ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ KROKUS

Μετά από 43 χρόνια καριέρας (σ.σ. και ζωή) οι Ελβετοί Krokus ανακοίνωσαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους με τίτλο 'Adios Amigos'. Μετά πό περισσότερες από 2.000 συναυλίες και στις 5 ηπείρους, 15.000.000 δίσκους, πολλοί χρυσοί κι πλατινένιοι, το συγκρότημα θα κλείσει την καριέρα του με μια μεγάλη συναυλία στις 7 Δεκεμβρίου 2019 στο  Hallenstadion της Ζυρίχης. Δεν έχουν ανακοινωθεί οι υπόλοιπες ημερομηνίες, αφού διαρκώς προστίθεται καινούργιες πόλεις όπου θα παίξουν. Στην Ελβετία, το συγκρότημα έχει ξεπεράσει το 1.000.000 σε σύνολο πωλήσεων όλων των δίσκων του.
"Οι Krokus πάντα ήταν special και έτσι θα μείνουν» λένε στην ανακοίνωσή τους που ανέβασαν στο facebook ενώ καυτηριάζουν τα συγκροτήματα που ξεκινούν ατελείωτες 'farewell tour". "Αποφασίσαμε να σταματήσουμε τώρα που είμαστε σε φόρμα για να μας θυμούνται οι fans με τον καλύτερο τρόπο» λένε.

Σύμφωνα με τον κιθαρίστα Fernando Von Arb το συγκρότημα έχει υπογράψει  ένα ιδιωτικό συμφωνητικό οριστικής διάλυσης! Τελευταίο άλμπουμ τους ήταν το Big Rocks (2017) με διασκευές. 12/9/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου