SUPER DELUXE BOX SET ΓΙΑ ΤΗΝ 3Οη ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ …AND JUSTICE FOR ALL ΤΩΝ METALLICA

Το τέταρτο άλμπουμ της δισκογραφίας των Metallica, "…And Justice For All" συμπλήρωσε 30 χρόνια κυκλοφορίας και το συγκρότημα το επανακυκλοφορεί στις 2 Νοεμβρίου σε remastered επανέκδοση από τη δική τους εταιρεία Blackened Recordings. Μπορείτε να το προπαραγγείλτε από το επίσημο site του συγκροτήματος Metallica.com όπου θα παραλάβετε Downloading τα "Dyers Eve (Remastered)"  και "Eye Of The Beholder (Live At Hammersmith Odeon, London, England On October 10th 1988)".
Η καινούργια έκδοση του "…And Justice For All" θα γίνει σε διπλό βινύλιο 180γρμ. Standard CD, 3πλό CD Expanded Edition, κασέτα (!) και σε περιορισμένη έκδοση Deluxe Box Set που θα περιέχει το διπλό βινύλιο 180γρ., το "One" σε picture disc, ένα 3πλό LPs με την εμφάνισή τους στο Seattle το 1989, 11 CDs, 4 DVDs, 4 ραφτά, τους στίχους, πάσο συναυλίας, ακυκλοφόρητα demos, rough mixes και ακυκλοφόρητα live κομμάτια τους. Η έκδοση θα συνοδεύεται από deluxe βιβλίο 120 σελίδων με ακυκλοφόρητες φωτογραφίες του Ross Halfin.
Η πρώτη κυκλοφορία του "…And Justice For All" είχε γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου 1988 και ήταν το πρώτο άλμπουμ με τον Jason Newsted στο μπάσο. Ακόμα ήταν το πρώτο άλμπουμ τους που ξεπέρασε σε πωλήσεις το φράγμα του 1.000.000 αντιτύπων και έφερε τους Metallica υποψήφιους Grammy στην κατηγορία "Best Hard Rock/Metal Performance" που τελικά έχασαν από τους Metallica και το άλμπουμ τους Crest of Knave. Φλεγματικός και χιουμορίστας ο Ian Anderson πάντα όταν τον ρωτούν ή αναφέρεται στο συγκεκριμένο άλμπουμ απάντα με καυστικό!
Στο video που συνοδεύει το κείμενο μπορείτε να δείτε τον Kirk Hammett να παρουσιάζει την special deluxe έκδοση.  Ήδη στη σειρά των deluxe επανεκδόσεων της δισκογραφίας των Metallica μέσω της εταιρείας τους Blackened Recordings, έχουν επανεκδοθεί τα Kill’em All, Ride the Lighting και Master of Puppets. Όπου υπάρχουν κόκκινες λέξεις, αποτελούν σύνδεσμο και μπορείτε να τις πατήσετε 7/9/18

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου