H HIGH PRIORITY ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ROCKWAVE

Ας ξεκινήσουμε με την ανακοίνωση που ανέβασε στο facebook η νεοσύστατη εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών High Priority Promotions και θα τη συζητήσουμε αμέσως πιο κάτω.
Μετά από μια πορεία 34 ετών στα μουσικά και συναυλιακά δρώμενα της χώρας, η DiDi Music περνάει σε μια φάση «ξεκούρασης».
Η καλλιτεχνική διευθύντρια και συνιδιοκτήτρια της DiDi Music από την ίδρυσή της, Νανά Τράντου, ήταν εξαρχής υπεύθυνη για το booking όλων των καλλιτεχνών και ανέπτυξε μια πολύ στενή συνεργασία με τους agents, τα γραφεία management του εξωτερικού, αλλά και τους ίδιους τους καλλιτέχνες, φέρνοντας έτσι τις πιο επιτυχημένες συναυλίες στη χώρα, όπως εκείνες των U2, REM, Madonna, Roger Waters, Sting, Metallica, AC/DC, Red Hot Chili Peppers, Muse, Iron Maiden, Arctic Monkeys, Robbie Williams και αναρίθμητων άλλων.
Ενώ λοιπόν κλείνει ένα μεγάλο μουσικό κεφάλαιο, ένα νέο αρχίζει. Γιατί η μουσική δεν σταματά ποτέ.
Η Νανά Τράντου μαζί με τον πιο στενό της συνεργάτη και επί πολλά έτη διευθυντή παραγωγής της DiDi Music, Κώστα Θελούρα, προχωρούν και κοιτούν μπροστά. Η καινούρια τους εταιρεία, η High Priority Promotions, ξεκινάει μια νέα διαδρομή, έχοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το πάθος που χρειάζεται. Δίπλα τους βρίσκεται σύσσωμη η ομάδα που δούλευε στη DiDi Music, με την υποστήριξη του Jake Berry ως ειδικού συμβούλου. Όλοι μαζί συνεχίζουν δυναμικά.
Το νέο τους φεστιβάλ, AthensRocks, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι, φέρνοντας ως headliners τους Slayer στην τελευταία τους παγκόσμια περιοδεία. Οι Dropkick Murphys και οι Bullet for my Valentine είναι δύο ακόμα συγκροτήματα που έχουν ανακοινωθεί, ανάμεσα σε πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν.
Η ομάδα της High Priority Promotions είναι ενθουσιασμένη και έτοιμη να δουλέψει για τις καλύτερες συναυλιακές εμπειρίες!
Καλωσήρθατε στον κόσμο της ζωντανής μουσικής! Καλωσήρθατε στην High Priority Promotions!Αυτή είναι η ανακοίνωση της νεοσύστατης High Priority που αναγγέλλει το ξεκίνημα της και βάζει τέλος στη φημολογία. Μια φημολογία που είχε ξεκινήσει λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της συναυλίας των Slayer στο πλαίσιο του Athens Rocks, όπου είχαν αρχίσει να ακούγονται μια σειρά από φήμες σχετικά με το μέλλον της DiDi Music. «Έκλεισε», «Θα κλείσει» και το πιο διαδεδομένο σενάριο, «κλείνει για φορολογικούς λόγους». Με το Νίκο Λωρίδα και τη Νανά Τράντου, γνωρίζομαι περισσότερο από 30 χρόνια, όταν είχαν το γραφείο στην οδό Θήρας, στην Πλτ. Αμερικής. Όταν ο Νίκος είχε μια από τις πρώτες ελληνικές ανεξάρτητες εταιρείες τη Δικαίωμα Διάβασης (από τα αρχικά της οποίας προέκυψε ο τίτλος Di Di music), πριν ακόμα αρχίσει να διοργανώνει metal συναυλίες και ξέρω ότι δεν ήταν (και είναι) υπέρ της γνωστοποίησης των κινήσεων τους πριν ακόμα τελεσφορήσουν. Πόσο μάλλον ότι κλείνουν ή καλύτερα «ξεκουράζουν» όπως αναφέρει η ανάρτηση στο facebook, την πιο πετυχημένη εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών με ένα από τα καλύτερα festival της Ευρώπης και το ξέρουν ….όλοι.  Τελικά, η ανακοίνωση που έβγαλε πριν λίγες ημέρες στο facebook η νεοσύστατη High Priority, η οποία διοργανώνει το Athens Rocks λύνει κάθε απορία. Ο Νίκος και η Νανά συνεχίζουν ξεχωριστούς δρόμους, με τη Νανά Τράντου και σχεδόν όλο το επιτελείο της DiDi Music να συνεχίζει σαν High Priority και ο Νίκος να σχηματίζει  την X LALA και τη Hunter Agency (www.hunteragency.gr) που ήδη αντιπροσωπεύει καλλιτέχνες όπως τους Παύλο Παυλίδη, Κωνσταντίνο Β, Βέβηλο κ.α. και βέβαια περιμένουμε να δούμε πως θα συνεχιστεί το Rockwave. Ήδη το Ticket Master έχει μετονομαστεί σε Hunter agency.  Για την ώρα ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης κινείται σε θολά νερά με τo Terra Vibe είναι εκεί και περιμένει τον κόσμο του. Το ότι είμαστε στο Φεβρουάριο και δεν έχει ανακοινωθεί ένα όνομα για το φετινό Rockwave, ένα αρνητικό σημάδι για τη φετινή διεξαγωγή του. Από την άλλη πλευρά, αυτός ο μεγάλος χώρος θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και να μη μείνει …άδειος και αχρησιμοποίητος. 
Εν τω μεταξύ η High Priority ανακοίνωσε ότι στο γήπεδο Απόστολος Νικολαίδης στη Λ.Αλεξάνδρας θα γίνει η συναυλία καθώς και τις τιμές των εισιτηρίων (διάβασε εδώ τιμές και από που θα τα αγοράσετε) ενώ αναμένονται να ανακοινωθούν και ορισμένα άλλα ονόματα για την ίδια ημέρα. Παράλληλα ανακοινώνει νέα ονόματα όπως UDO (31 Μαρτίου στην Αθήνα), Dropkick Murphys (3 και 4 Ιουνίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και Bullet for my Valentine (5 και 6 Απριλίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Καλή επιτυχία!!!
31/1/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου