NEWS OF THE WORLD (6/3/19)

• Η εμφάνιση των Disturbed μεταφέρεται από το Κλειστό Φαλήρου στην Πλατεία Νερού! Κυριακή 30 Ιουνίου! Η πρώτη συναυλία των Disturbed στη χώρα μας μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο χώρο! Το Κλειστό Φαλήρου αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει τους χιλιάδες fans της μπάντας, όπως φαίνεται από την μέχρι τώρα προπώληση και την αυξανόμενη ζήτηση των εισιτηρίων. Η Αμερικανική μπάντα, μία από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες της σκηνής του μοντέρνου metal, θα εμφανιστεί την Κυριακή 30 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Ολα τα πωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.Η προπώληση συνεχίζεται στα 40 (γενική είσοδος) και τα 80 ευρώ (VIP). Να θυμίσουμε πως κατά την είσοδό σας στο φεστιβάλ θα σας δοθεί δωρεάν έγχρωμο αναμνηστικό hard copy εισιτήριο! Διάθεση: Τηλεφωνικά / στο 11876    Online / www.viva.gr / www.fuzzclub.gr.    Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).
• Ακούστε ο καινούργιο τραγούδι του Alan Parsons με τίτλο Alan Parsons από το επερχόμενο άλμπουμ του "The Secret" που θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου 2019. Τραγουδάει ο Jason Mraz.
• Οι Rotting Christ με ανακοίνωση στη σελίδα τους στο facebook, γνωστοποίησαν την αποχώρηση του κιθαρίστα Γιώργου Εμμανουήλ, χωρίς να ανακοινώνουν τον αντικαταστάτη του. Το συγκρότημα είχε ήδη δώσει συναυλία χωρίς τον Γιώργο Εμμανουήλ, που είχε αντικατασταθεί προσωρινά από τον Γιάννη Καλαμάτα. Ο Γιώργος Εμμανουήλ συνεχίζει με το δικό του σχήμα, τους Lucifer’s Child.
• Ετοιμαστείτε για το καινούργιο άλμπουμ των Grand Magus που θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου με τίτλο  "Wolf God". Δείτε και ακούστε το lyric video που είναι το ομώνυμο τραγούδι!
• Οι Black Star Riders ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο "Another State Of Grace" το Σεπτέμβριο. Η σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος είναι Ricky Warwick (τραγούδι/κιθάρα), Scott Gorham (κιθάρα) and Robert Crane (μπάσο), Chad Szeliga (ντραμς) και Christian Martucci (κιθάρα).
• Δείτε το making-of video του καινούργιου τραγουδιού των Whitesnake Shut Up & Kiss Me.
• Μετά από 20 χρόνια απουσίας, οι L7 επανέρχονται με καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του  Scatter The Rats και θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαϊου.
•  Ακούστε τη διασκευή του Yngwie Malmsteen στη σύνθεση του George Harrison, “While My Guitar Gently Weeps" από το καινούργιο άλμπουμ του με διασκευές "Blue Lightning" που θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου.
• Έφυγε από την ζωή ο μπασίστας των Survivor, Stephan Ellis o οποίος είχε παίξει στο άλμπουμ τους "Eye of the Tiger" καθώς και σε άλλα τέσσερα σημαντικά στούντιο άλμπουμ τους. Ο Ellis ήταν μέλος των Survivor από το 1981 όταν αντικατέστησε τον Dennis Keith Johnson και πρωτοηχογράφησε με το συγκρότημα στο άλμπουμ Premonition. Έπαιξε ακόμα στα  άλμπουμ Eye Of The Tiger, Caught In The Game, Vital Signs και When Seconds Count καθώς και στο τραγούδι Burning Heart που ακούστηκε στην ταινία Rocky IV. Tον αντικατέστησε ο Bill Syniar για να επανέλθει το 1996. 
• Δείτε ένα δίλεπτο video από επίσημο behind-the-scenes footage των Slash Featuring Myles Kennedy and the Conspirators από την εμφάνισή τους στο θέατρο Le Zénith του Παρισιού στις 22 Φεβρουαρίου. Η εμφάνισή τους βιντεοσκοπήθηκε για να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική χρήση.
• Δείτε το δεύτερο video single των Queensryche από το καινούργιο άλμπουμ τους "The Verdict". Το τραγούδι είναι το "Blood Of The Levant".
• Η ταινία "Bohemian Rhapsody" θα προβληθεί στην Κίνα αλλά με κομμένες τις σκηνές που ο Freddie Mercury φιλιέται με άνδρα.
• Σε απευθείας σύνδεση με το παρελθόν δείτε το video των Judas Priest, “Breaking the Law”  με τα μέλη του συγκροτήματος να πρωταγωνιστούν σε μια ληστεία τράπεζας οπλισμένοι με κιθάρες για να κλέψουν ένα δικό τους χρυσό δίσκο!









Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου