BRUCE DICKINSON: ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ…ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ

Στην Αυστραλία βρίσκεται ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson για να προωθήσει το βιβλίο του αυτοβιογραφία What Does This Button Do?. Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, τον ακούμε να αναφέρει το όνομα της χώρας μας, Greece, στο 2:40 αλλά επισκεπτόμενοι την επίσημη σελίδα του, πατήστε εδώ, μετά το Ισραήλ 3 Δεκεμβρίου ΔΕΝ αναφέρει την Ελλάδα. Το παρήγορο είναι ότι μετά το Ισραήλ κι έως την επόμενη πόλη που θα επισκεφτεί, που θα είναι το Tronso της Νορβηγίας (14 Δεκεμβρίου), μεσολαβούν 11 ημέρες χωρίς δραστηριότητα και ίσως προστεθούμε εκεί.
Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων του βιβλίου, ο Dickinson διαβάζει αποσπάσματα από αυτό, γίνεται προβολή slides και οι φαν του έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να του θέσουν ερωτήσεις.


Στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί και στη χώρα μας αναφέρεται στους Iron Maiden, στην αγάπη του για την ξιφομαχία, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την άδεια πιλότου που έχει πάρει και κλείνει το βιβλίο με τη μάχη και τη νίκη του ενάντια στον καρκίνο.
19/10/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου