DIRE STRAITS LEGACY: ΕΝΑ TRIBUTE ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

“Οι Dire Straits Legacy είναι ένα project που γεννήθηκε από την αγάπη και το σεβασμό που έχουμε για τη μουσική των Dire Straits. Θέλουμε να φέρουμε τη μουσική τους κοντά στους fans που έχουν τόσα χρόνια να την απολαύσουν ζωντανά!» γράφει το Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Alan Clark (πλήκτρα, ο μόνος που ήταν κανονικό μέλος του συγκροτήματος και ηχογράφησε μαζί τους τα άλμπουμ Love over Gold, ExtendedancEPlay, Alchemy, Brothers in Arms και On Every Street), Danny Cummings περκασιονς, Mel Collins σαξόφωνο και Phil Palmer κιθάρα και οι τρεις touring μέλη και μαζί τους και οι Trevor Horn (πρώην Yes και Buggles) και Steve Ferrone ντραμς (μέλος των Heartbreakers του Tom Petty αλλά και των Duran Duran). Καλή παρέα, αλλά όπως διαβάσατε στους Dire Straits Legacy ΔΕΝ συμμετέχει κανένα μέλος της κλασικής σύνθεσης, δηλαδή ούτε ο μπασίστας John Illsley, ούτε ο ντράμερ Pick Withers, ούτε ο κιθαρίστας Dave Knopfler, ούτε ο οργανίστας Guy Fletcher και φυσικά ούτε ο Mark Knopfler.
To συγκρότημα έχει κλείσει 7 ημερομηνίες για Σεπτέμβριο, Οκτώβριο στην Αμερική και ελπίζει να προσθέσει και ορισμένες άλλες.

 Η αλήθεια είναι ότι από το 1992 που ο Mark Knopfler διέλυσε το συγκρότημα, τα τραγούδια τους δεν παίχτηκαν σε συναυλίες και οι fans τους θα ήθελαν να έβλεπαν ένα σωστό reunion των Dire Straits, αλλά ο Knopfler απέχει. Οι Dire Straits Legacy έχουν κυκλοφορήσει το άλμπουμ 3 Chord Trick το 2017.

9/9/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου