki, και ο τραγουδιστής Ronnie Romero (των Rainbow). Θα συμμετέχουν ακόμα οι 4 τραγουδιστές με τους οποίους συνεργάζεται τα 3 τελευταία χρόνια, οι θρυλικοί Gary Barden, Graham Bonnet, Robin McAuley, Doogie White, ενώ στα ντραμς θα είναι οι Simon Phillips και Bodo Shopf. Περιμένουμε να ακούσουμε.
• Τα έχουμε ακούσει και δει όλα από τα ζευγάρι Sharon Osbourne και Ozzy αλλά ότι ο εκ των πρωταγωνιστών της εξαιρετικά δημοφιλούς νεανικής σειράς “Friends”, Matt Le Blanc, πρότεινε να κάνουν τρίο(!), δεν το περίμενα. Όχι τίποτε άλλο , αλλά για το γούστο του Le Blanc. Πάντως η Sharon το παρουσίασε σαν αστείο.

• Το καινούργιο άλμπουμ των Alcatrazz ετοιμάζει ο Graham Bonnet και σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή του, ο Steve Vai θα του δώσει τραγούδια!
• Η Σήραγγα του Χρόνου μας οδηγεί στο 1972 όπου οι …αγνώριστοι Scorpions παίζουν το ‘I’m going Mad” μέσα από το πρώτο άλμπουμ τους Lonesome Crow. Στα ντραμς ο Wolfgang Dziony, στο μπάσο ο Lothar Heimberg, στις κιθάρες τα αδέλφια Michael και Rudolf Schenker, σχεδόν ίδιοι με όπως είναι σήμερα και τραγούδι ο Klaus Meine άνευ καπέλου και με γένια.









Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου