ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο BONO «ΧΑΝΕΙ» ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ!

Οι U2 αναγκάστηκαν να διακόψουν τη συναυλία τους στο Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου, η οποία ήταν σε εξέλιξη αφού ο τραγουδιστής τους Bono, έχασε τη φωνή του!!! Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του τραγουδιού Beautiful Day, αλλά από την αρχή της συναυλίας φαινόταν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φωνή του.
Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Bono διέκοψε για να ξεδιψάσει πίνοντας από ένα μπουκάλι θερμός ενώ από την αρχή της συναυλίας, ο διαμαρτυρόταν στον κόσμο γιατί κάπνιζαν, χαρακτηρίζοντας την αίθουσα «ένα τεράστιο πούρο».
Οι θεατές θα μπορούν να επιστρέψουν σε συναυλία που θα προγραμματιστεί αργότερα για να παρακολουθήσουν τους U2.Ήταν η δεύτερη και τελευταία κατά σειρά συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Βερολίνο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας των U2, η οποία άρχισε από τη γερμανική πρωτεύουσα.
Πάντως το κοινό τη στιγμή που ο Bono χάνει τη φωνή του και λέει στον κόσμο ότι δεν μπορεί αν συνεχίσει, καταχειροκροτείται!!!
   «Έχασα τη φωνή μου. Δεν ξέρω τι να κάνω» ακούγεται στο video να λέει  ο Bono.

«Λυπούμαστε πάρα πολύ για να αποψινή ακύρωση. Ο Bono ήταν σε άριστη κατάσταση όπως και η φωνή του πριν από τη συναυλία, αλλά μετά μερικά τραγούδια ο τραγουδιστής μας υπέστη ολική απώλεια της φωνής. Δεν ξέρουμε τι συνέβη και θα συμβουλευτούμε γιατρό», ανέφερε το συγκρότημα σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του.
ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Bono, μετά από επίσκεψη σε κορυφαίο γιατρό και με την θεραπεία που ήδη ακολουθεί, η φωνή του θα επανέλθει μέσα στις επόμενες ημέρες.
(Γιάννης 602)  4/9/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου