NEWS OF THE WORLD (11/3/19)

• Οι Alex Skolnick Trio (Alex Skolnick κιθάρα, Nathan Peck μπάσο και Matt Zebroski ντραμς) θα παίξουν στον πλέον ειδικό συναυλιακό χώρο, το ΑΘΗΝΑ΄ Live το Σάββατο 16 Μαρτίου με ώρα έναρξης 10.00μμ. ΑΘΗΝΑ΄ Live : Λ. Ποσειδώνος 3, Παραλία Ν. Φαλήρου- Μοσχάτου Τηλ. 210 4813605     210 4819355 e-mail : arsnova@fakanas.gr www.fakanas.gr
• Με ελαφρύ εγκεφαλικό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Memphis, o 84χρονος rock’n’roler, Jerry Lee Lewis. Παρ’ όλη την ηλικία του, η κατάστασή του δείχνει να μπορεί να ξεπεραστεί.
• Χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ο Tom Keifer έχει έτοιμο το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ.
• Δείτε την εμφάνιση του Udo στην τρέχουσα περιοδεία του στο Monsters of Rock Cruise 2019 να ερμηνεύει το τραγούδι Tongue Reaper, υποβασταζόμενος από μπαστούνι λόγω του σοβαρού προβλήματος που έχει με το πόδι του.
 • Στο studio μπήκε ο τραγουδιστής των Slipknot, Corey Taylor  για να γράψει τα φωνητικά στα καινούργια τραγούδια του συγκροτήματος. Πράγμα που σημαίνει ότι φέτος θα έχουμε καινούργιο άλμπουμ από τους Slipknot.
• Στις 24 Μαϊου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Diamond Head με τίτλο "The Coffin Train".
• Με τέσσερεις μήνες απουσίας από συναυλίες και κάθε δραστηριότητα, θα απουσιάσει ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των Y&T, Dave Meniketti. Αιτία η πτώση που είχε κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας με τους Saxon. Ου γαρ έρχεται μόνον….
• Δείτε το video παρουσίασης της ειδικής έκδοσης του "Slide It In: The Ultimate Special Edition" από τον David Coverdale.
• Οι Battleroar ανακοίνωσαν την αποχώρηση του τραγουδιστή Gerrit Mutz από το συγκρότημα ύστερα από 8 περίπου χρόνια παρουσίας. Το συγκρότημα βρίσκεται  σε αναζήτηση τραγουδιστή και περιμένουμε την ανακοίνωση του ονόματος του.
• Ένα άλμπουμ των Humble Pie ξεχασμένο στο ράφι κάποιου studio κυκλοφόρησε για τους fans του κλασικού rock. Οι ηχογραφήσεις του είχαν γίνει μεταξύ 1974 και 1975 αλλά είχε απορριφθεί από την τότε δισκογραφική εταιρεία τους A&M. Ο τίτλος του είναι Joint Effort και στην ουσία είναι τραγούδια που ετοίμαζαν ο κιθαρίστας/τραγουδιστής  Steve Marriott και ο μπασίστας Greg Ridley για ένα project εκτός των Humble Pie. Μετά όμως τις ανεπιτυχείς συζητήσεις και πιέσεις προς τον Marriott να αντικαταστήσει τον Mick Taylor στους Rolling Stones, αλλά και την επιτυχία των άλμπουμ τους Eat It και Smokin’ στην αμερικάνικη αγορά, οι Marriott και Ridley αποφάσισαν να συνεχίσουν σαν Humble Pie με τους Dave Clempson και Jerry Shirley. Εκτός από τα δικά τους τραγούδια, το Joint Effort περιέχει και 3 διασκευές, τα «Rain» των Beatles, «Let Me Be Your Lovemaker» (της Betty Wright) και «Think» του James Brown. Πάντως τα δύο πρώτα είχαν συμπεριληφθεί και στο άλμπουμ των Humble Pie, Street Rats. To Joint Effort θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο και ψηφιακά. Για όσους δεν ξέρετε ποίοι είναι οι Humble Pie διαβάστε εδώ την ιστορία τους.
• Την κυκλοφορία του πρώτου μυθιστορήματος του ανακοίνωσε o κιθαρίστας των Who, Pete Townshend. Τίτλος του The Age Of Anxiety και θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.

• Στο πλαίσιο της The Sacrament Of Sin Tour 2019 οι γερμανοί Powerwolf και οι σκοτσέζοι Gloryhammer θα εμφανιστούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στο Piraeus 117 Academy και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στο Principal Club Theater @ Fix αντίστοιχα. Ώρα έναρξης: 20:45 - Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Περιορισμένη προπώληση) - 28 Ευρώ (Προπώληση) - 30 Ευρώ (Ταμείο)
• Σε απευθείας σύνδεση με το παρελθόν, αυτή τη φορά πηγαίνουμε χρονικά κοντά για να δούμε την εμφάνιση των Styx στο κλασικό τραγούδι τους Rockin' The Paradise, Live At The Orleans Arena του Las Vegas.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου